dinsdag 19 juli 2011

Nog even dan.......

Omdat ik gisteren, na mijn blogje 'Blast from the Past', een hele avond informatie en filmpjes heb gezocht over mijn eerste muziek-bevlieging, moet ik gewoon een vervolg maken om het plaatje compleet te krijgen. Nou ja....een beetje completer dan, want 30 jaar overbruggen doe je niet in een paar zinnen. Ik vond Wikipedia-pagina's van alle leden van de groep en wat blijkt......ze zijn tegen de 60 of er al overheen. De zanger R.obin Z.ander is geboren in 1953. Nu snap ik het verschil van dit.....


..............naar dit...........


Waarom adviseert niemand die man om een ander kapsel te nemen. Witblonde stekels is ook best rock'n roll hoor. Anyway, het drukt me meteen met mijn neus op de feiten dat ik ook niet meer zo piep ben. Geestelijk wel hoor....lol....alleen weet mijn lijf dat niet. Wil maar niet meewerken. Dat kraakt van alle kanten. Maar gisteren was ik gewoon weer eventjes 16 jaar en zat als een bakvis te zwijmelen bij de filmpjes op YouTube.

Wat ik helemaal grappig vind is dat mijn jongste zoon ook bekend is met C.heap T.rick. Hij was zich daar alleen niet van bewust. Zelfs ik heb hun muziek de afgelopen jaren regelmatig onbewust meegekregen. Ik wist het echt niet!!!!! Het is nog een 'catchy' nummer ook. Bleef regelmatig in mijn hoofd hangen als ik het weer eens gehoord had. Dit kwam ik tijdens mijn zoektocht tegen.....

De titelsong van de tv-serie 'T.hat '70 s.how is van mijn vroegere muziekhelden en laat dat nu net het lievelingsprogramma van jongste zoon zijn.....7 opmerkingen:

 1. Oh die song ken ik ik kijk ook wel eens naar dat programma .... geinig programma wel ............
  En dat haar tja geeeeeeeeeeen gezicht is echt in de tijd blijven hangen .... Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das waar, hij mag wel is wat anders met z'n haar, misschien kun je hem mailen, fanpost en zeggen dat het echt geen zicht is...;-))

  Wij hebben geen tv dus onbekend voor mij...

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zag laatst een oud-klasgenoot, ook met van die lange slierterige manen ... eeks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof!!! en hebt ge iets leuks kunnen scoren in Wijnegem??

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Robin conformeert zich niet en blijft gelukkig een rocker met lang haar :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...