woensdag 22 augustus 2012

Boeken kaften en dubieuze reacties

Afgelopen dinsdag was het weer zover. Jongste zoon had zijn boeken opgehaald en moeders kon met het kaftpapier aan de slag. Vind ik helemaal niet erg om te doen. Heb het jarenlang voor alledrie mijn kinderen gedaan. Daar was ik heel wat uurtjes zoet mee. Zochten ze de boeken uit die ze de volgende dag nodig hadden en begon ik daar eerst mee. Zo kon ik het een beetje verdelen. Ooit heb ik het hun voorgedaan zodat ze zelf aan de slag konden, maar dat was niet om aan te zien. Zonde van het kaftpapier, want het zat nooit strak genoeg gevouwen.
Het waren deze keer maar 23 boeken. Meer dan genoeg.......


Ik probeer altijd zo efficiënt mogelijk te werken. Dat betekent wel dat ik de boeken wat vaker in mijn handen heb, maar ik zit dan in zo'n heerlijke flow dat het vanzelf gaat. Fase 1 is het knippen en het grove invouwen van de kaft en fase 2 is de boven en onderkant afwerken. Ik heb er iets meer dan 1 uur op gezeten en dat is volgens mij best snel. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik de hoekjes niet invouw, maar omvouw en vastzet met een plakbandje. Ik weet dat er een vouwmethode is. Die heb ik ooit een keer geprobeerd en dat duurde mij te lang. Vandaar dat ik de makkelijke weg kies..........


De buitenkant ziet er strak uit. De binnenkant vind ik niet zo belangrijk. Het gaat erom dat het boek beschermd is en dat we geen boete krijgen aan het eind van het schooljaar. Als zoon dit jaar zijn examen haalt is deze kaftsessie de allerlaatste keer geweest. Ik zal het missen.........

Nu even over de vreemde reacties die ik op oude blogjes kreeg. Zij schreef over een h.acker in blogland. Ik volg ook een gehackt account. En nu ik van die vreemde Engelstalige reacties krijg, waarvan ik de afzender niet kan achterhalen, krijg ik het een beetje benauwd. Het zijn aardige reacties hoor, daar niet van. Maar ze klinken toch een beetje dwingend. Er staan ook titels van blogs bij, maar ik durf er niet heen. Omdat de afzender anoniem is.

If you recognize yourself in these comments, please make yourself known. Otherwise I won't be visiting your blog. (Ben benieuwd wat er gebeurt)




Thank you for the good writeup. It in reality was a amusement account it. Look advanced to more brought agreeable from you! However, how could we keep in touch? Feel free to surf my website ... my article network deindexed op Over gebroken nachten en Pinterest
Anoniem
op 21-8-12
Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. With thanks Also visit my web page : my blog guest op 'Zij' gaan loesoe......
Anoniem
op 21-8-12
This is a topic that is close to my heart... Cheers! Exactly where are your contact details though? Also visit my site ; my article network review op Sweet Saturday
Anoniem
op 21-8-12
Helpful info. Fortunate me I discovered your site accidentally, and I am surprised why this accident did not took place in advance! I bookmarked it. Here is my web blog my article tools op Fleur en kleur op woensdag.
Anoniem
op 21-8-12
Thanks a lot for sharing this with all folks you really realize what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly also talk over with my website =). We can have a link alternate agreement between us Here is my web site :: my blogger tricks op Slakkenkwekerij Sjonke
Anoniem
op 21-8-12
Hello very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I'll bookmark your blog and take the feeds additionally? I'm glad to find a lot of helpful information here in the put up, we want work out more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . . Also visit my web site :: cool articles for teenagers op Wat nu weer........
Anoniem
op 21-8-12
I like the valuable info you provide in your articles. I'll bookmark your blog and check again here frequently. I'm quite sure I will learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next! Also visit my web-site cool articles for teenagers op Cupcakes Part Deux


Hebben jullie dit soort reacties ook wel eens gekregen? Zie ik spoken? 
Ik weet het niet. Ik ben alleen maar heel erg voorzichtig, want ik zou het vreselijk vinden als ik mijn blog kwijt zou raken. Zoveel verhaaltjes en al die leuke en lieve reacties van iedereen. Ik wacht het maar even af..........
Anoniem
op 21-8-12
























18 opmerkingen:

  1. Wat vreemd !!...ik had gister een hele rare,....een Amerikaanse man die vrouwen haat de Amerikaanse vrouwen dan....niet geplaatst natuurlijk...geef zulke mensen geen kans !...liefs van mij....xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn niet gepubliceerd. Ik laat ze netjes bij spam staan......

      Verwijderen
  2. Ik denk dat Google of Blogger dit soort combinaties maakt. Ik zou niet reageren als ik jou was. Gewoon de reactie laten staan, maar niet hun blog bezoeken.
    Je kunt eventueel ook anonieme reacties uitschakelen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O ja, kaften vond ik enig. Ik deed het voor alle 4. Kids blij, ik blij.

      Verwijderen
    2. Anonieme reacties uitschakelijk wil ik niet. Ik krijg soms reacties van bekenden die zelf geen blog hebben. Die zetten er hun naam bij natuurlijk.....

      Verwijderen
  3. Manlief was er gisteravond ook druk mee, van de jongste dochter zijn de boeken gekaft, van de oudste moeten ze og gedaan worden.

