zondag 12 juni 2011

TE nieuwsgierig??!!

Ik ben gewoon TE nieuwsgierig. Dat is mij wel duidelijk geworden na alle reacties op mijn vorige blogje. En alles waar TE voor staat is niet goed.........met één uitzondering: TEvreden. Deze wijsheid kreeg ik afgelopen week te horen van mijn collega. Dat zei haar vader altijd. Haar vader is kortgeleden overleden en geeft via zijn dochter deze hele mooie wijsheid aan mij door. Vind ik bijzonder :-)

Maar ik dwaal af. Het ging over mijn nieuwsgierigheid. Meerdere bloggers vragen zich wel eens af wie die éne mysterieuze volger nu eigenlijk is, maar ze maken er geen woorden aan vuil. En dat heb ik wel gedaan. Waarom?? Omdat ik graag hardop denk, ik gooi alles in de 'groep'. Altijd zoekend naar antwoorden (of zoiets). Als ik het eruit gegooid heb, kan ik het loslaten...ik ben weer helemaal ZEN en ga weer door met onzinnige blogjes schrijven. Want lieve mensen.......ik neem mezelf niet zo serieus en ik hoop dat jullie dat ook niet doen. Ik vind het gewoon heerlijk om te bloggen. Over welk onderwerp dan ook. En vooral de interactie met medebloggers is zo ontzettend leuk. Hoe vaak ik niet in schaterlachen uitbarst om een gevatte opmerking van 1 van jullie. Dat zijn allemaal geluksmomentjes. Ik probeer zoveel mogelijk terug te reageren op jullie blogs, maar ik mis er wel eens één. Vooral als ik gewerkt heb. Het zij zo.

Vandaag weer eens een tuindagje gehad. Manlief was werken, vriendin waar ik vaak op zondag mee afspreek had zware migraine dus het leek er op dat het een 'verveel'-dag zou worden. Gelukkig scheen de zon en heb ik het grootste deel van de dag in de tuin vertoefd. Geveegd, geplant, was opgehangen, gebabbeld met de kids die me zo af en toe gezelschap kwamen houden, gelezen en.....iets creatiefs gedaan met vinyl tafelkleed....hihihi. Het bovenblad van het kindertuintafeltje, dat ik al jaren als bijzettafeltje gebruik (weegt niks) beplakt met het laatste goeie stuk van het tafelkleed. Was krap aan en ik moest ook nog ingedroogde klodders appelmoes verwijderen. Maar da's het voordeel van vinyl....je kunt het goed afpoetsen.


Het bovenblad was toch al niet meer schoon te krijgen en zo kan het nog even mee. Het stuk kleed was niet groot genoeg om naar binnen te kunnen vouwen dus ik heb het met lijmspray bevestigd. Weggooien kan altijd nog......
O ja...en hebben jullie de foto van de ridderspoor gezien bovenaan.......viel ik als een blok voor. Ik MOEST hem gewoon hebben. Zo'n aparte kleur!!!

17 opmerkingen:

  1. Hij is superrrrr mooi van kleur.....liefs geniet !! fijne avond....xxx.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi je Ridderspoor,wil ik ook wel haha
    Liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Over je ridderspoor ben ik heel TEvreden hihi...wat een pracht exemplaar!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ennuh...nieuwsgierigheid mijn naam is vrouw....dat zei m'n moeder altijd dus....mogen we best nieuwsgierig zijn toch. Maar hoe ze daaraan kwam....eigenlijk geen idee maar ik gebruik het zelf ook als iemand zegt he...je bent nieuwsgierig.
    Ach ja.....niets mis mee, toch.
    Ennuh....

    Ook ik heb deze prachtige ridderspoor (sinds een weekje pas hoor).
    Mooie klewur he.

