vrijdag 11 januari 2013

Da's nu wel duidelijk....

.....dat ik echt geen producten met lactose moet eten. Man oh man, wat ben ik moe vandaag en ik weet waarom. We hadden nog wat lekkere kaasjes over van gisteren (weer een jaartje ouder geworden) en die smeerde ik kwistig op mijn lunchbroodje. De ene helft met mascarpone, de andere helft met notenkaas. En dan gaat het dus mis. Vage hoofdpijn, beetje misselijk, lichtelijk depri en vreselijk moe. Ik zou na ruim een jaar met de wetenschap dat ik intolerant ben voor lactose toch beter moeten weten. Nou ja...lesson learned en hopelijk gaat het morgen beter.

Het waren sowieso weer vermoeiende dagen, want mijn pa kwam voor de tweede keer binnen 2 weken in het ziekenhuis te liggen. Toen hij op oudjaarsdag naar huis mocht, kreeg hij diezelfde avond last van een buikgriep. Waarschijnlijk hebben toen de medicijnen niet echt zijn werk kunnen doen (te snel weer eruit) en afgelopen woensdag kreeg hij het weer benauwd. Niet zo erg als de eerste keer, maar de dokter achtte het verstandig dat ie toch naar het ziekenhuis ging. Dat betekende voor mij dat mijn pa voor de allereerste keer in mijn 49-jarig leventje niet op mijn verjaardag was. Maar ik heb donderdag een groot stuk rijstevlaai naar het ziekenhuis gebracht ;-) , want hij knapte gelukkig heel snel op. En vandaag.......mocht hij weer naar huis. Heb ik nog snel wat lekkers bij elkaar geraapt zodat hij en mijn ma nog een after-party konden houden....hihi.

Ondanks alles heb ik toch weer een geweldige verjaardag gehad. Woensdag, na mijn werk, kreeg ik mijn eerste cadeautje van dochterlief. Ik werd getrakteerd op een lunch. Echt gezellig. Gelukkig waren we al thuis toen mijn ma belde......zie hierboven....

Donderdagavond kwamen mijn vriendinnen op visite en dat werd weer een hilarische bende. Net als vorig jaar hebben we vreselijk gelachen en ik hoop dat ik nog vele verjaardagen mag vieren met deze lieverds. Zij en mijn gezin hebben me weer verwend, maar hun gezelschap was het mooiste cadeau!!!!


Van dochter Daphne kreeg ik ook nog roosjes die ik wel heel erg snoezig vind staan op mijn voormalig kerstplateau......zo kan ik het nog even laten staan, want opruimen is niet mijn sterkste kant.


16 opmerkingen:

 1. Je was jarig .... nog van harte!! Fijn dat je vader weer is opgeknapt. Ik weet van mensen met lactose intolerantie dat zij baat hebben bij tabletjes, misschien iets voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Harte Gefeliciteerd!
  En dat verhaal over je neus vind ik echt heel grappig!
  Zou er maar niet wakker van liggen want we krijgen daar dus allemaal mee te maken!
  Liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd, zo te lezen heb je een heerlijke dag gehad en zo hoort het ook. Je bent nu weer een jaartje wijzer, dus je zou denken dat je eetzonde je nu toch echt niet meer zal gaan gebeuren ;). Fijn trouwens dat je vader weer opgeknapt is!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De dag dat het bij jou ook eens saai wordt, onmogelijk volgens mij :-) Gefeliciteerd nog met je verjaardag en plak er nog maar een boel feestjes aan vast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg gefeliciteerd en van die kaasjes afblijven jij, haha, zeg ik makkelijk maar doen is veel moeilijker. Sterke met je pa en lekker na genieten van je gezellige verjaardag..............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeiiii niet meer doen dus!! En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd.Gelukkig is je Vader weer thuis !! Fijn weekend
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alsnog van harte en geen kaasjes meer eten dus. Lijkt me lastig als je dat hebt. Sterkte met je paps!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alsnog van harte proficiat! Ik snap best dat je niet van die kaasjes kunt afblijven....zoooo lekker....echt jammer dat je er niet kunt.
  Fijn dat je vader weer opknapt!
  Fijn weekend!
  x Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoera Sjonke 49 jaar.....jij bent ook van 64....:)
  Gelukkig ben je wel verwend...dat hoort er toch ook bij.
  Maar wat jammer dat het met je vader niet zo wil, spannend allemaal...maar wel fijn dat hij weer thuis is.
  Oppassen dus met al die lekkere hapjes en zoooo jammer...

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi dat je een gezellig verjaardag hebt gehad ... die reactie op bepaald voer herken ik ... te veel suiker en zetmeel maken mijn ontzetten moe ... sterkte ermee .... groetssssss Gerd@ ...

  ps beter laat dan nooit ... HIEPERDEPIEP HOERA HOERA ... van harte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat ben je heerlijk verwend.
  Fijn dat het weer beter met je vader gaat en hij weer naar huis toe mocht.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog gefeliciteerd. Fijn dat je vader weer is opgeknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik las op mijn blog dat jij een dagje voor mij ook jarig was!! Van harte voor jou ook een wat "late maar wel gemeende" gelukkige verjaardag, maar beter laat dan nooit hé!!

  Ik vind het heel fijn voor jou dat het beter gaat met je vader.

  Liefs en nog een fijn weekend
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker gevoel he zo'n gezellige verjaardag en
  wat prettig dat je vader weer opknapt.
  Leuke presentjes heb je gehad!!!
  Ik wens je een fijn weekend, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! En wat lekker dat je vader weer thuis is. Nu maar hopen dat het goed blijft gaan.

  Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat fijn Marion dat je zo genoten hebt van je verjaardag en nog van harte gefeliciteerd....Gelukkig is het goed afgelopen met je pa en heb je hem nog lekker kunnen verwennen.
  Ja en hopen dat we nog vele verjaardagen mogen vieren met onze dierbaren dat is ook alles wat belangrijk is, vind ik....
  Geniet van je prachtige roosje en de leuke cadeautjes....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...