maandag 8 juli 2013

Het was niet mijn week!

Maar gelukkig is er weer een nieuwe week gestart.
Het begon vorige week zondag toen mijn iPad ineens geen reactie meer gaf. Lag niet aan de iPad, maar de router die het wifi-signaal moet doorgeven begon raar te doen.


De andere dag heeft manlief bij onze internetprovider geregeld dat we een nieuw modem (met ingebouwde router) krijgen, maar dat kan wel 2 weken duren. 1 week voorbij, nog 1 te gaan. Tot nu toe behelp ik mij met het telkens weer opnieuw aanzetten van de router en tussendoor even af laten koelen. Heb ik iedere keer 20 minuutjes internet op mijn iPad. Net genoeg voor mijn wordfeud-verslaving.

Dinsdag dus de schoenenramp die ik in mijn vorige blogje heb omschreven.
En woensdag..........hadden we ineens geen telefoon meer. Toch lastig, want mijn mobieltje is een beetje antiek en kan geen zwaar telefoonverkeer meer aan. Tot overmaat van ramp werd op donderdag ook nog eens mijn beltegoed bevroren omdat ik niet tijdig had opgewaardeerd...zucht. 
Die donderdag dus eerst een beltegoedkaart gehaald en mijn roze Samsungetje opgewaardeerd en daarna even troost gezocht in de plaatselijke Kringloop.


De telefoonstoring werd veroorzaakt door een kabelbreuk werd gezegd bij KPN. Al bleken wij de enige in onze straat die daar last van hadden.....grrrrr.

Toen werd het donderdag en die verliep ook al niet vlekkeloos, want halverwege de middag viel internet helemaal uit. Lag overigens niet aan onze kapotte router. Waar het wel aan lag weet ik eigenlijk niet. Ik voelde me volledig van de buitenwereld afgesloten. Pas 's avond om 11 uur waren we weer online. Nou ja, toen was mijn huisje schoon...hihi. Het is waar:

Vrijdag kabbelde voorbij. Als er al wat mis ging in ons huis, dan had ik er geen weet van. Ik was namelijk tot 8 uur op mijn werk. Vanaf die middag was onze vaste telefoon weer operationeel dus ik heb vrijdagavond een tijdje aan de telefoon gehangen ;-)

En alles wat hier bovenstaat is eigenlijk 'peanuts' met wat er zaterdag gebeurde. MIJN WASMACHINE GAF DE GEEST. En dat met een gezin met 3 kinderen. Voordat ik ging werken merkte ik dat de machine wel heel erg stil was. Er brandde een rood lampje en da's fout boel. Mijn manneke heeft nog van alles geprobeerd om hem aan de praat te krijgen, maar helaas. Toen ik tegen tweeën van mijn werk thuiskwam, bleek er nog weinig leven in te zitten. Dus wat kon ik doen op die prachtige zonnige zomerdag......met tassen was naar mijn ma. En dat doe ik nu nog steeds. Ik heb vandaag online een nieuwe Miele besteld en ik hoop dat ie woensdag of anders donderdag in mijn badkamertje staat te shinen.

Oh, en zaterdagavond gebeurde dit.........


........en ik hoop dat die scherven, net als het gezegde, geluk zullen brengen!!!!!!

8 opmerkingen:

 1. Beste Marion,
  Dat was geen goede week voor je. Je bent zo gewend aan communicatie, dat het uitvallen van telefoon en internet een ramp lijkt.
  En wat te denken over de wasmachine, die kun je niet missen.
  Ik las net: "Het is zoals het is en het komt zoals het komt".
  Nou ja, een schoon huis is ook wel wat. En ik hoop dat je heel snel een nieuwe wasmachine kunt inwijden!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die scherven gaan het helemaal goed maken. Let maar op: dit wordt een fantastische week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O o echt alles tegelijk bij jullie zeg, wat moeten we toch beginnen he zonder telefoons en internet. Dan ook nog je wasmachine, gelukkig kun je er mee naar je moeder. Maar je huis is weer lekker schoon toch nog iets positiefs toch..............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zeg, hij gaat lekker ! Je zit op een aardstraal, kan écht niet anders !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jee. Doet me eraan denken dat ik de monteur bel: mijn wasmachine lekt ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat een week! Hopelijk hebben de scherven ondertussen het broodnodige geluk gebracht:)

  Tot bij het wordfeuten;)
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was dus geen week om echt vrolijk van te worden .Hopelijk vanaf nu geen vervelende dingen meer
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je gaat nu toch niet iedere week een pechmoment inlassen hoor...
  Ik zou er wanhopig van worden...maar scherven brengen geluk...
  Maak er een mooi weekend van,

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...