zondag 27 maart 2011

Wat een weertje.....

GENOTEN in hoofdletters...een zondag om in te lijsten. En niet eens iets bijzonders gedaan. Me niet laten verleiden om dat gemiste uurtje langer op bed te blijven liggen en dat was maar goed ook. Vriendin belde me of ik nog plannen had. Eigenlijk heb ik die zelden op zondag. Manlief naar de voetbal, pubers slapen uit en ik laat de zondag maar gebeuren. Heel vaak ga ik met vriendin wandelen. Zomaar een uurtje flink de pas erin. Maar daar had zij deze zondag geen zin in. Ze had een ander plan.... Of we niet op de fiets naar de pas geopende Jumbo konden. Oké, ik was er ook wel nieuwsgierig naar. We hadden beiden nog 'was-verplichtingen' maar tegen 1 uur gingen we op pad. Was die Jumbo niet open....grrrr. Terwijl het een koopzondag was. Helaas hield Jumbo zich aan de gebruikelijke openingstijden, van 4 tot 8. Nou ja, pech gehad. Dan maar naar Albert Heijn in het centrum. Onderweg daar naar toe hebben we voor nog wat leuke afleidingen gezorgd. We fietsten door een straat waar we eigenlijk nooit komen en passeerden een tweedehands boekwinkel. Geweldig...binnenkort ga ik daar een paar mooie boeken aanschaffen om te 'stapelen'...hihihi. Met mooie linnen kaften (is dat linnen?? Kweetniet) Het was echt terrasjesweer en wij natuurlijk even een terrasje gepikt. Ik een theetje en vriendin een cappucino. We kregen er een miniglaasje likeur met slagroom bij....mmmmmm. Omdat ik laatst een boodschap van mijn lijstje was vergeten vroeg ik of ze even mee wilde lopen naar Big Bazaar (soort Action, wel iets kleiner). En daar heb ik gigantisch gefunshopt. Het begon al met een Paashazen-paar, een bloembakje, elastiekjes, schuursponsjes (die had ik nodig), microvezel glasdoek, mooie thee en keukendoek en last but not least, leistenen hartjes met spreuken. En daar werd ik echt blij van.



Ik kon niet kiezen en heb ze gewoon alledrie gekocht. Waar ik de hartjes ga hangen weet ik ook nog niet. Ik ga er vast een mooi plekje voor vinden.
Verder heb ik de rest van de middag in de tuin zitten lezen. Heb, toen de zon weg was, nog snel wat huishoudelijke schijnbewegingen gemaakt. En het is me zelfs gelukt om de jas van jongste zoon te repareren. Die was bij de mouw tot halverwege de zijnaad losgegaan omdat hij ergens achter was blijven hangen. Gelukkig niet gescheurd. Voering losgemaakt en vanaf de binnenkant de twee helften weer aan elkaar genaaid. Ik ben er best trots op, want zo handig ben ik niet. De strijk spaar ik op.....kan nog wel even.......ik geniet nog even na van deze fijne zondag.....

9 opmerkingen:

  1. Heerlijk he zo'n Zondag met gezellige ''gewone'' dingen.Leuk die hartjes ,ik ben Vrijdag nog bij de Big Bazar geweest maar heb die leuke hartjes niet gezien ,was te druk met katten eten zoeken haha .Er zal wel iets bij Blogger zijn dat de foto's niet geplaatst worden ,je hebt in elk geval een goeie tip gegeven dus kon ik je foto wel zien.Geniet maar lekker na van je dag
    Liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij hebt een heerlijk dag gehad zo te horen! en je hartjes zijn heel lief!!
    (die strijk spaar ik ook op hihi...niet zo best eigenlijk want dan is het meestal best veel in één keer en dan denk ik telkens, nu ga ik hem wat sneller doen en geen berg meer laten worden, maarja, altijd is er wel iets leukers te doen dan strijken... ;-)

    Fijne avond
    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hartjes zijn super leuk, mooi die spreuken erop!! Je hebt genoten, gelukkig maar, want op zo'n dag moet je gewoon genieten...die krijg je zomaar cadeau!!!
    De was verdeel je gewoon over de rest van de week, wie weet is het wel in om met allemaal vouwen en kreukels in je kleren te lopen:)

    Fijne week voor jou!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb jij veel gedaan vandaag Marion, klinkt als een superzondag. Vind de hartjes erg mooi, groot gelijk dat je ze alledrie meegenomen hebt. Ik heb de hele dag in de tuin zitten lezen :-) Fijne week gewenst, groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat was het vandaag heerlijk week hè...ik ben nu tussen de bedrijven door nog met de was bezig, want daar had ik vandaag overdag geen tijd voor en geen zin in. Vanmiddag op een verjaardag hebben we ook heerlijk buiten kunnen zitten!

    Wat zijn je hartjes leuk! En eh...ik strijk trouwens misschien een uurtje per jaar en toch lopen we er 'gladjes' bij en heb ik niemand anders die het voor mij doet. Bevalt uitstekend!

    Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, dit was echt een dag om in te lijsten. En wat heb je een mooie hartjes gekocht.
    Ik heb ook genoten van een ietwat luie zondag, een klein beetje tuinwerk gedaan en verder genoten van het zonnetje.
    Ik wens je een fijne week.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier ben ik weer,sorry hoor ik heb mijn reactie verwijderd
    Wat heb je veel gedaan zeg,heerlijk he zo'n zonnige dag,is dat even genieten
    Wat leuk zeg die hartjes,ze zullen vast wel een mooi plekje krijgen
    Wij zijn ook heel bezig geweest in de tuin

    Fijne week
    liefs Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige harten, naast een tassentik ben ik ook gek op harten namelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige hartjes en wat een leuke onverwachte zondag dan eigenlijk! Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...