dinsdag 28 juni 2011

Zomerse Sferen.......

....een nieuwe challenge van Renny van Bizzy @ Home....

Ik heb er heel lang over na moeten denken en heb alle vakantiefoto's van de afgelopen jaren bekeken. Wat geeft mij het ultieme zomergevoel? Is het op vakantie gaan? Is het een zonnig strand? Of barbecueën in de tuin? Hmm....moeilijk hoor.

Om heel eerlijk te zijn is het geen van de bovenstaande dingen. Mijn ultieme zomergevoel is, niks hoeven doen, aangenaam temperatuurtje, mijn aftandse stoeltje in de tuin (zit zo lekker) en een sudoku uit de krant maken. Not a care in the world....bakkie nescafé of thee erbij en deze dame geniet alsof de zomer nooit meer ophoud. Niks glamour of dure vakantie....zo simpel kan geluk zijn........


Al voel ik me wel een beetje een vreemde eend in de bijt bij deze challenge.
Vooruit, plaats ik snel een fotocollage die bij mij ook een zomergevoel opwekt. Foto's zijn vorig jaar genomen in het prachtige Montpellier........

11 opmerkingen:

 1. Je heb helemaal gelijk, een zomerse sfeer is niet in geld uit te drukken en het maakt niet uit waar je ook bent. Wij gaan al jaren niet weg met vakantie vanwege onze oude hond, maar ik vermaak mij eerlijk gezegd ook altijd heel erg thuis. Ook dichtbij huis, in je eigen tuin kan je genieten van een zomerse sfeer.
  Mooie zomerse bijdrage.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zit 'm toch in deze kleine, simpele geneugten van het leven. Een ultiem zomermoment..een waar genotmomentje! Mooie collage van Montpellier, niet zo ver van waar wij naar toegaan. (Ardeche) Leuk dat je meedoet om ons in zomerse sferen te brengen....al doet het weer het momenteel ook een beetje overdreven goed!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zolang je maar geniet op welke manier dan ook, dan heb je een ultiem zomergevoel en die foto met je krantje zegt eigenlijk juist alles! Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zomerse sferen zitten hem niet in verre, dure reizen, maar in wat je er zelf van maakt. En of dat nou een sudoku in je achtertuin is of met een sleurhutje naar Italië... als je maar geniet!

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Genieten en zon, daar gaat het om! En als dat voor jou in je achtertuintje is, is daar helemaal niets mis mee :-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. helemaal niets mis hoor met jouw ultieme zomergevoel, daar kan ik ook enorm van genieten:)
  en wat heb je een mooie collage gemaakt!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Neen, inderdaad helemaal niets mis mee, ik doe mee. Genieten betekent voor ieder van ons anders. Een zomergevoel betekent voor mij genieten van mijn tuin, die dingen doen dat ik graag doe zoals schilderen, bloemschikken, fietsen ... niets hoeft maar alles kan !!!
  En daarmee kan ik een hele vakantieperiode invullen en ... ervan genieten met volle teugen zonder stress en gezellig thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen, onlangs schreef ik dat ook op een blog, het hoeft niet veel te zijn Marjon, vanmorgen ontbijtten we al om half zeven in de tuin, het was heerlijk, de dag, lees lange dag, lag voor me, ik zei tegen manlief, zo moet de vakantie volgende week ook voelen, alleen maar genieten van je eigen schatten om je heen...
  Nu, net terug van een lange dag, zitten we samen onder onze heerlijke overkapping, we genieten weer...dit is zomers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik bedoel natuurlijk ontbeten we, mijn ABN en spelling wordt met de dag slechter.

  En natuurlijk heel veel lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk daar houd ik van: zo eenvoudig kan GENIETEN zijn ;-)
  FIJNE DAG
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie collage met foto's door mij gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...