dinsdag 16 juli 2013

Hoe laat het is???

Ik zou het niet weten!! Ik ga weer een tijdje tijdloos door het leven, want de vakantie is begonnen. En wat blijkt.....wij zijn helemaal hip met onze staycation. Stond een geweldig artikel in de Flair van deze week en die heb ik natuurlijk meteen gekocht om door te spitten. Ik blijk zelfs een doorgewinterde staycation-vierder. De meeste tips die gegeven werden, waren voor mij niet onbekend. Zoals deze.......

..............en deze...............
Lekker in het zonnetje zitten met een goed boek of nu eindelijk eens dat ene museum bezoeken. Niets hoeft en alles mag. Bovendien geen zenuwslopende autorit in het vooruitzicht.

Vandaag had ik meteen het juiste vakantiegevoel mede door het prachtige weer. Daarom begon mijn dag met een wandeling. Onderweg een boodschapje gedaan (nee, geen kleine boodschap in de bosjes...ik zou niet durven) en daarna een bakkie bij mijn ouders. Manlief deed een klusje thuis. 's Middags heerlijk relaxt in de tuin zitten lezen en 's avond aan de barbecue.We moeten rustig beginnen nietwaar ;-)

De afgelopen dagen waren ook niet verkeerd. Zondag ging ik, met een vriendin, naar Rosada, het outletcenter in mijn stadje. Daar heeft mijn dochter een baantje en het leek ons leuk om haar te 'overvallen'. We hebben niet alleen de horecagelegenheid bezocht waar dochter werkt, maar zeker ook de vele winkels. Ik heb zelfs een hele leuke jurk gescoord bij River Woods. (Mijn vriendin is niet te zien op de foto, want daar houdt zij niet van.)

En maandag marktdag werd weer een gezellig uitje met vriendin Natasja. Doen we tegenwoordig iedere maandag die ik vrij ben en dat is 1 keer per 3 weken. Verder willen manlief en ik deze vakantie onze hoofdstad te bezoeken. Treinkaartjes zijn inmiddels online besteld en verder zien we wel wat er op ons pad komt. Wordt vervolgd.........

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk vakantiegevoel!
  De wandeling maak ik ook dagelijks, maar dan liever 's avonds, als het iets minder warm is.
  Geniet van een heerlijke vakantie en zomer, Marion!
  Amsterdam wordt vast ook heel mooi!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijne vakantie ! zo te zien geniet je ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hadden een lijstje vol plannen, maar tot nu toe gewoon te warm, genieten op de tuinstoel dus, alleen in een ander tuintje dan thuis :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...