dinsdag 12 april 2011

Müller techniek overleefd....

Oef...ik heb het overleefd. Wat was ik zenuwachtig voor het laten verwijderen van die spatader. Zo erg dat ik de verkeerde tijd in mijn hoofd had. Afspraak was al om half 2 ipv 2 uur. Gelukkig was manlief wel bij de tijd en het scheelde voor mij natuurlijk weer een half uur bibberaties. Hij moest mee, want er was gezegd dat ik niet zelf naar huis mocht rijden.

De verpleegster die de voorbereidingen trof probeerde me zoveel mogelijk gerust te stellen. Ze liep de procedure met me door en vertelde dat eigenlijk alleen de verdoving vervelend was. En daarin had ze gelijk. Wat een gemene prikjes. De arts bleef prikken, het leken er wel honderd. Is wel nodig natuurlijk. Ik laat zoiets echt niet zonder verdoving doen. Er was ook een co-assistent aanwezig (een hele leuke) dus mijn uitzicht was niet verkeerd en gaf voldoende afleiding....hihihi.
De miniscule sneetjes heb ik niet gevoeld en ik heb absoluut niet gekeken hoe de ader eruit gepulkt werd. Daar kan ik gewoon niet tegen en dat weet ik van mezelf.

Pas nadat het drukverband erom zat ben ik gaan zitten. Over dat verband kwam een elegante witte pantykous en als 'cherry on the cake' een modieuze steunkous. Dat alles moet 1 week blijven zitten en mag niet nat worden dus douchen is uit den boze. En ik kan potverdrie mijn rechtervoet niet eens wassen....grrrrr.
Volgende week dinsdag moet ik op controle en die dag mag ik ook het verband er af halen en douchen. Ze willen in het ziekenhuis alleen frisgewassen mensen zien natuurlijk.....

Eenmaal thuis lag daar een vrolijke envelop. Het wensvogeltje van Sil van de blog Met Hart en Ziel was aan komen vliegen. Met een wens van Sil. Dankjewel Sil........hij is snoezig!!!
Was een pleister op de (zelfgekozen) wonde.........



Ik wil meteen iedereen bedanken voor de sterkte en succes-wensen en geruststellende woorden. Heeft me goed gedaan ook al blijf ik een zenuwmiep..........

16 opmerkingen:

  1. Heerlijk dat het weer achter de rug is Marion. Laat je deze week maar lekker verwennen! Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat fijn dat je het achter de rug hebt!! nu lekker bijkomen en laat je inderdaad maar lekker verwennen:)
    kruip maar lekker op de bank met een stapel tijdschriften!!
    en sils wensvogeltje kwam als geroepen, leuk:)

    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He wat fijn om te lezen dat het meegevallen is gelukkig.Tja ff een weekje niet douchen is vervelend maar ach er zijn ergere dingen.Voor mij ook een geruststelling want ik heb ook zo'n lelijk kronkel ding op mijn been ,tja de leeftijd,maar geen last van!Prikjes heb ik lak aan dus als het nodig mocht worden ben ik nu minder bang hihi.Maar dan krijg je weer even een lief pakje en dat doet weer goed .Beterschap met je pootje !!
    LiefsElisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hè hè, dat heb je weer gehad ... Nog dankjewel voor je reactie op mijn blog, tja, als dat eens zou kunnen .... Gr, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo dat is ook weer achter de rug, knap hoor!!!
    Zo bang en toch gaan!
    Nu aftellen om te mogen douchen....
    Fijne avond en groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig dat het je meegevallen is...ik heb vandaag een paar keer aan je moeten denken! En maak er maar even gebruik van...manlief en je kids willen vast wel wat extra's voor je doen!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat fijn dat je het achter de rug hebt en dat alles goed meeviel, op die gemene prikken na dan!
    Nu lekker rust en volgende week kan je weer douchen en nu maar aan de pompsteen wassen...

    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gelukkig is het weer achter de rug!Enne..zenuwachtig zijn we stiekum allemaal hoor...Nu mag je je lekker laten verwennen!Beterschap en rustig aan...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ;-))) lavabo, pompsteen, gootsteen allemaal komt er nat water uit hihi...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ben zo blij voor je dat het achter de rug is.......pfffff....en wat een leuk vogeltje.....geniet van een heerlijke opgeluchte avond !! liefs van mij...xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ok gelukkig achter de rug, of achter je been of waar zat het??? Nee dit zijn geen leuke dingen, hopelijk kun je wel uit de voeten:) de volgende keer ga je lachend of is dat overdreven???
    Heel veel succes!!!

    Groetjes,Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het zit er weer op, gelukkig maar ... moet je niet te vaak hebben toch?! Nu dus (verplicht) even rustig aan doen en dat lijkt me niet echt iets voor jou :-) Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een beetje laat, maar toch heel veel sterkte gewenst bij het herstel, laat je maar lekker verzorgen.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. heb het een keer op tv gezien hoe ze dat doen. het resultaat was geweldig, dus....het was de moeite waard.
    en ook al kies je er zelf voor, het maakt het er niet minder om dus begrijp je zenuwen.
    gelukkig nu klaar en rustig aan doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gelukkig is het inmiddels achter de rug en meegevallen.

    Laat je maar lekker verwennen thuis hoor!

    Heel veel beterschap en rustig aan.

    Lieve groetjes,
    Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oeps had je post gemist
    Gelukkig is het achter de rug
    Je kunt je been best goed inpakken hoor,deed ik bij Ap ook altijd na een ingreep,gaat prima kun je lekker douchen...anders ruikt het hier straks zo vreemd

    liefs Maria

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...