woensdag 3 juli 2013

Heb ik weer......

Dinsdagochtend, toen het zo heerlijk zonnig was, wandelde ik naar mijn werk. Ik stond niet ingeroosterd, maar heb een aantal administratieve uren die ik zelf in kan delen. Vandaar dat ik te voet kon, want een hele dag werken en ook nog eens te voet van en naar huis zou iets te veel zijn. Na anderhalf uur achter de pc te hebben gezeten en allerlei klantenservicemailtjes te hebben beantwoord, wandelde ik weer fijn naar huis. Ik pakte een andere route dan 's ochtends, anders wordt het zo saai. Had ik dat maar niet gedaan. Want ik kwam graafwerkzaamheden op mijn pad tegen. Waar de werklui precies mee bezig waren weet ik niet. Ik moest in ieder geval een stukje door het plantsoen. En net toen ik weer vaste grond onder mijn voeten kreeg gebeurde het.......ik zakte een paar centimeter in de modder. En dat had nogal nare gevolgen.

Beetje mijn eigen schuld, want in plaats van dat ik de modder op liet drogen en er daarna afborstelde ging ik met het verkeerde product in de weer. Met als gevolg dat de vlekken zo erg werden dat de rechterschoen niet meer te redden was. Dom, dom dom. En het waren schoenen waar ik op naar Rome kon wandelen, zooooo comfortabel!!
Gelukkig is de uitverkoop al begonnen en ben ik vandaag als de wiedeweerga naar de stad gefietst en heb een net zo comfortabel vervangend paar gevonden. Althans, dat hoop ik, want ik heb er nog niet mee gewandeld (of op gewandeld???)
Tip van mij: ga een nubuckleren schoen nooit of te nimmer te lijf met schoencreme!!!

Linkerpaar: met vlekken. Rechterpaar: mijn nieuwe stappers

7 opmerkingen:

 1. Oef ! Kun je ze niet verven? Is toch eeuwig zonde dit, zéker als ze zo lekker zitten. Ik heb ook zoiets als dit hihi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Probeer de wasmachine. Nee heb je, ja kun je krijgen. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon in een sopje en borstelen maar,ging bij mij goed
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flink stomen boven een ketel kokend water, wil ook wel eens helpen. Zo kun je suede ook goed schoon houden.
  Kan me voorstellen dat je er van baalt. Ik hoop dat je schoenen na het inlopen net zo lekker gaan lopen!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ai. Wat een pech, maar de nieuwe zien er ook comfortabel uit en mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een pech. Alhoewel ik het ook wel weer bij jou vind passen. Jij hebt altijd zulke bijzondere dingen. Hihi. Ik bedoel het goed hoor. Ik zie dat je al tips hebt gekregen, misschien zijn je fijne stappers nog te redden. Maar je nieuwe zien er ook mooi uit.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent een pechvogel hoor, maar wie weet helpt de tip van Gerry wel...je nieuwe stappers vind ik superleuk de kleur bevalt me wel hoor.

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...