maandag 25 april 2011

't Was de laatste......

In mijn vorige blogje (klik) had ik het over die keigave sidetable voor in de tuin die ik in de Xenos-folder had gezien. Waar ik al weken zin in had en die ik aan iedereen liet zien die op visite kwam. Tot mijn grote schrik kregen we vandaag de nieuwe folder al binnen met aanbiedingen die vanaf 25 april (vandaag dus) ingingen. Oh, wat baalde ik hiervan.
Maar omdat ik eigenlijk nooit weet of Xenos aanbiedingen heeft, gewoon het vaste assortiment in de folder zet of bepaalde artikelen tijdelijk verkoopt, wilde ik toch een gokje wagen.

Samen met mijn ma fietste ik richting centrum, in de veronderstelling dat de winkels open waren. We hadden met mijn pa afgesproken dat, als de sidetable nog op voorraad was, hij met de auto achterop zou komen.
Wat denk je...alles was gesloten. Ik was op het verkeerde been gezet, omdat ik bij een paar winkels had gezien dat ze 2e paasdag open waren. Maar dat waren toevallig WOONwinkels, die net als bouwmarkten en woonboulevards open mogen zijn.

Nu stond er op de voorkant van de nieuwe Xenos-folder dat er bij ons op de woonboulevard een nieuw filiaal was geopend. PING.......WOONboulevard. Zou het dan toch.......
Telefoonnummer van dit nieuwe filiaal opgezocht en voor de zekerheid gebeld. Twee tevergeefse ritjes op 1 dag was iets teveel geweest. Maar gelukkig...ze waren open.

Samen met mijn pa richting woonboulevard. Druk, druk, druk. Gelukkig hadden we snel een parkeerplaatsje gevonden, vlakbij de ingang van Xenos. Vol spanning betrad ik de winkel........zou er per ongeluk nog eentje over zijn??? Neeheeheeeee.....geen sidetable te zien. De moed zakte me in de schoenen. Toch maar even gevraagd aan 1 van de medewerksters en.......ja hoor.....er stond er nog 1 vooraan bij de kassa.
En weet je waar die geweldige sidetable nu staat...............

bij mij in de tuin!!!!!Mijn dag kan niet meer stuk, zo blij ben ik met mijn nieuwe aanwinst. Paar mooi bloeiers er op en dan is hij 'af'.

12 opmerkingen:

 1. Superrrr ,zo zie je maar de aanhouder wint!en nu staat hij te pronken in je tuin.Geniet maar lekker van je mooie aanwinst
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat staat ie daar mooi, wat kun je dan blij zijn met zo'n aankoop hè? Was vast voorbestemd, dat kan bijna niet anders :-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geluksvogel en mooooooi dat hij is en hij staat bij jou!!!Hij staat héééé'l gezelligin je tuin, je week kan niet meer stuk.

  Lieve groetjes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jippie dat is zeker heel leuk dat ze nog ééntje hadden en dat hij nu bij jou in de tuin staat!!
  En hij is mooi!!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwwwww...hij is geweldig !!!!..het recept heb ik al eerder gepost......hij is zooo lekker......kijk hier even....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://bonnature.blogspot.com/2010/07/zomerse-saladeverdrietfriday-pretties.html

  Iets te vroeg ging ie weg...hahahaha!! fijne avond liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is zo leuk dat ik begrijp dat je zelfs met pasen richting woonboulevard bent gegaan, mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh geweldig,dat soort dingen mis ik ook altijd
  Je had er wat voor over,echt de moeite waard toch.

  liefs maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een wijze sidetable. Hij staat daar ook super. Kan me voorstellen dat je er alsnog achteraan bent gegaan. Ze hebben daar ook wel bijzonder veel leuke dingen te koop. Ik ben er de laatste keer niet eens naar binnen gegaan ander weet ik wel. Dag centen, en weer plek te weinig om het te plaatsen.....
  Maar bij jou was dat net dat plekje waar hij moest staan, dat bleek maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat heeft vast zo moeten zijn!

  Ik vind hem wel super staan zo!!

  Geniet er maar lekker van!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...