    Fijne dag,
    liefs, Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie klewur = mooie kleur....(maar dat dacht je natuurlijk al!
    Groetjes,
    Trudie.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je tuin staat er weer fleurig bij Marion, en wat een prachtige kleur ridderspoor! Bij mij is mijn teller ook op hol geslagen hoor, nu ineens dagelijks ruim 600 pageviews uit alle hoeken van de wereld :-) Geniet nog lekker van je vrije dag morgen, lieve groet Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je mag rustig nieuwsgierig zijn hoor ;-) Mooi, die ridderspoor. Hier groeien ze niet goed, waarschijnlijk niet de goede grondsoort ... Heb ooit een prachtige diepblauwe gehad, zó mooi. Ik heb mezelf getrakteerd op nieuwe lavendelplantjes, die doen 't altijd goed hier in de tuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohhh wat een mooie ridderspoor echt prachtig ... en je tafeltjes is ook
    weer mooi geworden ... lekker he zo
    een dagje lekker koetelen .........

    Nog een fijne pinkster ... Gr. Gerd@

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat is toch supercreatief!!! wie bedenkt dat nou een blad van de tuintafel beplakken en ik vind het superleuk geworden!! de ridderspoor is prachtig!

    Heb ik ook vaak hoor dat ik in lachen uitbarst aan de pc (kijkt m'n man is raar naar mij en moet ik steevast vertellen waarom ik zo moet lachen...)

    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nieuwsgierig, neuh daar heb ik nou nooit last van ... ~proest~ ... vandaag had ik opeens een volger minder ... minder ja, dus ik (of mijn blog dan toch) word minder leuk en wordt gewoon 'gedelete' ... maar door wie???

    En dat tafeltje; ik zie dat al helemaal gevuld met dingetjes voor de bbq of een theetje in de tuin, gezellig zo! Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kleur heeft je ridderspoor helemaal TE gek ;-)
    Enne zo'n bijzettafeltje is altijd handig !!!
    Lieve groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een prachtige kleur van je Ridderspoor Marion en je bijzettertje kan ook weer even mee, weggooien kan altijd nog is ook mijn motto.
    Geniet van de 2e Pinksterdag.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk al die reacties, dat lachen herken ik, het is gewoon zo leuk hoe mensen reageren...
    Ok mysterie niet opgelost maar we gaan vrolijk verder.
    Die mooie ridderspoor heb ik ook, staat nu alleen achter mijn lavendel, hij verdrinkt erin, moet hem nodig verplaatsen..hij is te mooi om daar te laten wegkwijnen.

    Geniet van de dag...pluk de dag!!

    Lieve groetjes,
    Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind jouw 'inrichting' echt geweldig! Heel warm en gezellig.
    Bedankt voor je comment op mijn blog.
    Maar er zijn echt geen regels, hoor!
    Het is gewoon een beetje opletten en doen wat je zelf kunt!
    Groetjes,
    Julia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ja, mooie ridderspoor!
    Enne... als ik een stuk tafelzeil zie, ergens in een kringloop ofzo, arresteer ik het! Heb nl. ook een tafeltje met een verweerd blad...

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Aaaah wat is je tafeltje mooi geworden,crea bea je kan het wel.Gewoon doen he hi hi
    En je ridderspoor zo mooi van kleur ook

    Ik ben ook vreselijk nieuwsgierig hoor,heb volgers erbij staan....wie zijn dat????
    enz enz

    liefs Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Je brengt mij op een idee voor een oude tafel die ik buiten als tuintafel wil gebruiken! Leuk gedaan zo met het tafelzeil.

    Ik ben inderdaad volger bij jou, al een tijdje. Na mijn reactie bij jou dat onze tweelingdochters dezelfde naam hebben en op dezelfde dag jarig zijn ben ik je gaan volgen. Krijg via dashbord de berichten binnen.
    Maar het klopt dus inderdaad dat mijn naam niet bij jou volgers staat. Dit wist ik niet helemaal zeker maar nu is mijn vermoeden bevestigd.
    Van mij had mijn naam er gewoon bij mogen staan. Prive volgen doe ik puur alleen maar omdat er anders zo'n lange lijst onder mijn profiel komt te staan :-). Verder geen redenen ervoor.

    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...