zondag 17 april 2011

Weer een rommelmarkt.....

Twee weken terug een rommelmarkt bezocht en vandaag weer even met een vriendin naar een rommelmarkt geweest. Lekker op de fiets erheen en op de terugweg een terrasje gepakt.

Ik ben echt aan het snuffelen om wat leuke spulletjes voor in mijn tuin te vinden. Ik weet alleen nog niet welke stijl, dus 't is weer een allegaartje. Zie ik een lief, klein wit theepotje......koop ik.....Kom ik 2 tafels verder een schattig, kleurrijk theepotje tegen....kon ik ook niet laten staan. Ach ja...ik heb een vriendin die theepotten spaart, dus als ik er geen plekje voor weet dan schuif ik ze mooi door naar haar.


O, wat is mijn tafel vies. maar de buurtjes zijn de tuin aan het bestraten en er worden nogal wat stenen verzaagd. Pas als ze klaar zijn, zeem ik mijn tafel af hoor!!

Ik heb ook nog een schuimspaan gekocht en die hangt nu (tijdelijk) aan mijn rekje. En.....daar kan nog veel meer bij. Ik denk dat ik een nieuwe hobby heb......rommelmarkten bezoeken.

11 opmerkingen:

 1. Als dit je nieuwe hobby is, valt het gelukkig nog wel mee...je verzamelingen zijn weer mooi, theepotten blijven leuk.
  De cliffhanger, ja daar moet ik nog aan werken...en de andere dames ook, dus...hou me in de gaten hoor.

  Zonnige groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n hobby is hartstikke leuk, vooral als je er zo goed slaagt en op de terugweg dat kunt combineren met het pakken van een terrasje!

  Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leukste hobby die er is!! :-)
  Fijne dag, groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker weten een leuke hobby!! hihi leuke spulletjes heb je gevonden!!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal het gezellig worden in je tuin Marion, als je steeds zulke leuke spulletjes tegenkomt! Nog even en je mag weer douchen :-) Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jajajaja, bijna weer douchen....al heb ik de pantykous al kapot geknipt....mijn rechtervoet MOEST gewoon gewassen worden.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel leuke hobby in elk geval.Ik kom te weinig op rommelmarkten omdat ik ze vaak gewoon vergeet haha .En met je tuin komt het vast ook wel goed,gewoon je gevoel volgen.Fijne week.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie nieuwe aanwinsten heb je opgedaan.
  Hier zijn de buren ook druk met de bestrating bezig, gelukkig zijn ze nog niet aan het stenen zagen hihi.
  Fijne week en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niks mis met deze hobby toch en wat je beu bent of toch niet bij je past, spaar je op en ga je zelf een dagje op de rommelmarkt staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Afgelopen weekend heerlijk met mijn jongste lopen shoppen. Ik kan dan altijd zo genieten van mijn nieuwste aanwinsten thuis...

  Leuk om je via een reactie op mijn post te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind ik ook zo leuk om te doen. Helaas de laatste 2 in de buurt niet kunnen bezoeken vanwege de drukte, maar er komen er nog genoeg aan...
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...