    De anonieme...ik zou ook niet zo goed weten wat ik er mee aan zou moeten. Ik krijg heel soms iets soortgelijks maar als het anoniem is en er wordt een link vermeld, ga ik er niet naar toe.

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Inderdaad, het kaften was altijd heel leuk. Ik doe het al jaren niet meer ... Karlijn is de enige die nog naar school gaat en boeken worden niet gekaft ... nou moet ik zeggen dat ze er ook altijd netjes uitzien, ook ongekaft.

    Maar af en toe denk ik wel eens: zou nog wel leuk zijn ... nou ja, eerste kleinkind is op komst... mss als die ouder is mag oma komen kaften :).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken dit soort reacties niet, maar ik krijg nu wel de melding, wanneer ik blogger open, dat er een virus in zit...dus dat kan heel goed. Ik heb dat nog nooit gehad.

    En kaften, ja dat komt er bij ons ook aan, oudste heeft gisteren zijn boekenpakket thuisgestuurd gekregen, 8 boeken, dus dat valt mee. En jongste heeft nog ruim een week vakantie, en krijgt daarna zijn boeken op school. Ben benieuwd hoeveel dat er worden dit jaar...en ik zal wel weer kaften, alhoewel jongste nog wel eens mee wil helpen.

    Lieve groet Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Boeken kaften liet ik de kinderen altijd zelf doen .Die 3e reactie heb ik ook weleens gehad .Ik weet wel dat het blog van Inka en Andre gehacked is op dit moment ,er staat opeens Engelse tekst op .Ik word er altijd onrustig van!!.
    Groetjes Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kaften..ik was heel verbaasd, maar zoonlief moet de eerste schoolweek kaftpapier mee nemen en doen ze het gezamelijk op school :)..best een goed idee, toch??
    Anonieme vreemde reactie's: Ik verwijder deze reactie's altijd direct, hou er ook helemaal niet van!
    Groetjes Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lieve moeder ben jij, om dit voor je kinderen te doen. Ik deed het vroeger geloof ik zelf.

    En de anonieme reacties? Ik heb er nog geen last van gehad.
    maar als je ze goed leest, zijn het andere reacties dan die je zelf geeft. Zoiets van veel stroop om de mond smeren. En het is ook wel toevallig dat ze allemaal op dezelde datum komen.
    De link niet openmaken en verwijderen. Dat zou ik doen.
    Je schaadt er niemand mee, want het is anoniem.

    Succes ermee en liefs,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  9. van de anonieme reaktie wel eens gehad maar niet zulke . ik krijg ze wel binnen maar dan staan ze niet eens tussen het blog. Ik zou gewoon maaar niet reageren.
    Wat betreft het kaften. nog 1 jaartje en dan begint dat feest hier ook. Maar dat duurt nog even. maar een jaar is ook zo weer om

    Groetjes
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb vorig jaar ook wat spam-reacties gehad, ik heb toen iets gewijzigd in zichtbaarheid van je blog ofzo en nu nooit meer last.

    Zo jammer dat middelste en jongste dochter zelf ook graag kaften... maar ik mag vast nog wel helpen. En anders wacht ik weer tot de jongens zo ver zijn want die zullen er ws niet van houden vermoed ik zo...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk dat kaften, dat mis ik nog wel eens hoor, ik vond het een rustgevend werkjes.
    Ja die reacties zijn heel vervelend, ik kreeg pas ook van iemand anoniem een engelse reactie, heb ik ook verwijderd, ik zag ook dat enkele oudere blogs zomaar zijn overgenomen door engelse tekst en en onder een andere naam, die heb ik ook direct verwijderd uit mijn bloglist.
    Verder heb ik bij mijn bezoekers veel Roemeese bezoekers, soms wel meer dan 100 op een dag, daarvan krijg ik ook wel spam mail binnen, dus ik pas nu een beetje op.

    Lieve groetjes,
    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha...ik herken het helemaal over het kaften. Dit jaar heeft de oudste het zelf gedaan maar moeders mocht het nog wel even voordoen!
    Heel vreemd die reacties....volgens mij heb ik ooit 1 keer zoiets gehad....gewoon verwijderen zou ik zeggen!
    Fijne avond en groetjes van Nicole

    o ja helemaal geen bezwaar hoor dat je me gaat 'pinnen'.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kaften hoef ik niet meer te doen, was ook jarenlang de klos ;-) En gisteren ook 3 van zulke reacties. Alledrie op oudere berichten trouwens. Ik heb het bij mij zo ingesteld dat ik reacties op oudere berichten eerst moet modereren. Ze zijn dus niet geplaatst gelukkig! Gek genoeg kwamen ze niet terecht in de spam!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik mag me over een paar weken druk gaan maken om het kaften, tijden herleven haha.
    Wat die anonieme reacties betreft, ik vind ze vreemd en inderdaad nogal dwingend, ze dwingen je bijna om te reageren.
    Niet doen dus!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Sinds dit jaar kaften we samen, hoef ik nog maar de helft te doen.
    Die reacties, tja. Ik krijg de laatste tijd nogal wat in mijn spam folder van Western Union, of ik mijn gegevens wil valideren. Maar ik kan me niet herinnerren ooit iets met hun te maken gehad te hebben. Dus die delete ik meteen.

    Irene

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...