zondag 5 juni 2011

Gestoord

Afgelopen zaterdag, die hele mooie zonnige dag heb ik dus gewerkt. Het viel eigenlijk best mee, mijn collega's en ik hadden genoeg te doen. En we hadden een gezellig team. Pas later in de middag werd het errug rustig. Meteen mijn nieuwe sandaaltjes goed in kunnen lopen en ze zijn hemels. Nergens pijn. Niet onder mijn voeten, niet aan de hiel, niet bij de bandjes. Ze zijn hun geld dubbel en dwars waard!!!
Tijdens mijn pauze heb ik op een bankje in het aangrenzende park zitten genieten van de zon en de rit naar huis heb ik heel langzaam gefietst. Thuisgekomen heb ik me met een boek in de tuin geïnstalleerd en daar nog wat zon gepakt. Helaas is het, met mijn tuintje op het oosten, tegen 7 uur gedaan met de zonnepret.

Nu was er wel een vervelend incident op de bieb. Ik waarschuw even....'t is een smerig verhaal. Ik heb het zelf niet gezien, maar toen mijn collega het vertelde zat ik te gruwelen. Kan zijn omdat ik nogal visueel ben ingesteld en meteen 'plaatjes' in mijn hoofd krijg bij zo'n verhaal.

Eén van de toiletten op de jeugdafdeling was helemaal besmeurd met.....POEP!! Welke zieke geest doet zoiets. Ik kan me niet voorstellen dat je je vers gelegde, dampende drol oppakt en de bril, vloer en muur ermee onder gaat smeren. Bedenk je zo'n actie van te voren al en neem je wegwerphandschoentjes mee of wat????? Ik snap niets van dit soort gestoorde mensen. Volgens mijn collega was de stank niet te harden.

Gelukkig kan ik in dit soort gevallen mijn nieuwsgierigheid heel goed bedwingen. Ik weet dat ik over mijn nek ga als ik zoiets zie. Ik heb zwaar medelijden met de schoonmakers die deze uitgeharde, bruine smurrie op maandagochtend voorgeschoteld krijgen. Niemand van ons had de moed om er iets aan te doen. Ja, ik weet het....wij zijn schijterds. Maar het was deur van toilet op slot en 'buiten gebruik' erop OF een extra kwakje kots ruimen. We hebben gekozen voor het eerste.........

Sorry voor het smerige verhaal, maar ik moest het even kwijt.
Jammer dat het weer vandaag niet zo geweldig is. Ik ga straks op verjaardagsvisite en dat wordt binnen zitten vrees ik. Ik wens jullie allemaal een gezellige zondag!!!!

Doe mij maar de heerlijke geur van lavendel!!!!

14 opmerkingen:

 1. Je weet het verhaal lekker smeuïg te brengen haha...moet je morgen ook werken of krijg je die feestvreugde jammer genoeg niet mee haha? Ja, je spoort op z'n minst toch niet helemaal als je dat in je hoofd haalt...!

  Hier gaat het er op buiten...het komt met bakken uit de lucht - en niet zo'n klein beetje ook - en de onweersklappen zijn ook flink raak. Over een half uurtje schijnt het over te zijn, vanmiddag hebben wij ook een verjaardag twee huizen verderop...dan hopen we toch wel lekker buiten te kunnen zitten!

  Een fijne zondag en mocht je morgen moeten werken...je helpt toch wel een handje met schoonmaken hihi?

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker op de zondagmorgen ..... ha ha. Ik ga nu sporten met een mooi beeld op mijn netvlies. Snap je niet dat mensen zoiets doen trouwens ... maar helaas komt 't vaker voor bij ... bijv. mensen met Alzheimer .... :-( Dus wie weet was er een verward iemand in de bieb die even niet wist wat hij/zij aan 't doen was. Maakt ook niet uit: opruimen blijft 'shit'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt vetzakken bah...gewoon echt ziek in hun kop als ze zoiets doen, je begrijpt het niet, hé...en ik denk dat het echt vieze pestkoppen zijn geweest, mijn pa heeft jarenlang op GM gewerkt en zijn laatste jaar was hij aan de band staan zo kotsbeu dat hij overplaatsing had gevraagd om bij de schoonmaakploeg te werken, daar heeft hij behoorlijk spijt van gehad, want hij moest ook de wc's onderhouden en heeft zo'n verhaal ook ooit vertelt...maar hij moest het wel proper maken....

  Geniet nu maar van het verjaardagfeestje!!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een smerige geest inderdaad als je zo iets doet. Ik snap dat echt niet. Zo'n persoon zouden ze eigenlijk wel 100 van dat soort toiletten moeten laten opruimen.
  Hier regent het jammer genoeg ook.
  Hopelijk hebben we vanmiddag weer het zonnetje.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zit hier net met een worstebroodje... Echt een gestoorde actie inderdaad, gelukkig hoef ik pas woensdag weer te werken :-) Fijne zondag, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja......yakkes...!!!...de zon schijnt niet maar het is heerlijk buiten hoor...dus je zou best buiten kunnen zitten volgens mij....liefs Ria...xxx...geniet !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou erg lekker van die gene die zoiets doet je zou het ze 1 keer op moeten laten ruimen doen ze het nooit meer maar ja als ze al zijn gevlogen heb je er niks aan maar ik ga nu even lekker eten haha groetjes rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gatsie.....wat smerig, ik vraag mij ook hoe dit in iemands hoofd opkomt.
  Nou sterkte voor de ploeg van maandag.
  Veel plezier vanmiddag, dat wordt zeker binnenzitten, hier valt de regen met bakken uit de lucht en het dondert. Wij gaan straks een kermisborrel halen, dus ook binnen.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien hebben we hier in het westen van Brabant geluk. 't Is inmiddels droog en volgens Buienradar duurt het nog wel eventjes voordat er weer buien aan komen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja er zijn viespeuken zat .Ik heb het meegemaakt op een Dans midweek voor 50 plussers ,kun je nagaan ,want zoiets verwacht je hoogstens van een klein kind toch?.In elk geval heb jij heerlijk op je sandaaltjes rond kunnen lopen ,niks fijner dan pijnloos lopen!Na de stortbuien en onweer is het hier weer [ benauwd ]warm en zonnig en ligt mijn halve tuin plat pfff maar ja regen is wel erg nodig.Fijne dag nog.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moest heel erg lachen, sorry, ja jullie zijn schijterds, je schrijft het zelf:)))
  Maar leuk is het niet, ik had zoiets pas bij ons in de groep, een jongetje kwam niet terug, zat letterlijk vastgeplakt....ik heb hem helemaal los moeten pellen en onder de douche gezet en toen,...ja het toilet moest ook nog...ik begrijp jullie dus helemaal.

  Geniet van je dag, hier schijnt de zon, na heel veel regen.

  Lieve groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is wel heel extreem en je snapt niet dat mensen tot zoiets in staat zijn! Ik snap sowieso al niet waarom mensen een toilet vies achterlaten. Doe je thuis toch ook niet. Fijne zondag, groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ongelooflijk waar toe sommige mensen in staat zijn! Hier is het weer in de loop van de middag helemaal opgeknapt; het is wel wat broeierig, maar ik heb toch nog heerlijk buiten gezeten.

  Fijne avond,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O jee die schoonmakers hebben morgen allesbehalve lol om die drol, hoe bedenken mensen het om dit soort smerigheden uit te voeren, het idee alleen al is ranzig. Nee, dan kruip ik morgen na een mini-vakantie toch maar weer gewoon op mijn bureaustoel ... Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...