vrijdag 3 juni 2011

't Zijn gekken die werken.....

....en ja hoor...ik hoor bij de gekskes. Het 'lekker lang weekend vrij', ben ik al op veel blogs tegengekomen, maar ik ben niet 1 van die gelukkigen. Vrijdagmiddag werk ik extra, zodat een collega een lekker lang weekend heeft en zaterdag is een werkdag volgens mijn rooster. Ik hoef maar 1 keer per 3 weken op zaterdag te werken, dus dat valt mee. Maar het is zuur als het net die zaterdag heerlijk weer is en er voor zondag 80 % kans op regen wordt voorspeld.....grrrrrr.

Eigenlijk moet ik niet zeuren. Ik heb (nog) werk en ik doe dit werk met heel veel plezier. Al heb ik een bang vermoeden dat het een hele lange saaie zaterdag gaat worden. Niemand komt boeken lenen als het mooi weer is. Ach ja, pak ik er toch een tijdschriftje bij....de Ariadne @ Home of zoiets...hihi.

Nog even een bekentenis......
Ik heb afgelopen week keihard staan liegen bij K.ruidvat. Met een stalen gezicht heb ik gezegd dat ik nog geen voordeelkaart had. Ik heb dus een nieuwe gekregen. Hij zit nog in de folie, ik heb het nog niet aangedurfd om te registreren Wat zal ik doen???? Stel dat het registreren lukt. Dan krijg ik al die geweldige aanbiedingen in mijn g-mail inboxje gestort. Wat als ik geen tijd heb om op die aanbieding af te gaan....erger ik me weer kapot. En als het registreren weer op een fiasco uitloopt....wat dan? Een groot dilemma. Ik denk er nog even over na.....

Tot slot een fotoke voor de kleur, anders wordt het zo saai met alleen tekst. Volgens een vriendin is dit een prikneus. Ik zou het niet weten. Wat ik wel weet is dat ik vorig jaar dacht dat ik al die prikneuzen eruit had getrokken.......niet dus.
Maar de foto is goed gelukt met mijn supereenvoudig, rits rats klik, leuke aanbieding cameraatje..........

15 opmerkingen:

 1. Succes met werken en nooooooiit meer jokken hè :-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Werkse meis....je bent niet de enigste hoor
  Die aanbiedingen op datum komen hier ook nooit uit om op die dag naar de winkel te gaan.
  Voor het zelfde geld mis je weer wat moois,tja toch maar regestreren hoor,je weet maar nooit

  liefs maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh oh....al is de leugen nog zo snel....!!!
  En werken...jeetje dat valt dan weer even tegen. Kun je als het 'stil'is niet in een hoekje buiten in de zon gaan zitten?

  Lieve groet,
  Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ik een lang weekend heb, is toeval hoor ... afgelopen dinsdag besloot de directie ons 'een verplichte vrije vrijdag' te geven die mooi wel van mijn vakantieuren afgetrokken wordt ... maar met dit mooie weer is dat niet erg :-)
  Werk ze en ik duim mee voor zon-op-zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoop dat het heel gezellig is op je werk met allemaal leuke mensen:) en dan na je werk lekker genieten van de mooie lange avonden lekker buiten op je terras!!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, is dat zo'n cameraatje dat je met de voordeelkaart kunt kopen? :)))
  Ik begrijp je dilemma, ik zit tegen die voole mailbox aan te hikken en dan...alle voordeeltjes aflopen...grrr. niet meer.
  Ik wens je heel veel werkplezier!!!

  Lieve groet,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi ja er zijn altijd mensen die moeten werken haha ik ook morgen weer maar toch een fijn weekend groetjes rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je ondertussen al gedaan met werken? jammer met dit mooie weer, maar wat is wat is, hé...kan je vanavond nog wat buiten vertoeven...?!

  jokkebrok!! ;-)))

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja...ook ik moet gewoon werken hoor iedere zaterdag,...en ik vind het heerlijk.......veel te druk overal......en ja zondag dan zien we wel weer...wieweet schijnt de zon ??...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben 1 van de gelukkigen die een lang weekend vrij is. Heb het ook helemaal vol gepland. En mocht het zondag gaan regenen dan ga ik het huishouden doen...dat is plannen, toch? Werkse groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja het enige werk wat ik morgen ''moet'' doen zijn de boodschappen en verder zien we wel .En ohhhh jokken !!!! Leuk de Prikneus ,je brengt me op een idee haha ,heb nog wel ergens een plekje .
  Werk ze morgen en een fijne Zondag dan maar!
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heb vanmorgen ook heerlijk gewerkt.Was zo voorbij de morgen.

  werk ze een zaterdag

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook ik behoor tot de pechvogels ;) en moest de hele dag werken, maar nu heb ik dan toch weekend en ga er dus volop van genieten. Succes morgen met werken en er komt nog veel meer mooi weer hoor!

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...