donderdag 31 maart 2011

Op stap

En da's voor mij best bijzonder. Ik ben niet zo'n 'uitgaander'. Het echte stappen is niet aan mij besteed. Bij iemand op de koffie gaan (in mijn geval thee) of lunchen met een vriendin vind ik zeker zo leuk. Heb je in ieder geval geen suizende oren van te harde muziek of een wattenhoofd van te laat naar bed. Het ligt ook wel aan het feit dat ik niet zoveel energie heb. Ik moet constant keuzes maken. Dit doen OF dat doen, nooit EN EN. En goed plannen heb ik ook niet onder de knie.Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ,voor ik die beperkingen had, ook niet erg uithuizig was. Ik ben gewoon graag thuis. Als ik maar niet ziek ben en de vrijheid heb om te doen waar ik zin in heb, dan geniet ik het meest.
Gisteren was een uitzondering en ben ik met 2 vriendinnen naar een theaterconcert geweest. Eén van de twee doet dat ook nooit. De andere wel, met haar man of schoonzus. Mijn man krijg ik nergens mee naar toe. Daar heb ik me allang bij neergelegd. Anyway...ik ken deze 2 dames al heel erg lang. C. van de lagere school en M. vanaf het middelbaar. Met C. heb ik door de jaren heen altijd contact gehouden en M. heb ik 3 jaar geleden 'teruggevonden'. Via haar zus die op Hyves zat. De laatste keer dat we bij elkaar op visite waren klaagde ik erover dat ik weer een theaterbon had gekregen in mijn kerstpakket en dat ik er door de jaren heen imiddels 3 bij elkaar gespaard had.Toevallig had ik een folder van de schouwburg bij de hand en gingen we voor de grap eens kijken naar het programma. En je raadt het al........er stond iets in wat ons wel leuk leek.
En zo is het gekomen dat we gisteren naar de schouwburg zijn geweest. Naar een concert van U2NL-In Blinding Lights. En verblindend was het.....een hele mooie lichtshow, muziek die de echte U2 heel goed benaderde en een bijna net zo'n charismatische zanger als Bono. We hebben genoten en we hebben al plannen gemaakt om dit vaker te doen. En nu ik eindelijk mijn theater-vuurdoop heb gehad, zal dat vast en zeker gebeuren..........
Zelf ook nog een filmpje gemaakt van een deel van een nummer (dacht dat het niet zou lukken, maar op de valreep toch geprobeerd met mijn 7 jaar oude cameraatje)11 opmerkingen:

 1. Bofkont!!! wat superleuk ik ben een grote fan van U2 en had dit zeker ook willen meemaken...het zijn wel niet de echte U2's maar ik denk en te zien aan je filmpjes een mooie show...

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zijn een paar Nederlandse bands die het sfeertje van mijn echte helden heel goed weten te benaderen, leuk dat jij zo'n band in het theater nog wel gezien hebt en het nog gezellig en goed was ook. Ik tel weer af tot het moment dat ze weer naar Nederland komen, daarna een paar dagen rijp voor de sloop (herkenbaar hè) maar ik vind het zo geweldig om ze te zien spelen! Geniet nog maar ff lekker na :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he wat vind ik dat leuk voor je even er uit daar kan je soms ook weer lekker energie van krijgen ik hoop dat het leuk was zo te zien wel lieve groetjes rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee joh aan entree doen we niet!!
  Koffie/thee en wat lekkers staat ook gratis klaar!
  Mijn winkel is ook open en dat is maar 15 minuutjes van elkaar vandaan (met de auto)...de winkel is alleen niet op zondag en vrijdag avond open.
  Mocht je komen, stel je ff voor....lijkt me leuk!!
  Ik sta in ieder geval achter in de winkel van Bric&Brocante!
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi leuk dat je zo hebt genoten van je theateravond eens moet de eerste keer zijn.
  Voor de discotheek voel ik me ook al te oud uhm maar zulke dingen daar ben ik nog wel voor te porren.
  Heerlijk jezelf even lekker uitkuren, flink lachen en dan niet teveel drinken.
  Ik heb het momenteel erg druk en heb weinig tijd om alle blogs door te lezen.
  Maar zag net je berichtje over picasa daar kun je heel veel mee doen wat foto's bewerken betreft.
  En dan Tante Rietje, ik had ook een Tante Jet die aan het einde van de oorlog is omgekomen bij de vergissings bombardementen op Nijmegen.
  Grappig om dan te lezen over picassa en Tante Rietje.
  Leuk om dingetjes gemeen te hebben met andere blogsters.

  Groetjes en alvast een fijn weekend toegewenst.

  Carolien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je zo'n gezellige avond had .Ook wij zijn geen echte uitgaanders maar zo heel af en toe is het wel erg leuk
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk zo'n theatervoorstelling met vriendinnen. Ik ging vroeger altijd naar popconcerten, ook naar U2, maar nu gaan we ook zelden uit. Vorig jaar nog naar een concert geweest, maar die muziek stond daar zo hard dat ik een week erna nog een suis in mijn hoofd had hihi.

  Alvast een fijn weekend.
  lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt ervan genoten, heerlijk. De schouburg is best leuk hoor, ik hou van musicals, maar ook een ander soort avond gaat er bij mij wel in, jammergenoeg is het of erg duur of je hebt geen tijd, maar voor leuke dingenmoet je gewoon een plekje inruimen.

  Groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch vaker doen...want zo'n avondje uit is toch wel erg leuk! Wij gaan altijd graag naar musicals en daar kan ik mij ook altijd erg op verheugen!

  Slaap lekker! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een avondje uit , is altijd opladen en positieve energie opdoen..
  Ik hou niet van de schouwburg oid. maar lekker uiteten of een mooi concert gaat er altijd in..
  Ik bedacht dat ik een soort collega van je bent, ik doe met veel plezier de schoolbieb bij mijn kinderen op school en ook de administratie en inkoop er om heen!
  Fijne dag, groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen nieuwe volger,
  Yes:weer een U2-fan! Het afgelopen concert(2009) had ik kaarten van 220 euro per stuk omdat ik laag moet zitten ivm hoogtvrees. En elke seconde heb ik voor over gehad. Gelukkig is mijn man net zo gek.En maar afwachten op de nieuwe cd. Want dan gaan ze weer touren. Als je je adres doormailed krijg je een wensvogeltje opgestuurd. Goed weekend gewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...