dinsdag 1 februari 2011

THE N-FACTOR

Binnenkort op de centrale vestiging bij bibliotheek VANnU:


GROENE BALIE – AUDITIES


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geeft je huidige werkplek je geen voldoening meer? Grijp dan nu je kans en geef je op voor The N-factor!!!
Waarom de N-factor?
Omdat, helaas helaas, ‘onze’ Nettie over een paar maanden met vervroegd pensioen gaat. En omdat vooral het team met Linda en mijzelf (Marion) hier hard door geraakt wordt, zoeken we een collega met de kwaliteiten van Nettie….iemand met de Nettie-factor. Denk jij dat je de N-factor hebt, meld je dan nu aan via een reactie op deze blog. De voorselectie begint 15 februari, daarna komen de audities, later gevolgd door de groene balie-ronde. Bij deze balie-ronde zullen er steeds kandidaten afvallen. De strenge jury bestaat uit Linda de Bruin, ikzelf (Marion Goorden) en natuurlijk: NETTIE.


Welke kwaliteiten moet je in huis hebben:
-een grote kennis van de ‘betere’ film. Nettie gaat over de dvd-aanschaf en heeft er voor gezorgd dat VANnU een collectie van een ongekend hoog niveau heeft.

-teamspeler. Altijd fijn om goed te kunnen samenwerken.

- engelen geduld…..vooral met de 65-plussers ;-) Nettie trekt deze bevolkingsgroep aan dus degene met de N-factor die straks in haar voetsporen treedt zal er vast ook mee te maken krijgen.

-groot gevoel voor humor. Want een dag niet gelachen op het werk is……saai werk.

-betrokkenheid. Je moet natuurlijk wel van boeken houden en op de hoogte zijn van actuele gebeurtenissen.

-goed kunnen relativeren. Is nodig als het weer eens een zootje is in het keukentje en als er klanten zijn die van een afstandje ‘roepen’ om hulp.

- harde werker. Vooral voor de eindspurt tegen sluitingstijd, want wij houden van een opgeruimde balie zodat we met een fijn gevoel naar huis kunnen.

-meerdere taken tegelijk kunnen uitvoeren. Is vooral handig op drukke momenten.

- technische kennis van alle apparaten die voor het publiek beschikbaar zijn. ’t Is voor de klant nogal ingewikkeld.

De rest van de vaardigheden kun je vinden op Intranet in de map ‘functie-omschrijvingen’, maar die vinden Linda en ik minder belangrijk. Enneh…als de stressfactor te hoog wordt, dan mag er geklaagd worden. Dit helpt, net als de nabeschouwing bij de fietsenstalling , verhelderend en motiverend voor het hele team.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...