woensdag 2 januari 2013

HELLUP.....mijn neus groeit......

Maar voordat ik met mijn eerste onzinverhaal van 2013 begin, eerst even dit.......

afbeelding van www
Laten we er met zijn allen een mooi jaar van maken en vooral heel veel genieten ondanks de crisis!!! 

Het laatste stukje van 2012 werd toch net even wat drukker dan de bedoeling was. Na een paar heerlijke Kerstdagen werd mijn pa donderdags ineens met spoed in het ziekenhuis opgenomen.  Hij heeft copd en kreeg een vreselijke benauwdheidsaanval. Gelukkig sloegen de medicijnen snel aan, maar hij mocht pas na het weekend weer naar huis. Aangezien mijn ma geen rijbewijs heeft, was ik de taxichauffeur. En da's helemaal niet erg. Ik doe het met liefde en plezier. Dan heb je alleen wat minder tijd om onzinverhaaltjes op blogger te schrijven en dat overleef ik wel ;-)

Maar hier ben ik dan. Met mijn groter gegroeide neus. En het is niet eens een gevalletje 'Pinokkio liegt'. Was de oplossing maar zo simpel. Ik zou voortaan alleen maar de keiharde waarheid vertellen. Zelfs geen leugentjes om bestwil meer. Hoe ziet dat er over zo'n 30 jaar uit? Want het is een bekend gegeven dat je neus EN oren je hele leven blijven groeien. Bof ik nog dat ik geboren ben met hele, kleine bescheiden oortjes. Daar hoef ik me voorlopig niet druk om te maken. Maar die grote gok. Tjonge, ik moet wel 100 foto's maken voordat ik er 1 heb waar die neus niet het hele beeld vult. Aan de andere kant.....soms zie je van die omgebouwde types met een heel klein neusje en dan kloppen de verhoudingen toch ook niet meer. Lijken het net mislukte barbiepoppen. Die zijn iets teveel doorgeslagen bij de plastisch chirurg.

Dan maar een iets groter reukorgaan. Het viel me gewoon op toen ik afgelopen week oude foto's aan het digitaliseren was. Ik kwam een portretfoto tegen van zo'n 30 jaar geleden en daar was mijn neus toch echt een stukske kleiner. Ik zeur er wel over, maar lijd er niet onder hoor!!! Om dit te bewijzen plaats ik gewoon de vergelijkingsfoto, dan weten jullie dat je je om mij geen zorgen hoeft te maken..........

En......lijk ik er nog op????

15 opmerkingen:

 1. Allereerst wens ik jou en je dierbaren een gelukkig en bovenal gezond 2013 toe.
  Wat is dat schrikken als je vader ineens door benauwdheid opgenomen moet worden.
  Mijn moeder heeft ook een longziekte en het is zo naar om te zien wanneer iemand zo benauwd is.
  Gelukkig sloeg de medicatie snel aan.
  Leuk de toen en nu foto's, ik kan nog wel zien dat jij het bent.
  Heb zelf ook even snel in de spiegel gekeken na het neuzenverhaal hihi.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst alle goeds voor 2013 en nu maar hopen dat je oren niet gaan flapperen op de helft van dit jaar hahahahahahaha. Nou ik zie niet veel verschil hoor. Maar het is een gegeven dat je reukorgaan én je oorlellen groeien naarmate je ouder wordt (alsof we daarop zitten te wachten). Waarom denk je dat ik nooit op de foto sta? Ik stond ook voorop bij het uitdelen van de neusjes hoor, zelfde modelletje als jij met zo een klein hupje aan het eind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vergeet er aan toe te voegen dat ik hoop dat het inmiddels weer helemaal goed gaat met je vader.

   Verwijderen
  2. Hij had pech...kreeg van Oud op Nieuw buikgriep. Begon vanmiddag pas weer een beetje te eten......

   Verwijderen
 3. Sterkte met je vader en de allerbeste wensen voor 2013.
  En die neus en oren, tja, bij mij worden ze ook steeds groter. Helaas, pindakaas. Gelukkig niet zo erg als bij mijn oma. Die had echt een ziekte waardoor haar handen, voeten neus, tong en oren reusachtig werden. Zie foto's bij dit logje http://rammelaars2.blogspot.be/2010/11/bijzondere-mensen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nooit geweten dat je neus blijft groeien. Je hebt me weer wat geleerd. Heb me er eerlijk gezegd ook nooit mee bezig gehouden.
  Maar ik zie het niet zo bij jou hoor Marion. Ik zie wel dat je wat jaren ouder geworden bent, maar ja...

  Wat vervelend dat je vader zo ziek werd. Die benauwdheid is altijd zo vervelend en angstig. Hopelijk gaat hij nu weer opknappen. Beterschap!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met je neus vind ik het nog wel meevallen hoor, je zou de aandacht er niet mee trekken als ik naast je in een winkel zou staan hihi!

  Wat naar dat je vader zo benauwd werd, ik lees dat hij er ook nog een buikgriep achteraan heeft gekregen! Laten we hopen dat hij zich snel weer de oude voelt!

  Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat naar voor je vader .....yakkes...ik hoop dat het snel weer beter met hem gaat...een heel goed en gezond 2013 meis......ik hoop dat het een goed jaar word....meid jij word niks ouder....hihihi....liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst alle goeds voor 2013...ik hoop dat het een
  mooi jaar wordt..met of zonder neus die groeit:)
  Wat een schrik van je vader, maar goed dat jij er was en bent...
  Nu maar hopen dat hij herstelt, ook van zijn buikgriep..je start dan wel gelijk met zorgen!

  Enne, jij verandert ook niet veel zeg...superleuk zo die foto's.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap voor je vader!
  En je ziet er gewoon leuk uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat vervelend voor je pa en jullie zo rond de feestdagen maar heen en weer naar dat ziekenhuis...............maar wat een lief meisje op die foto ben je dat nog steeds, hahaha, plaag je maar hoor....................liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OOk voor jou en je familie een kei goed 2013! En veel beterschap voor je vader! Leuk die foto van 30 jaar geleden.....niks veranderd!
  x Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De beste wensen voor 2013, ik hoop dat je vader weer snel op knapt.
  En die neus, haha, nooit geweten dat die blijft groeien. Gewoon lekker zo laten hoor, zit prima op zijn plek daar! Groetjes, Ilona.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De beste wensen voor jou en je familie Marion.....Ik vind je nog precies hetzelfde uitzien op de foto alleen ietsjes ouder, een stralende knappe vrouw met helemaal geen grote neus....
  Ik heb zelf ook niet zo'n heel kleintje en mijn oma had hele grote oren gekregen....heb ik weer iets om op te letten hihihi...lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allereerst nog de beste wensen, mag vandaag nog hè! Schrikken van je vader, zo vervelend als je geen lucht hebt. Ik wilde bijna typen "heb je de neus van de huisbakker wel eens gezien" die heeft in zijn jonge jaren heel wat te verduren gehad door wat domme stunts enzo en daardoor nu een beetje vervormd, maar ha ... kun je natuurlijk niet gezien hebben als ik nooit geen foto's plaats :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...