donderdag 18 juli 2013

Solden in Antwerpen

Woensdag begon helaas niet zo zonnig als verwacht. In plaats van een ritje Tholen werd het een ritje Antwerpen. Was weer een jaar geleden dat we daar waren. Toen bezochten manlief en ik in de vakantie de Vogelenmarkt. Dit keer werd het de binnenstad.
Ook al is de SOLDEN volop aan de gang in Belgie, ik wist me in te houden. Heb alleen een leuk armbandje gekocht, 70 % korting!!!


En dat dit boek in de uitverkoop lag is niet verwonderlijk natuurlijk ;-)

Zelfs de naam klopt niet meer, want na de troonswisseling schijnt hij de naam 'Phillipe' aan te nemen. Zullen de Vlamingen leuk vinden.

We voelden ons echte toeristen in een stad die voor ons best vertrouwd is, want er waren veel nationaliteiten vertegenwoordigd. Spaans, Engels, Duits, van alles kwam voorbij. Om de eerste honger te stillen kocht ik een lekkere wafel.


Na wat sightseeing en shoppen genoten we van een late lunch bij Désiré de Lille. En.....op de wandeling terug richting auto kwamen we ook een levend standbeeld tegen. Dat vind ik toch altijd zo knap hoe ze dat doen. Perfect gegrimeerd en zo goed stilstaan......


Donderdag was de zon weer terug en toen konden we alsnog een paar uurtjes naar 'het water'.

Oh, wat een rare foto...lol. Twee van die stijve stekken met teenslippers. Maar ja, het was een haastklusje, want ik moest snel op mijn buik om de achterkant te laten bijkleuren ;-) Het heerlijke briesje maakte de felle zon verdraagzaam. Wie weet, morgen weer, want voorlopig blijft het mooi. EN IK HEB NOG TWEEENENHALVE WEEK VAKANTIE!!!!!! I love my staycation.
2 opmerkingen:

 1. Heerlijk Marion, vakantie!
  En een dagje Antwerpen is ook niet weg.
  Leuke armband!
  En dat met Filip is al weer veranderd: Als hij Waalse stukken ondertekend wordt het Philippe en als hij Vlaamse stukken ondertekend wordt het Filip. Iedereen tevreden.
  Ik wens je nog een hele fijne tijd!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Antwerpen is ook lekker dichtbij Zeeland hé.
  Fijne vakantie en wat een leuk armbandje.

  Spreek me niet van de koning. Zelf ben ik Belg , maar echt niet koningsgezind. Het kost hier handenvol geld. Al die koningen en koningskinderen. De koning krijgt een pensioen van 900.000 Euro per jaar !!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...