zondag 3 april 2011

Genieten op zondag, deel 2

Vorige week een superzondag gehad en deze week was het al niet anders. Gezellig op stap met een vriendin. Iets verder weg deze keer, dus de fiets bleef in de schuur. Op het (of is het 'de'?) blog van Yvonne stond een aankondiging van een Lente Fair in Dongen. Nu ben ik zelf nogal een schijterd als ik met de auto moet, dus ik hoopte dat ik een vriendin warm kreeg om mee te gaan. En ja hoor....zij had wel zin in een uitje op zondag. Vandaar dat we 's ochtends naar Bric & Brocante (aanrader!!)in Dongen togen. Eerdergenoemde Yvonne was er ook met een verkoophoek. Ontzettend leuk om iemand in het echt te ontmoeten die je van blogspot kent.

Bij Yvonne kocht ik een overheerlijk, uitziend vlaaitje. Precies goed van formaat voor mijn stolpje. En bij Bric & Brocante een grappige paashaas.


Schuin tegenover de winkel was in het plaatselijke buurthuis een rommelmarkt. Dat pikten vriendin en ik ook even mee. Met de entree erbij en de 4 dingen die ik daar gekocht heb, was ik maar liefst 2 euro en 15 cent kwijt. Een schattig wit melkkannetje wat heel leuk staat bij mijn grotere witte kan, 2 blikken en een oude kruik.. Die laatste spulletjes staan in mijn tuinkast.


Vriendin oogste veel succes met haar leuke, aparte sjaal. Ze probeerde uit te leggen met wat voor soort wol deze gebreid was, maar dat was best lastig. Vandaar dat ik beloofd heb om foto en filmpje te plaatsen, zodat Yvonne aan weer een andere Yvonne (verwarrend...beetje maar) kan laten zien hoe zo'n sjaal gebreid wordt.


Eenmaal thuis waren de wolken verdwenen en was de zon tevoorschijn gekomen. Onder het genot van een bakkie, zittend uit de wind hebben we heerlijk nagekeuveld over onze gezellige dag. Ook een beetje gefröbeld en geschoven in de tuin (kan mijn vriendin heeeeeeel goed) en voila....mijn tuinrekje was ook meteen 'aangekleed'. Al met al was deze 3e april weer een topdag.

Trouwens.......afgelopen vrijdag was ook niet verkeerd. Ik zag ineens mijn naam voorbijzoeven in een blog van Michelle van 'Sweet Brocante'. Ik kwam tot de ontdekking dat ik haar give-away gewonnen had en was hierdoor blij verrast. Duizenmaal dank Michelle!!! Ik heb een hele avond met een big smile op mijn gezicht gezeten en vertel het tegen iedereen die het maar horen wil.

Tot slot nog even de foto van mijn fris-gestylde tuinrekje............


12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie aankopen en gefeliciteerd met je gewonnen give away!!!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn zo'n dag en je hebt leuke spulletjes gekocht, breien kan ik niks van dus laat het maar aan me voorbij gaan :-), de sjaal is anders wel heel leuk...ook je tuinrekje is lief!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijk dag heb je gehad! leuke spulletjes heb je gekocht en je tuinrek staat er weer gezellig bij:)
  wij hebben ook genoten vandaag, een echte relaxdag, ik heb me lekker uitgeleefd met fotos maken en er daarna collages van gemaakt, heb weer een paar voor op mijn blog:)
  wat leuk dat je de giveaway van Michelle gewonnen hebt, veel plezier ermee!!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik lees het al, je hebt genoten en gelijk heb je.
  Je weekend was gewoon goed, zo hoort het ook.
  Het ziet er allemaal heel gezellig uit in je tuin, je vriendin mag dus vaker stylen bij jou??

  Een hele fijne week voor jou! Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marion, wat een leuke spulletjes heb je gevonden! Vind jouw stolp trouwens ook heel mooi. En je tuin is meteen ook weer supergezellig gemaakt. Kan me voorstellen dat je hebt genoten vandaag. Fijne week gewenst, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou als ik dat geweten had, was ik vandaag ook nog even in het autootje gesprongen (eh ... dit is symbolisch hè, het ziet er iets anders uit haha). Wist dat het in april was ... maar even vergeten welk weekend. Voor 2 euro en een beetje zoveel leuks, helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ... ik dacht al toen ik even in je tuin spiekte, maar leek me zooo toevallig, maar in mijn tuintje staat uiteraard het kleine variantje.

  Ik dacht even de grote te gaan halen, maar die leek in de folder kleiner dan in de winkel en dan was mijn tuintje gelijk vol geweest en dit is zo'n leuk klein dingetje en kan er toch mooi als een flatgebouwtje 2 bloemenlagen in kwijt.

  Jouw flatgebouw vind ik ook super, maar geen hoekje waar hij leuk staat, alhoewel ... dakterras natuurlijk ... bedenk ik me nu pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je bij Yvonne bent geweest...ik ga er ook weer eens gauw naar toe........leuke spulletjes weer allemaal.....fijne avond liefs Ria....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He wat snel je post!
  Leuk dat je op de rommelmarkt ook nog wat spullen gescoord had...en helemaal leuk om je in het echie te ontmoeten, bedankt voor je komst....en ik geef het door aan Yvonne!

  Fijne avond en lieve groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel voor de uitleg....nu snap ik het!!
  Groetjes De andere Yvonne!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je een give away heb gewonnen, van harte hiermee en wat heb je een mooie aankopen gedaan. Heerlijk zo'n weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, gezellig dat je even bij me bent komen kijken.
  Zo te zien heb je een heel leuk weekend gehad en mooie spulletjes vergaart. Dat noem ik nou een top weekend. Zie ook vaak op blogs leuke plekjes om naar toe te gaan maar net als jij, geen held in de auto. Jammer, maar kan op deze manier toch een beetje mee genieten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...