woensdag 8 juni 2011

Roze bloemetjes op woensdag

't Is een beetje ROZE in mijn tuintje. Een beetje veel ROZE. En er komt nog veel meer ROZE aan de komende tijd. Je zou bijna zeggen dat ROZE mijn favoriete kleur is. Maar nee hoor, dat is het niet. De mooiste tuinkleur vind ik het betoverende blauw van de ceanothus (Amerikaanse Sering). Maar die heeft zijn gekleurde bloemblaadjes inmiddels laten vallen en op dit moment is ROZE de overheersende kleur.
ROZE lavatera, ROZE veronica en ROZE prikneuzen (?)


Mijn hortensia laat al bijna zijn ROZE kleurtje zien............


Nu is het nog wachten op mijn vlinderstruik in de zachtROZE kleur 'Pink Delight'. (Wat heb ik toch met ROZE....ik snap er niks van)

Tot slot nog een goedgeslaagde foto van de ROZE verschoppeling van mijn bos pioenrozen. Deze was net iets feller ROZE dan de rest van de bos. Dus het verschoppelingetje staat heel erg ROZE in een solovaasje te stralen..........


Tot zover mijn ROZE bloemetjes op woensdag. Meer bloemetjes vind je hier.........

19 opmerkingen:

 1. Mooi al die roze bloemen. Bij mij in de tuin is nou ook de hoofdkleur roze. Niet bewust maar ik vind het toch wel heel mooi. Hier begint de hortensia ook al voorzichtig te kleuren. Bij één hortensia is het nog een verrassing wat de kleur gaat worden.
  Fijne dag en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook veel roze in de tuin, soms denk ik wel eens dat de bloemen uit komen op kleur. Eerst wit dan roze en straks veel blauw. Maar..de tuin is nu wel een plaatje om te zien.

  Ik wens je een mooie bloemige woensdag
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij ons ook veel roze in de tuin, het staat zo mooi!

  Mooie foto's en bloemen Marion!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De hoofdkleur was paars (salvia en lavendel) maar daar staat nu een knalroze verstekeling tussen: 'n prachtige papaver.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi roze is mooi...hihi, wat een knappe zin vol logica haha! Hier staat ook het een en ander aan roze in de tuin, samen met wit, lila, blauw en paars zijn dat mijn favoriete tuinkleuren!

  Ik wens je een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind je verschoppeling heel mooi:) net als je andere roze bloemen!! hier ook veel roze in de tuin gecombineerd met blauw, wit en paars maar af en toe komt er spontaan iets op en ook dat vind ik eigenlijk zonde om te verwijderen.. geeft ook wel een spontaan en verrassend geheel!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi al dat roze, het is in mijn tuin bijna de hoofdkleur. Die lavatera heb ik ook, in roze natuurlijk, maar ook in wit.
  groetjes
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben gek op roze zowel in de tuin als in de kleding kast heerlijke kleur ....
  Mooie foto's hoor ... fijne woensdag ...

  Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die hortenstia is ook zo mooi een als het dan eind aug dan een mooie krans er van maken daar kan ik dan zo van genieten super bloem groetjes rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's van je prachtige roze bloemen. Mijn hortensia's beginnen ook al aan de randen te kleuren en...ik heb er gelukkig erg veel dit jaar dus...drogen straks.

  Wens je een fijne dag ennuh...bedankt voor je lieve reactie op m'n blog.
  Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie roze-bloemen-post! Hier bloeien momenteel voornamelijk witte bloemen met her en der een roze exemplaar.

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk roze ik hou ervan! Bij mij staan, tot nu toe, ook veel roze en wit in de tuin. Mooie foto;s heb je er van gemaakt! Ik ben sinds kort in blogland te vinden... Ik ga je hier bij volgen. Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vind je roze bloemen erg mooi Marion. Ben een beetje jaloers op je hortensia. Maurice heeft die van ons een beetje te enthousiast gesnoeid, lees tot de grond toe afgeknipt :-( Ben wel heel erg benieuwd of je nog korenbloemen bent tegengekomen. Die van mij waren een aanbieding van 1.99 bij de bloemenwinkel in De Passage. Heb vanmiddag gewerkt, en het was weer ouderwets druk. Hele fijne avond, lieve groet Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi meid, ik ben al zo'n tijd niet bij je wezen lezen, maar heb er echt even de tijd voor genomen.

  Ja het is inderdaad prikneus (Lychnis coronaria). Speciaal voor jou had ik de namen op mijn blog gezet bij de bloemen. Je had er de vorige keer om gevraagd en heb het bij deze ten uitvoer gebracht. Prachtig trouwens die roze veronica!!!

  Bedankt voor je lieve reacties op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat kleurt het heerlijk roze bij je. Ik merk dat er hier ook meer roze bij komt hihi.
  Ik heb de Pink Delight ook in de tuin en ook een witte vlinderstruik, ik vind ze echt prachtig. Die roze Prikneus vind ik trouwens ook heel erg mooi.
  Ik had vorige keer ook een mengeling van zachtroze en een iets fellere kleur roze Pioenen en vond dat eigenlijk best mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Drukte te snel op verzenden hihi, dus hier nog even een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super al je roze bloemen .Ook bij mij heel veel roze ,nu ook veel paars .Maar er komen hopelijk nog wat roze bloemen bij ,knoppen genoeg in elk geval
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Roze, roze, dat is.....een meisjeskleur, zou dat het zijn???
  Ik vind je foto's super hoor, en roze, ja dat zie ik hier ook, zomaar!!!
  Onze hortensia's zijn nog niet zover hoor.

  Lieve groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Léuk al dat roze
  kom via "bloemen op woensdag" op je blog ;-)
  En je pioenroos vind ik écht super !!!!
  Ik kom nog eens "buurten" (je volgen)
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...