woensdag 2 februari 2011

MYSTERIEUZE GAATJES

Er is iets wat mij al heeeeeeel lang bezig houdt. Ik heb er inmiddels verschillende theorieën op losgelaten, toch blijft het voor mij een groot mysterie.
WAAROM HEBBEN MIJN TWEE ZOONS ZO VAAK GAATJES IN HUN SHIRTS?
De één wat vaker dan de ander, maar altijd ongeveer op dezelfde plek. Aan de voorkant onderaan het shirt.
Lang heb ik gedacht dat het motgaatjes waren. Kasten geïnspecteerd. Niks gevonden. En andere kledingstukken zoals pyama's werden niet opgevreten.
Ik heb ook bijna de wasmachine buitengegooid met de gedachte dat de trommel misschien beschadigd was. Gelukkig bedacht ik me op tijd, want de shirts van dochter, manlief en mijzelf bleven, zelfs na vele wasbeurten, gaatjesloos
Is het dan toch de schuld van de flink uit de kluiten gewassen gesp aan hun broekriem?
Of....zit het shirt regelmatig tussen de rits van hun broek. Oeps, kan niet. Die spijkerbroeken van tegenwoordig hebben allemaal een knoopsluiting.
Het blijft voor mij in ieder geval een groot mysterie hoe die gaatjes ontstaan. In aliens en kaboutertjes geloof ik niet, dus die sluit ik bij voorbaat uit.
Voorlopig ben ik nog regelmatig met naald en draad in de weer om de gaatjes te dichten. Het is gewoon niet te doen om de shirts te vervangen. Ik heb geen geldboompje in mijn tuin (en ook niet ergens anders)
Wie, o wie herkent dit probleem? Wie heeft er ook last van? Maar nog belangrijker.....wie heeft het mysterie opgelost en kan mij zeggen hoe die gaatjes ontstaan!!!!!

1 opmerking:

 1. Hoi Marion,

  Jeetje wat een vervelend hè die gaatjes!
  Heb precies hetzelfde probleem, mijn 2 kinderen hebben allebei gaatjes in hun t-shirts.
  Geen idee hoe en waardoor ze ontstaan....sommige shirts zijn enigszins te repareren andere moeten helaas de ton in, doodzonde.
  Sinds een week of 2 ontdekte ik ze weer, eigenlijk lange tijd niet meer voorgekomen!!! paar jaar geleden ook een tijdje last van gehad. Dacht toen dat het iets was wat op de lagere school moest zijn ontstaan, kinderen gaan inmiddels naar andere scholen en het euvel herhaalt zich. Hopelijk weet iemand wat de oorzaak is en kunnen we het voorkomen !?
  Groet, Brigit

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...