woensdag 1 augustus 2012

Toch niet gered!!??

Wat was het woensdag  fantastisch weer!! Na een hele sombere, bewolkte dinsdag zag het er nu  heel anders uit. Al was het dinsdag super wandelweer. Ik heb met wandelmaatje/vriendin Carla een hele grote ronde gelopen. Onderweg veel bijgekletst, want we hadden een weekje overgeslagen.

Maar oh....woensdag. Heeeeeeeerlijk. We moesten gewoon weer even naar ons dichtbij strandje. Het windje verkoelde de felle zonnestralen en ik ben weer een beetje bijgekleurd.


Een hele dag in de zon is niks voor mij (en ook niet voor manlief) dus na een uurtje of 3 relaxen op het strand keerden we huiswaarts. Parasolletje opgezet en met een bakkie in de tuin. En wat zag ik daar. NEE TOCH....het zal toch niet waar zijn. Lag er ineens een bijenlijkje in mijn tuin. Of dit lijkje hetzelfde zoembeest is als uit mijn vorige blog weet ik niet. Er zat in ieder geval geen spatje stuifmeel aan zijn uitgedroogde lijfje.


Onze tuin was deze middag even getransformeerd tot een fietsenwerkplaats. Op de plaatselijke Koopplein-site had ik een advertentie gezien waar 2 fietsen voor € 15,- aangeboden werden. Altijd interessant, want we kunnen niet genoeg reservefietsen hebben. Vooral omdat oudste zoon ook een fiets in Delft nodig heeft. Ouwe krakfietsen voor een habbekrats hebben de voorkeur dus manlief ging op deze aanbieding af. Lijkt een dubieuze deal, maar de laag stof op beide fietsen was heel erg geruststellend. Een gejatte fiets is meestal stofvrij ;-)
Manlief wist zelfs nog af te dingen dus uiteindelijk 2 fietsen voor € 10,- en dan zonder de fietstassen. Eentje heeft ie al rijklaar gemaakt en die andere is misschien goed voor de onderdelen. Kun je toch niet voor sukkelen.


Deze woensdag was er één van koken zonder pannen. Een overheerlijke afhaalmaaltijd van de Griek. En waarom zouden we de borden vuil maken als we ook uit de doos kunnen eten.....hihi. Weer een topdag die ik aan mijn mooie vakantieherinneringen kan toevoegen............


8 opmerkingen:

 1. Wat maak jij veel mee. Waren de Griekse patatjes lekker? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik maak niks mee....dit is gewoon een opsomming van mijn saaie leventje....lol
   En de frietjes smaakten orima met een flinke klodder tzaziki.....

   Verwijderen
 2. Haha, afdingen op twee fietsen die jullie al bijna voor niets meekregen...dat vind ik bijzonder grappig!

  Heerlijk was het vandaag hè..wij hebben 35 km gefietst, het was er prachtig weer voor! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, en ik heb gisteren een uur in de zon gezeten (bij het zwembad), was heeeeerlijk genieten. Daarna in de schaduw. Jammer dat ik ondanks het smeren waanzinnig ben verbrand. Het ziet er wel uit als een mooi plekje bij jou.
  En 2 fietsen voor 10 euro hahahaha dat doen jullie goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig zeg, die "nieuwe" fietsen!
  Ik kan ook niet tegen felle zon maar vind ik net als jij heerlijk dat -ie schijnt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat kun je op een dag toch veel beleven. Een leuk strandje is dat, voor dichtbij.
  En nog afpingelen op niks vind ik leuk.
  Ik heb heerlijk in de schaduw gezeten. Ik kan niet goed tegen de zon.
  Ga lekker verder genieten!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk een afhaal Griek ... dat hebben wij in Enkie niet alleen van de shoarma zaken en daar hou ik niet van ... lekker he thuis lummelen doen wij momenteel ook ... heerlijk ...

  Fijne dag .... groetssss vanuit een nattig Enkie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tuurlijk mag je hem 'lenen' maar de tekst is niet van mij hè maar van John Binghmam. Ik maak van inspirerende (runners)teksten slechts een digi-knutseltje van voordat het op mijn blog mag, dan is het toch nog een beetje van mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...