vrijdag 10 juni 2011

RECTIFICATIE ;-)

Hier volgt een rectificatie van mijn vorige blog 'Decoreren met rozen'.
In dit blogje zei ik dat ik niet zo creatief ben en ik heb daar veel reacties op gehad. Jullie vinden mij wel creatief dus ik neem mijn woorden terug. Of eigenlijk wil ik mijn woorden aanpassen. Oké, ik ben wel een beetje creatief, maar mijn creatieve uitspattingen zijn en blijven van het niveau 'kleuterklasje'. Het is niet anders.
Dus als ik roep dat ik NIET creatief ben, bedoel ik eigenlijk dat ik niet zo creatief ben als ik zou willen. Ik zou graag mooie tafereeltjes willen maken, kunnen bloemschikken, groene vingers hebben, de juiste spulletjes kopen om een bepaalde sfeer te creëren, mooie dingen kunnen knutselen. Dat versta ik onder creativiteit....gewoon iets 'stylish' maken.

 Bosje baby-roosjes gekocht.....deze was al iets verder open dan de rest.....

Maar helaas....mijn huis is een allegaartje met hier en daar een mooi stukje (zoals mijn bloemenschilderij boven de bank). Ik heb zelfs nog lege stukken muur waarvan ik niet weet wat ik er moet hangen. De tuin is ook nog lang niet af. Ach ja....een mens moet iets te wensen overhouden, nietwaar?
Tot zover de rectificatie......lol

 Ik ga ook proberen ze in te laten drogen...

Vandaag met manlief naar de stad geweest. Twee keer per jaar MOET hij mee. Hij roept altijd van te voren dat hij alleen maar 1 t-shirt hoeft (want hij heeft toch broeken genoeg), maar dat hoor ik niet eens. De shopsessie was zeer geslaagd. Twee shirts, 1 bermuda, 2 spijkerbroeken à 9 euro per stuk van het uitverkooprek bij V.&.D. Jaja, mazzeltje...zijn maat hing ertussen en over 9 euro kun je niet zeiken dat het te duur is. Hij zocht zelfs nog schoenen uit. Een zomerjas gaf meer problemen. Hebben we maar liefst 3 winkels voor bezocht. Gelukkig wel één gevonden. We zijn weer klaar voor een half jaar....Komend najaar op zoek naar een nieuwe winterjas....zucht........

15 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor je reactie op onze blog,heerlijk geshopt met je mannetje,negen euro voor een broek is werkelijk een koopje,toppie,hoor,fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was dus koopjes shoppen....gelijk heb je....voor € 9.00 kun je ze niet laten hangen in de uitverkoop.
  Fijn weekend, Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk he shoppen met mannen, herken het ook hoor.

  een heel fijn weekend
  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, ik dacht al rectificatie...? Maar okè, gesnipt, gesnapt en gesnopen. Als je maar lol hebt in wat je maakt en er voor jezelf voldoening uit kan halen toch? Creativiteit is iets persoonlijks, het vermogen om iets te maken. Wat dat dan ook is.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat komt mij heel bekend voor, dat winkelen. Bij ons is het ook achter de rug. Manlief gaat echt niet graag winkelen maar ja af en toe moet het.
  groetjes Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's zijn altijd mooi en creatief, want jij bent de maker dus eigen creatie, dus creatief:))
  Soms denk ik gelukkig dat ik maar steeds een stukje van mijn creaties laat zien, het geheel is misschien ook niet zo stylish als ik zou willen, maar ik ben er heel blij mee en daar gaat het om.
  En je shopsessie is heel goed geslaagd!!!

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk wezen shoppen dus! Ik neem mijn man echt niet mee. Veel gezelliger als ik alleen, met mijn moeder of vriendinnen ga. En thuis komen met mooie dingen lukt echt zonder hem!
  Fijn pinksterweekend. Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Over de winter hebben we het nog niet hoor...eerst gaan we nog genieten van de zomer en de herfst :-)! Je man kan er in ieder geval weer een tijdje tegen!

  Ik wens je een fijn Pinksterweekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja daar krijg ik mijn man niet mee naartoe, shoppen doet hij niet...ik koop alles en hij vind altijd alles goed, alle kleding gebruikt hij toch om in te werken, duur of goedkoop daar ziet hij niet naar, vorig jaar een trui gekocht voor hem 50€, NOOIT meer, er zitten gelijk gaten in of gaat de brommers van de zoons repareren in die kleren... hij krijgt nu truien van de zeeman!!

  goed dat je het even hebt recht gezet, wat zijn we toch altijd kritisch op onszelf...niet meer doen hoor!

  Fijn weekend
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed zo Marion, rectificeren die vorige post hihi, want volgens mij ben jij de enigste die vind dat je niet creatief bent.
  Heerlijk shoppen met manlief pffff.....heel herkenbaar hihi.
  Fijne Pinksterdagen en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou heerlijk weer geslaagd goed zo !!..heel fijn weekend.....liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben heul creatief hoor ... in mijn hoofd dan toch, alleen die uitvoering hè die wordt per jaar gewoon minder:-)

  En een winterjas ... poeh, da's nog heel ver weg hoor, eerst lekker van de zomer genieten. Groetjes en fijn pinksterweekend, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Da's het voordeel van bloggen hè... op een foto lijkt het heel wat, maar de rest en de rommel van je huis/tuin blijft verborgen, haha.

  Fijn weekend, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Manlief kan er weer even tegen :-)
  enne jij bent net zo creatief als ik hihi
  Lieve groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...