woensdag 25 april 2012

Fleur en kleur op woensdag.

Voor alles een eerste keer, net als het cupcakes versieren vorige week (klik) en daarom doe ik vandaag voor het eerst mee met Fleur en kleur op woensdag. Een initiatief van het blog Een sneller kloppen hart ♥

Weken zie ik het al voorbij komen en weken had ik geen inspiratie. Tot ik afgelopen vrijdag een schilderijtje kocht bij de kringloopkoopjeshal. Over die koopjeshal heb ik het al vaker gehad. Hier verkopen ze spullen per kilo en ik heb er al vele 'schatten' gevonden. Dit keer viel mijn oog op een mooi lijstje. Het schilderijtje dat er in zat bekeek ik niet eens....nee, het houten frame, dat was het helemaal. Eenmaal thuis werden de spullen in een hoek gekwakt om ze later schoon te maken. Telkens als ik voorbij liep zag ik de bijna hypnotiserende roze kleuren van het schilderijtje. Je snapt het al, de geschilderde rozen in groene vaas hebben mijn hart gestolen en het schilderijtje staat nu op een opvallende plaats. Het doet wat mij betreft de term FLEUR èn KLEUR eer aan.Nu ik goed kijk is volgens mij de sopbeurt aan dit schilderijtje voorbij gegaan. Zometeen even onder handen nemen....lol.

Hier de rest van de spulletjes die ik voor het enorme bedrag van 2,50 kocht.........


Die ministolpflesjes wil ik ergens op lijmen (hoe en wat weet ik nog niet) als bloemvaas uit 6 delen. De snoeppot (van Ikea nota bene) is gepimpt om cadeau te geven aan vriendin/studiegenootje van dochter. De rest moest ik gewoon hebben. Volgens mij is dat een afwijking aan het worden........

En tot slot laat ik de schilderijtjes van de Eiffeltoren zien die op de kamer van dochterlief hangen. Links de poster die we vorige week kochten bij Ikea met een lijst van de kringloop (een andere dan de koopjeshal hoor, we hebben er maar liefst 3) en rechts precies omgekeerd: lijst van Ikea en afbeelding van kringloop...........viel mij ineens zomaar op....hihi.... Die wordt trouwens op verzoek zwart gespoten, maar dat wil ik buiten doen en aangezien het weer niet meewerkt...........9 opmerkingen:

 1. Je bent weer bijzonder goed geslaagd bij de koopjeshal en dat voor zo weinig!!

  Ik wens je een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk adresje die koopjeshal!

  Fijne dag. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, die Kringloop blijft het maar goed doen bij ons. Je hebt prachtige aankopen gedaan voor dat "geweldige bedrag". En ik ben het wel met je eens dat dat rozenschiderijtje uitstraling heeft!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen vooral het schilderijtje met rozen vind ik heel mooi qua kleuren!!

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He wat leuk! Gisteren net dezelfde poster gekocht bij de Ikea. En die koopjeshal: daar ben ik ronduit jaloers op. De Kringloopwinkel waar ik altijd heen ging bij mij in de buurt heeft sterallures gekregen! Ze vragen de laatste tijd doodleuk €6,00 voor een bordje als het van Regout is.... Niet leuk meer. Ik zal op zoek moeten naar een ander adresje, want ik vind het rondstruinen in zo'n winkel ook zo leuk!
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het rozenschilderijtje is te leuk. Wat een mooie kleurtjes en daardoor uitermate geschikt voor fleur en kleur op woensdag. Onze Kringloop is ook wel duur vind ik hoor. Ze hebben geen koopjeshoek.
  Maar jij bent weer goed geslaagd. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke koopjes bij je koopjeshal en ja je schilderijtje heeft magische aantrekkings kracht qua kleur.

  Zo kan je vaker shoppen.
  Lieve groet
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je weer lekker geshopt zeg!!!
  Mooi toch al die dingen die je vindt en bij je thuis
  dan weer een mooi plekje krijgen.

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...