zaterdag 28 juli 2012

Ins Ferien zu Hause (deel 6)

Vrijdag was een verplichte rustdag. Auto ter reparatie bij de garage en veel te benauwd om te gaan fietsen of lopen. Eigenlijk zijn al mijn dagen rustdagen, want ik doe niet veel bijzonders. Om wakker te blijven maar een beetje aangerommeld in huis. Niet teveel hoor, 't is tenslotte vakantie.
Af en toe mijn tuintje gecheckt. Mijn vlinderstruik doet het heel goed. Even ter vergelijking de sneeuwfoto uit februari erbij gehaald. De nieuwe foto is vanuit een andere hoek genomen, maar ik heb door zijn explosieve groei mijn etagère moeten verplaatsten......


's Avonds met vriendin Wicky naar de stad gefietst voor wat boodschappen. Grappig hoe wij ons over dezelfde dingen op kunnen winden. Nou ja, grappig. Eén verkoopster vonden wij allebei vreselijk irritant. De manier waarop wij over zoiets door kunnen zagen, maakt het bijna komisch en dan komen we niet meer bij van het lachen. Overkomt ons heel vaak. En al die ergernissen bezorgen ons dus vreselijke lachbuien. Zijn ze toch ergens goed voor.
Natuurlijk liepen we 'ons' terras niet voorbij. Even een bakkie gedaan ook al was de lucht heel dreigend. Gelukkig geen regen gehad.

Zaterdag met manlief en dochter naar de Bergse Krabbenfoor geweest. We gingen vroeg in de middag, want vorig jaar hebben we 'vast' gestaan wat ik nogal beklemmend vond. Zo druk was het toen. Nu waren we de ergste drukte voor en de temperatuur was ook perfect. Niet te warm, niet te koud en lekker zonder jas. Heel veel kraampjes bekeken, maar de eetkraampjes waren favoriet. Ik heb me redelijk in weten te houden. Een portie saté gedeeld met dochter en een overheerlijke reuzen stroopwafel.....jammie.


En wie trad daar op op de Grote Markt: BOY VAN DER HEIJDEN, wie kent hem niet. Nou, ik dus. Nog nooit van gehoord. Blijkt meegedaan te hebben met de audities voor Saterday Night Fever op RTL4. We zijn niet blijven kijken bij zijn optreden. Stilstaan is 'killing' voor mijn heupjes. Vandaar dat we de terrasjes ook links laten liggen. Gewoon doorlopen.......
Op de braderie nam ik een folder mee van de Boeren Boodschappen Route. Jammer genoeg rondom Bergen op Zoom is. Iets te ver weg voor ons. Ik zal eens op het www gaan zoeken of er ook een route in onze buurt is.
Oh, vergeet ik bijna dat ik nog een hartjesslinger heb gekocht. Moet nog verzinnen of ik hem buiten of binnen wil. Heeft al op verschillende plekken 'proef gehangen'.


Wat vliegt de tijd trouwens. Ik begin bijna aan mijn laatste vakantieweek. Ik denk dat er komende week weinig enerverends gaat gebeuren dus het wordt waarschijnlijk weer wat stiller op mijn blog. Na twee weken weinig doen thuis, wordt het tijd om eens een stofdoekje ter hand te nemen. Al weet je nooit of we nog een uitstapje maken of een keertje naar het strand gaan dus.............

HASTA LA VISTA

7 opmerkingen:

 1. Jouw laatste regeltjes tekst zouden zomaar de mijne kunnen zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan wordt het dus nog stiller in blogland. Geniet van je laatste vakantieweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk-niks doen en aanmodderen-geniet ervan-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar we hebben weer een leuke avond gehad, vol met irritaties en lachbuien!
  Liefs Wicky

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker zo'n vakantie met van alles wat .En die zanger?? nooit van gehoord Moet wel zeggen dat ik toch erg achter loop wat muziek betreft.Fijne week
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is nu echt vakantie, heerlijk nietsdoen!!

  Geniet nog van die laatste dagen...

  Liefs
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...