zondag 3 juli 2011

Opvallend.

Even wat luchtigs tussendoor als tegenhanger voor de ´zware´verhalen op mijn andere blog.....

Deze week kwam ik een paar opvallende dingen tegen bij het doorspitten van de folders. Vind ik heerlijk om te doen...voor mij geen ´nee-nee´ sticker op mijn brievenbus. Bij de hamstersupermarkt nam ik het gratis blad W.at H.andig mee. Eigenlijk 1 grote reclamefolder. Daarin staat een item met als titel ´De handige 119 voor deze z.omer´. En wat is er echt onmisbaar deze zomer: ONDERBROEKEN. ´t Is toch niet te geloven....ik moest heel hard lachen toen ik dat zag. Alsof we in de winter geen ondergoed dragen en het een exclusief zomerartikel is. Zo kan ik het ook verkopen....gewoon alle gebruiksartikelen als onmisbare zomerartikelen bestempelen.....slim marketing of juist niet?

En in de K.ruidvat-folder vond ik het volgende: ´B.lue W.onder´ in de varianten vloerreiniger, sanitairreiniger en allesreiniger. Vraag ik me af waar die vloer en sanitair voor nodig zijn als er een ALLESreiniger-variant is. Je reinste geldklopperij. Eigenlijk is soda en zachte zeep voldoende, maar ik beken....ik gebruik de superkracht van C.ilit BANG (en het vuil is weg). Ook al in diverse varianten verkrijgbaar. Voor mij alleen de power cleaner vet & vloer en daar durf ik gerust de wc mee te poetsen....hahaha.

Vandaag weer met vriendin W. naar de stad gewandeld. Voor de middag al gegaan, want het was Beachvolleybaltoernooi en dan wil het ´s middags wel eens druk worden op de terrasjes. Wij hadden volop plek en hebben genoten van een bakkie thee en een heerlijke Luikse wafel.....jammie. Ik kreeg nog een cadeautje van W. Daar liep ze gisteren tegenaan en ze moest meteen aan mij denken. Lief hè!!! De komende zondagen moet ik haar missen, want dan is zij op vakantie. Manlief is gewaarschuwd......de volgende twee zondagen is hij de klos....hihi.

Cadeautje van W.

13 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook altijd heerlijk om alle folders door te spitten.
    Ik ga ook even naar je andere blog, heb wat posten gemist lees ik.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha leuke post, klopt helemaal van al die foldertjes.

    liefs colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De folders worden hier eerst gecheckt op interessant en oninteressant. Het ene stapeltje gaat rechtstreeks naar de papierbak, het andere stapeltje wordt met plezier doorgenomen. Je weet tenslotte maar nooit...:-)!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk hoor foldertjes kijken en net als Ingrid maakt ik ook twee stapeltjes ;))

    Fijne avond,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, de folders staan boordevol en je moet tussen de regels lezen wat ze bedoelen!!!
    Mijn stapel folders moet nog...het was hier vanmiddag heerlijk weer, dus buiten genoten in de zon!!
    Succes de komende zondagen, manlief vindt het vast heel erg leuk:))

    Lieve groetjes,
    Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Manlief legt ze altijd netjes voor me neer als hij ze doorgespit heeft,en ik vergeet ze altijd haha .Tis wel lachen om de ''onmisbare'' onderbroeken.Je mannetje is dus gewaarschuwd de komende 2 weken.
    Liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gezellig een dag met een vriendin op stap. En je man vindt het vast niet erg om 2 keer mee te gaan. prettige avond nog! Anna Marie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ben ook zo'n fervent foldertjeslezer.

    Met vriendinnen op stap gaan is zalig, ik krijg dan weer dat gevoel van vroeger en vergeet je voor een kort moment weer al je zorgen en je verdriet. Wat zouden wij vrouwen beginnen zonder vriendinnen!!!
    Groetjes

    marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat kun je het toch heerlijk vertellen Marion. Maar je hebt wel gelijk :-) Fijne week, groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha, ik ben dus niet de enige die 2 stapeltjes maakt waarvan er eentje gelijk richting papierbak gaat en in de rest nog even gebladerd wordt.

    Zou er nou gewoon een verschil zijn tussen die zomer-onderbroek en de het-hele-jaar-te-krijgen onderbroek??? Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jaah ik maak ook altijd twee stapeltjes ;-)
    Héérlijk dat je manlief twee zondagen helemaal voor jezelf hebt hihi
    Waarschijnlijk voelt hij de bui al hangen ...
    Groetjezz lfs mij

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Whaaa folders,mijn mannetje spit ze altijd door
    En zo van....kijk dan moet je zien...en he dit is in de aanbieding[wel handig he]
    Ha ha onderbroeken,de een zit beter als de andere
    Net een fijn wasmiddel ontdekt,ja hoor alweer vernieuwd grrr
    Geniet van de komende zondagen

    liefs Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bij ons ook geen sticker op de deur/bus, absoluut niet! Het is zelfs onze broodwinning, hoe meer folders, hoe beter, haha.

    Ik kijk ze ook altijd na, sommigen gaan zo de kliko in, maar de meesten worden ook door de kids doorgespit.

    We hebben nu het ultieme schoonmaakmiddel gevonden (onze ruwe tegelvloer was niet schoon te krijgen, met wát voor middel dan ook), bij de W.ibra: D.asty (schijnt wel agressief te zijn, maar maakt geweldig schoon!)

    Ik probeer wel vaker ouderwetse middeltjes uit, het werkt ook vaak wel, maar hier was geen middel tegenop gewassen. Nu dus wel!

    Liefs Inge

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...