zondag 24 april 2011

Lekker vrij met Pasen??!!
Jahaaaaa....ikke wel, maar manlief niet. Hij had vandaag een late dienst. En oudste zoon moest vanavond ook werken. Die werkt allebei de Paasdagen. Vandaar dat ons gezamenlijk familie-maal een brunch was op deze Eerste Paasdag. Lekker in de tuin, al gaf dat nogal wat werk. De tuintafel blijft stoffig nu het zo droog is. Het wordt tijd voor een sproeibeurt of....een mals regenbuitje in de nachtelijke uurtjes ;-)

Het was geen lange zit, maar wel heel gezellig met zijn vijfjes aan de Paasmaaltijd. Jammer genoeg geen eitjes op...gewoon vergeten. Kort na het paasmaal begon voor mij de tweede schranspartij. Ik ging op verjaardagsvisite want de tweelingdochters van mijn vriendin vierden hun verjaardag. En daar werden allerlei lekker hapjes geserveerd dus....ik heb weer genoeg gesnoept voor de komende dagen. Ik gooi er maar een balansdagje tussendoor.....

Ondertussen geniet ik zo van mijn tuin. Er zwermen allerlei ideetjes in mijn hoofd. Eerst heb ik een lelijke puist verwijderd. Alhoewel...niet verwijderd maar gecamoufleerd. Op de linkerfoto de plek waar eerst die afschuwelijke kruiwagen stond en waar ik graag dat mooie tafeltje met laatjes uit de Xenosfolder zou willen. En op de rechterfoto de nieuwe stalling voor de kruiwagen. Tja, je moet wat als het schuurtje te klein is en de tuin niet zo groot.
Nu wat overzichtsfoto's van ons tuintje. 't Is nog niet supergeweldig, maar ik heb de tijd.......


schaduwkant

de viooltjes groeien goed

Mijn mega-grote hibiscus....tja, dat snoeien hè.....Geen dicentra meer te zien...helaas vertrapt met de schutting plaatsen...Leuk hoekje met 2 soorten heuchera, akelei en judaspenning....Komt ook wel goed hier........


 
Dat was het dan...de mini-tour door mijn tuin.
Iedereen nog hele fijne paasdagen gewenst!!!!!!!!

Vergeet ik bijna mijn geweldige paasverrassing. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb voor de tweede keer deze maand een give-away gewonnen. Deze keer van Bella Bosso. Heel erg bedankt Colinda en Jeroen!!!. Het lijkt mijn verjaardag wel (en die is pas weer volgend jaar januari)

 

5 opmerkingen:

 1. Tja niet iedereen kan vrij hebben hihi.Leuk hoor een rondje tuin ,ook ik ben nog aan het bedenken wat ik wil en dat is juist zo leuk aan tuinieren vind ik.En wat een joekel van een Hibiscus ,de mijne loopt gelukkig weer uit maar die is nog piepklein!
  Gefeliciteerd met je gewonnen Give Away.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk dat rondje in je tuin en jawel je tuin komt helemaal goed! waarom vertrappelen jullie nu dat mooie gebroken hartje?? ;-)...bofkont, 2 schranspartijen en 2 give aways winnen!! nog is gefeliciteerd!!

  Nog fijne paasdagen, Marion!
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een tuin is altijd in ontwikkeling, leuk dat we er even rond mochten kijken!

  Ik wens je morgen nog een gezellige 2e paasdag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch gezellig een Paasbrunch...en mooie foto's van je tuin alvast, ideetjes hou je altijd he?!

  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja je boft maar deze paasdagen, je tuin al zo er op orde en dan ook erin kunnen genieten en je mooie give-away, boferd!!! Het is je gegund hoor, hij is prachtig.........
  Geniet nog heel even van deze mooie dag en dan weer de realiteit, maar die is volgens mij bij jou ook heel leuk!!!

  Zonnige, warme groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...