vrijdag 24 juni 2011

Under pressure

Wat ben ik toch een slimmerik. Ik start een nieuwe blog. Ik krijg meteen een heleboel volgers met hooggespannen verwachtingen en ik kom er achter dat ik het toch wel heel erg druk heb de komende dagen. Waarom heb ik niet tot na het weekend gewacht?? Nu werk ik mezelf in de nesten, want ik moet en zal een blogje schrijven. Desnoods in etappes. Doe ik wel vaker. Begin ik 's avonds met een verhaaltje, sla het op en schrijf  het de volgende dag verder af. Want jullie geloven toch niet dat ik mijn 'bloemetjes op woensdag' 's ochtends om half 8 verzin (de laatste was toevallig later) Die maak ik bijna altijd de avond tevoren.

Desalniettemin ben ik heel erg blij dat jullie mijn 'About Sjonke' blog willen volgen. Dank je wel allemaal!!!!!
Het zal geen chronologisch verhaal worden. Daar ben ik iets te chaotisch voor. En misschien ben ik na 5 posten al klaar. Alhoewel.......ik heb een hoop 'dat zou mijn ergste nachtmerrie zijn'-anekdotes. Nachtmerries die dus echt gebeurden. Oeps, nu leg ik nog meer druk bij mijzelf, want nu worden er spannende verhalen verwacht. Dan zal ik iedereen meteen uit de droom helpen (hahaha.....nachtmerrie....droom...wordt slaapverwekkend), toen ik die nachtmerries beleefde voelde ik me vreselijk gehandicapt........

Eerst vandaag lunchen met een vriendin, daarna een paar uur extra werken. Zaterdag heel de dag werken en naar een verjaardag en zondag misschien naar een Fair in Oudemolen (als het niet te warm is en mijn lijf het toelaat)
Hopelijk tot snel op 'About Sjonke'.........

14 opmerkingen:

 1. Tja, van het één komt het ander...;-)!

  Eerst lekker genieten van het weekend! Veel plezier! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joh, je hoeft toch niet persé op een bepaalde dag te bloggen? Dat doe ik ook niet hoor. Het moet leuk blijven! Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja .... je bent wat begonnen .... Maar: leg de lat voor jezelf niet te hoog! Alles in jouw tempo en wanneer 't jou uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe maar lekker rustig aan hoor ... lekker strak gepland weekend .... Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je moet geen haast hebben hoor, het blog loopt niet weg, schrijf wanneer je tijd hebt, ik wens je een fijn weekend!! rustig aan en geen extra druk op jezelf leggen!

  Lieve groetjes Michelle

  ik heb een zonneleesbril naast de pc liggen hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moest wel lachen om je verhaal over de bloemenpost hihi. Ik maak ook veel posten van tevoren op een moment dat mij dat het beste uitkomt en sla die dan op (post altijd vanuit windows life writer).
  Ik wens je een fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey meis, je hoeft toch niet opeens in een soort van tiendaagse aan de lopende band nieuwe blogjes te produceren ... zo ik leg je lat gelijk ff een paar standjes lager :-)

  Geniet van je weekend, van de zon, van de leuke dingen en als je tijd over hebt ... dan weer en nieuw blogje. Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn weekend,meis enne,rustig aan,hoor,x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi,
  Rustig aan hoor, we wachten wel..... Ben wel benieuwd naar je nieuwe blog, maar heb wel even geduld.
  Trouwens, Fair in Oudemolen a.s. zondag?
  Hoe laat? Wil ik ook heen!
  Groetjes, Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel fijn weekend...geniet !!!...liefs Ria...xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Volgens mij is bloggen niet verplicht....toch ?

  fijn weekend
  liefs Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hé dat heb ik helemaal gemist, maar ik ga gauw een kijkje bij je andere blog nemen! Meid, meid waar haal je de tijd vandaan ... jij hebt toch ook maar 24 uur in een dag zitten?

  Lieve groet,
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Joh bloggen is geen verplichting .Gewoon schrijven wanneer jij daar zin in hebt en niet omdat je het gevoel hebt te moeten.Maak je niet druk en geniet lekker van het weekend
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb je blog net ontdekt en ik vind het nu al leuk. Ga je dan ook volgen.

  Leg de bloglat niet te hoog, het moet wel ontspannend blijven hoor !!

  Fijn weekend en warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...