vrijdag 15 juli 2011

Supervrijdag
Heel de dag in mijn tuin vertoefd, want deze vrijdag was waarschijnlijk de enigste zomerse dag in mijn vakantie. De voorspellingen voor de eerstvolgende 14 dagen: HERFSTACHTIG. Maar deze zonnige dag pakken ze me niet meer af.


Krantje gelezen... in de zon. Koffie gedronken met mijn pa en ma... in de zon. Mijn tweede vakantieboek uitgelezen... in de zon. Dwaalspoor van Loes den Hollander, een echte page-turner. Dochter zat er gezellig bij te puzzelen. Lekker zitten snoepen... in de zon. Van de bloemetjes en de beestjes in mijn tuintje genoten... in de zon. Ik heb mijn zonne-vitamientjes weer gehad voor vandaag. En toen de zon uit mijn tuin verdwenen was ben ik nog plantjes gaan 'verschuiven' in mijn border dus ik zal morgen wel spierpijn hebben van het spitten.


Oudste zoon is op weg naar Schiphol. Vertrekt vannacht voor 15 dagen naar Turkije. Kan ik mooi zijn kamer veranderen in mijn eigen persoonlijke zonnestudio. Als hij toch op vakantie is, kan mijn inklapbare zonnehemel lekker uitgeklapt blijven staan en kan ik, als het echt bar en boos wordt met het weer, aan mijn kleurtje werken. Jongste zoon is over een paar dagen weer thuis. Gelukkig maar, want anders duurt het wel erg lang voordat ik weer een volle wasmachine kan draaien......hahahaha.


14 opmerkingen:

 1. Zo deze zonnige dag pakken ze je niet meer af.
  Je hebt volgens mij enorm genoten.
  Een zonnige warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja je heb gelijk het lijkt wel herfst niks aan maar we doen er niks aan we moeten het maar nemen zo als het komt hahah nog veel zonigedagen hoop ik liefs rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heerlijk om zo lekker aan te rommelen. Gezellig samen met je dochter...
  Je kunt echt even bijtanken!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heerlijk zo'n zonnige dag en daar dan ook echt van genieten!!
  ik had gistermiddag net een boek gepakt en een pot thee buiten klaargezet toen we rook uit de televisietoren zagen komen..(zie het ooggetuigeverslag op mijn blog)
  voor ons een bizarre zonnige vrijdag!!
  en wat zeg je nu.. 14 dagen regen??? nee toch...

  fijn weekend met of zonder zon:)
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, het was prachtig weer. Ik hoop wel voor je en voor alle andere vakantiegangers dat het nog een paar dagen mooi wordt hoor, maar deze dag heb je alvast. Ik heb nog wel een paar wasmanden voor je als je je gaat vervelen. (Grapje hoor) Groeten en geniet van je weekeinde, Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet maar lekker!......liefs Ria....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed! Turkije is een eind weg! Brrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was idd prachtig weer...maar aan alle mooie liedjes komt een eind, jammer...gelukkig heb je nog vakantie ook al wordt het herfstig, geniet van je vrije dagen!!

  Jou zoon gaat beter weer tegemoet, denk ik in Turkije!

  Lieve goretjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Optimist :-)
  Ik hoop voor jou (en voor mij) dat de weerprofeten het helemaal mis hebben !!!!
  We zijn écht nog niet klaar voor de herfst ;-)
  FIJNE WEEKEND
  Lieve groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je tuin kan er tegen, gelukkig dat je er zo van genoten hebt gisteren.
  Vandaag hier ook lekker hoor, nu regen.....en de komende 14 dagen herfst...hou op hoe moet dat met mijn vakantie,ha,ha, ik vermaak me wel hoor, mijn vakantie is gewoon genieten....
  Ik hoop dat je bij kunt bruinen in alle rust.


  Een heerlijk weekend,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gewoon genieten van allerlei 'kleine' dingen. Vandaag viel het weer gelukkig ook nog wel mee, maar nu regent het hier toch weer...

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was zeker genieten gister van het heerlijke weer.Nu maar hopen dat de voorspellingen niet kloppen ,al was het hier vandaag al behoorlijk herfstig.Maar we blijven optimistisch toch!!Fijn weekend
  Lieve groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geniet maar lekker van die heerlijke uurtjes!!!
  Begin ik ook aan.

  Prettig weekend

  marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...