donderdag 31 januari 2013

Poppencommode

Yes, ik heb hem uit de schuur geplukt....mijn poppencommode. Ooit daar beland als onafgemaakt project. Al was project een groot woord. Ik had het klepje losgemaakt en het laatje opgeschuurd. That's it. Daarna dus jaren in de een hoekje in de schuur gestaan. Verschillende keren moeten redden van de opruimwoede van manlief. Want weggooien....neeeeeee, echt niet. Nu dus projectpoging 2.

Maarrrrr........ik weet niet goed hoe en wat. Dus ideeën zijn meer dan welkom. Aan afschuren heb ik een hekel aan dus het moet iets met kalkverf (Annie Sloan is geweldig) of beplakken worden. Wie oh wie helpt mij. Dus niet komen met 'oh wat een schattig kastje' , want dat weet ik wel...hihi....
Tips en trucs heb ik nodig van mijn creatieve blogburen. Nu meer dan ooit. Het moet een pronkstuk in de kamer worden. Alhoewel....als wc-rolhouder in het kleinste kamertje kan ook nog natuurlijk. Past alleen niet zo veel in ;-)

De afmetingen van het kastje zijn h45xb35xd18, het klepje kan open en er zit een laatje in met houten knopjes. Ik ben zo benieuwd of er een idee uit komt wat uitvoerbaar is voor mij (niet zo handig en weinig geduld), want dit stukje uit mijn jeugd hoort een ereplaatsje te krijgen.......


9 opmerkingen:

 1. Nog nooit van een poppencommode gehoord. Opberger voor rekeningen die nog behandeld moeten worden? Opberger voor sjaals? Knoppen eraf en vervangen door nieuwe. Zelf heb ik nog geen ervaring met kalkverf, maar dat schijnt wel makkelijk werkbaar te zijn.

  Succes ermee en ik ben wel benieuwd naar wat het eindresultaat gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kastje :)! Beplakken zou ik hem niet, met kalkverf bewerken vind ik al veel beter klinken.

  Succes! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allerschattigst haha! Nope, echt niet gaan beplakken, verven ja... maar ik heb daar ook niet zoveel ervaring mee dus dé tip kan ik je niet geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve meid, ik hoop niet dat je dat aan mij vraagt, want ik ben niet zo crea!! Maar vast en zeker dat er genoeg mensen zijn die je op weg kunnen helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zeg maar niks, wat verven aangaat ben ik ook niet zo creatief.
  Succes Sjonke! Fijn weekend alvast. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het kastje (wat een schatje hihi) ook niet beplakken maar verven. Annie Sloan daar heb ik nog niet eerder mee gewerkt, maar als je het mag geloven hoef je zelfs niets te schuren, dus ideaal voor jou hihi.
  Succes.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kastje....helemaal leuk zeg en ja ik zou Mea's raad op volgen hoor..is heerlijk om mee te werken.
  Ik weet niets van verf, alleen van hooi en vogeltjes:)

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een mooi kastje, ook leuk om iets mee te doen, maar van verven heb ik niet zo'n verstand.
  Veel succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mij lijkt het toch leuk om het te verven. Het is zo'n ding dat je altijd kan gebruiken als opbergruimte voor van alles en nog wat.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...