zaterdag 9 april 2011

ONTHULLING

Op vrijdag 1 april, en dit is geen grap, won ik de give-away van de blog van Michelle, 'Sweet Brocante'. Geweldig spannend vond ik het. Afgelopen donderdag kwam ik thuis van mijn werk en stond daar ineens een pakket.....opengescheurd en wel. Wat bleek....oudste zoon was die dag thuis en had het pakket aangenomen. Inmiddels 19 jaar oud, dan zou je toch denken.....maar hij kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en had de buitenste doos opengemaakt. (Zal ik ook eens doen als er een pakketje voor hem komt....gnagna......dan wrijf ik deze overtreding van brief/pakketgeheim onder zijn neus) Gelukkig zaten er geen genante dingen in zoals sexspeeltjes of pikante lingerie....hahaha....dan had ik zijn gezicht wel eens willen zien.

 En dan nu de onthulling. Excuses voor de foto's. Camera heeft het nu echt begeven en reservetoestelletje is ook niet zo piepjong meer en lag te verstoffen op de kamer van dochter. Het eerste wat uit de doos tevoorschijn kwam waren de schattige vogelhuisjes en het nestje. Ik was in de veronderstelling dat dit de give-away was, maar er zat nog een pakket in........


En uit dat pakket kwam een schitterend kelkje met deksel tevoorschijn. Mooie kaart erbij en alles gedecoreerd met kwarteleitjes, heel toepasselijk voor de tijd van het jaar.




Michelle heeft met grote zorgvuldigheid en gevoel voor detail de give-away verpakt. De mooi beplakte doos waar het kelkje in zat is inmiddels in gebruik als wenskaartendoos. Om de doos zat een touwtje met kruisje, wat het geheel helemaal 'af' maakte. Het was een feest om alles uit te pakken!!!




Michelle, ik heb het al vaak gezegd, maar hier nog een keer: HEEL ERG BEDANKT VOOR DE GEWELDIGE GIVE-AWAY!!!! De spulletjes heb ik op mijn eetkamertafel staan en ik heb geprobeerd om er een leuk paastafereel van te maken. Stylen is niet mijn sterkste kant, maar ik vind het aardig gelukt. Hoe kan het ook anders als je van die prachtige spulletjes cadeau krijgt..........



Je moet de achtergrond even wegdenken, want het geheel staat aan de kop van de tafel, maar dan had ik dat vervelende tegenlicht en was de foto waarschijnlijk helemaal niet gelukt.............

11 opmerkingen:

  1. Ohhh...wat ben jij verwend zeg...die vogelhuisjes zijn inderdaad ook erg lief!

    Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow.....wat een ben je heerlijk verwend met prachtige kado's, je kan zien dat dit alles met liefde is uitgezocht. Prachtig het stolpje met de eitjes. Geniet van deze verrassing.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grrr....ik wil weer hier en daar een regeltje open laten en dat lukt alsmaar niet....gek word ik ervan......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gelukt...moet ik dus toch via het dashboard doen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Genieten als je zo'n leuke, mooie en lieve give- away krijgt, jij boft maar...
    Het is je toch gelukt om alles op de foto te zetten, en stylen, ach ik ben ook niet zo'n ster, maar ik vind dit toch heel goed gelukt hoor.

    Geniet van de zon!! Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel plezier met de give away, maar dat heb je al...;-))

    fijn weekend
    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel veel plezier ermee, en wat leuk dat je gewonnen had!
    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig wat leuk !! en inderdaad een hele mooie give away....fijn weekend......liefs Ria.....xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een geweldige give-away ... bofferd! Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Morgen bestaat onze winkel 1 jaar....en we zijn dus open van 2 tot 5....
    Morgenvroeg nog wel ff naar een kleine markt in de buurt....dat red ik nog wel ;-)
    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Proficiat! leuke blog heb je.. ga je meteen volgen

    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...