donderdag 21 april 2011

...je ziet er niks meer van

Jippiejajee....de schutting is klaar en het uitzicht is vele malen beter..... (zie laatste foto van mijn vorige blog)


 Ik verwonder mij er wel over dat die 2 laatste panelen lichter zijn dan de rest van de schutting, maar dat kleurt wel bij. Mijn manneke heeft goed zijn best gedaan en mijn pa heeft ook nog meegeholpen.

Zelfs de ceanothus (Amerikaanse sering) is niet gesneuveld en als ik die éne stam wegzaag, kan ie volgens mij nog jaren mee.



Ik heb hem helaas bijna kaal gesnoeid, want ik was in de veronderstelling dat het een giga-obstakel was en dat manlief hem weg zou halen. Overal waar ik takken in kwijt kon, heb ik ceanothus-takken gezet. Mijn pasgekochte weckpotten kwamen dus goed van pas. Ik hoop dat er kleur in komt, maar weet niet zeker of je deze takken 'op vaas' kunt zetten. We wachten af.........


We hebben nog best wat hout over, omdat we van het laatste paneel maar een deel hebben gebruikt. Dit is inmiddels uit elkaar gehaald en nu dacht ik: daar kunnen we best creatief mee aan de slag, want ik heb een hoop spulletjes gekocht die allemaal een plekje in de tuin moeten krijgen. Ik weet alleen niet wat te maken. Heeft iemand een leuk idee???? Niet al te moeilijk. Het enige wat ik op dit moment verzonnen krijg is om op 1 van de planken wat haken te maken. Een soort kapstokachtig iets......weinig inspirerend..... 

11 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie een werk verricht in de tuin en wat mooi de toefjes Sering in de weckpotten.
    Als ik houten planken over zou hebben dan maakte ik er een groot houten hart van, heb ik eens gezien bij de Blog van Marion, Zouthout.
    Fijn Paasweekend.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan, hoor, heel mooi jullie schutting!!

    Je kan ook rechthoekige bakjes in elkaar slaan en die her en der neerzetten met in en op leuke spulletjes...of een paar op elkaar 3 bijv...

    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je kan er ook leuke planten bakjes van maken, met een boompje erin.

    fijne paasdagen
    gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou zeg dat nou niet. Ik vind het leuk bedacht hoor dat kapstok idee. Maarre misschien moet je even bij Anja kijken als ik mij niet vergis. Zij is aardig creatief met hou, maar zo meteen sla ik de plank mis. Hahaha nee toch niet. Kijk maar eens op haar blog.

    Fijn paasweekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk hè dat je tuin steeds meer de gewenste vorm gaat krijgen!!

    Ik wens je een heel fijn Paasweekend! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig de schutting is klaar en nu...een bankje, zo'n mini geval waar je heerlijk alles op kunt zetten of een open tuinkast met smalle planken, daar lenen de schttingdelen zich heel goed voor en dan de achterkant bespannen met kippen gaas en.....OK ik stop, manlief weet dat ik door kan draven, hier ligt ook hout en morgen gaat de zaag erin, maar ik moet jou er niet mee belasten:))) maarre misschien krijg je nu een klein ideetje???

    Succes en lieve groetjes,Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou dat ziet er al goed uit zo hoor...leuk hoor!!..geniet van een heerlijk paas weekend....liefs Ria....xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat heerlijk dat de schutting klaar is voor het mooie paasweekend, kun je daar lekker zitten en genieten:))
    ik ben benieuwd wat je gaat maken van de planken, er zitten wel hele leuke ideetjes bij en je eigen idee vind ik ook superleuk hoor!!

    heel fijn paasweekend!
    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er super,de mannen hebben knap werk geleverd,fijn paasweekend

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zooooooooo die zooi is ook weer weg.... ;))
    en nu lekker genieten...
    ik heb even geen inspiratie...sorry...

    fijne dagen
    lieve groetjes manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Eh ... een bankje / sidetable, een plantenbak, een sokkel, een wandplankje, een kapstok ... nou aan mij heb je ook niet veel. Fijn dat je schutting weer dicht is (dat gaat hier dus wel even duren ... blog volgt). Geniet van je paasdagen, groetjes Colin

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...