woensdag 8 augustus 2012

Ik ben er achter hoor......

Da's wat....vakantie voorbij, mooi weer (tijdelijk) foetsie en mijn inspiratie ook al verdwenen. En moe....oh jongens, wat was ik moe de afgelopen dagen. En ik kan precies zeggen waarom. Dat ligt aan het boodschappen doen en koken. Kan gewoon niet anders. Als mijn man thuis is neemt hij het kokkerellen voor zijn rekening. Ik ben de afgelopen 3 weken dus dagelijks verwend. Maar maandag en dinsdag moest ik volop aan de bak....eh...kook. En dat is natuurlijk niet alles, want een huisvrouw heeft meerdere taken in haar pakket. Terwijl manlief enkel boodschappen haalt, kookt, de stofzuiger bedient en zo nu en dan een fiets repareert, heb ik  het poetsen, wassen, strijken en opruimen erbij. Als daar dan de boodschappen, het eten voorbereiden (piepers jassen, groente schoonmaken) en het koken zelf bovenop komen, kan dat wel eens teveel zijn. Vooral na 3 weken luieren. Niks meer gewend.

Daarom is het voor het normale ritme goed dat ik morgen weer ga werken. Vooral omdat ik mijzelf betrapte op een beetje vreemd gedrag. Ik was met een tandenstoker de moeilijke randjes van de wasmachine aan het schoonmaken.........


Vandaag was de derde dag op rij dat ik niet lekker buiten kon zitten/leven. Baal, baal, want daardoor was het vakantiegevoel in 1 klap verdwenen. Als die-hard fietste ik toch maar naar de stad met mijn ma en wat denk je....juist toen we weer naar huis wilden gaan stopte het met zachtjes regenen en kwam het er met bakken uit. Tja.....dat is dan weer schadelijk voor mijn portemonnee, want we maakten nog een rondje Wibra en Xenos. Daarom hangen er nu visjes aan mijn pallet en is het rieten hart verplaatst.....


De tuinboekjes komen van Wibra. Voor een euro per stuk kon ik ze niet laten liggen. Waarschijnlijk blader ik ze 1 keer door om vervolgens te vergeten dat ik ze heb. Net als met tijdschriften.

Mijn dochter heeft nog snel mijn haren geverfd. Ga ik morgen tenminste niet als een grijze muis naar mijn werk. De bieb heeft toch al zo'n stoffig imago..........De komende 3 dagen ben ik onder de pannen. Eerst eens geld verdienen voordat ik weer wat uit ga geven ;-))

10 opmerkingen:

 1. Je bent af en toe ook zo'n bezig bijtje maar goed dat je weer aan het werk gaat, kun je daar een beetje uitrusten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, da's eigenaardig gedrag ja... ik zou maar oppassen, voor je het weet heb je een schoonmaakvirus te pakken ;)
  Die visjes zijn ook te leuk om niet te vangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Werkse ...3 dagen geen geld uitgeven.....hihihi...liefs Ria...xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kun jij nu zeggen dat je geen inspiratie hebt. Ik geniet altijd zo van je spontane loggen. En je kunt je moeheid van het koken en boodschappen doen zelfs omzetten in leuke dingen kopen.
  Tja, en nu ga je morgen weer lekker werken. Weer in 't gareel komen na drie weken luieren. Nou ja, volgens mij heb je best nog veel gedaan.
  Lieve Marion, ik wens je morgen weer heel veel succes in je eerste werkdag. En dat suffe imago valt wel mee hoor!
  En dat er maar gauw weer een log mag komen!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat je toch maar eens met je man in gesprek moet gaan...of hij niet wat vaker kan koken, zodat jij niet zwaar overwerkt raakt. En dan de komende dagen ook weer aan het werk...pffttt...dat zal niet meevallen ;)! Zou morgen maar even een afhaalmenuutje bij de chinees bestellen :)!

  Succes morgen!! Lieve hroet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontwenningsverschijnselen, ik moet er nog niet aan denken, werk en het dagelijkse ritme, lees sleur zoals wassen en koken....rustig aan doen hoor en de komende dagen ook af en toe gewoon gaan zitten...denk aan jezelf...

  Veel succes met alles,
  Lieve groetjes
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja toch jammer dat de vakantie weer om is, ook ik moet maandag weer beginnen en we hebben toch nog mooi weer gehad.
  Je kan er in ieder geval weer tegenaan. De haren mooi, batterij opgeladen hahaha.....Veel succes maandag...lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja ik ken dat die ontwenningsverschijnselen, maar ik zit nu in de tegenovergestelde richting - ben een weekje met verlof oef... even uitblazen, genieten en dan terug een 3 tal weken werken en dan in september...nog 2 weken verlof!!

  Maar met een fris snuitje en gekleurde haartjes kan jij er zo weer tegenaan...succes...

  Liefs
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...