woensdag 3 oktober 2012

Bel de modepolitie!!!

Ik moet ff iets kwijt. Iets waar ik GEEN foto van kan maken, want dan worden manlief en de kids boos. Maar wat mijn man pasgeleden aan had. Vreselijk. Hij droeg een zomeroverhemd met korte mouwen. Omdat het wat frisser was, droeg hij daar een t-shirt onder. Nu het vreselijke.....de mouwen van het t-shirt waren langer dan de korte mouwtjes van het overhemd. Zo heeft hij in de voetbalkantine gezeten afgelopen zondag. Ik hoop niet dat mensen mij er op aankijken dat ik mijn man met zo'n afschuwelijke outfit de straat op stuur. Als ik het gezien had, dan had ik spontaan de kleren van zijn lijf gerukt en iets anders uitgezocht. Zo....dat is er uit. Zat al weer een paar dagen te wringen en dan blokkeert dat mijn andere gedachten. Al moet ik zeggen dat de inspiratieknop weer uit staat op dit moment.

Ik wil nog iets anders kwijt. Vond ik op Pinterest en ik vind het een geweldige tekst!!!!


Lukt vrij aardig de laatste tijd ;-)
Zondag was het prachtig weer EN koopzondag. Omdat ik perse wilde wandelen, maar ook het prijzencircus wilde checken, ben ik te voet naar de stad gegaan en mijn ma is met de fiets achterop gekomen.  Gelukkig vond ik mijn eerste winteroutfitje. Een tuniek bij V&D en een jasje bij Miss Etam........
Helaas ben ik nu geblesseerd. Had de verkeerde wandelschoenen aan vrees ik. Heb nu een geïrriteerde spier aan mijn rechterbeen. Hopelijk gaat het vanzelf weer over.


Dinsdag hadden we een workshop op het werk die om half 12 was afgelopen. Toen ben ik met een collega nog even de stad ingedoken om te shoppen en te lunchen. Liep tegen een heel leuk jasje aan.
En vandaag (woensdag) zette ik in mijn Facebookstatus dat ik een ritje Action wel zag zitten en ik had in no-time gezelschap van een vriendin. Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis. Foto zijn niet best, want ik heb ze met mijn i-pad gemaakt.En zo kabbelt mijn leventje zich voort. Met tussendoor nog heerlijke één-op-één gesprekjes met de kids. Geniet ik ook zo van.........

12 opmerkingen:

 1. Mannen en kleding gaan niet altijd samen, al heeft mijn man weinig missers (en wordt hij direct gecorrigeerd door drie vrouwen indien zich dat wel voordoet). Ik weet nog wel dat hij mijn jongste dochter een keer een foei lelijke combinatie had aangetrokken met een maillot en een zomerbroek...mijn ogen vielen zowat uit mijn kassen toen ik het zag haha! Het is jaren geleden maar mijn dochter en ik kunnen ons dat nog goed herinneren...manlief heeft het denk ik uit zijn geheugen verbannen ;)!

  Nog een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb helemaal niets met mode. Al jaren niets gekocht ook. Dus mij hoef je niet te bellen. ;o)
  En zolang je eigen mannetje onder dat shirt en dat overhemd zit, is er niets aan de hand.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha dan heb je mijn man nog niet gezien,echt een ramp.Je bent al geslaagd voor een leuk setje .Ik heb zo'n hekel aan kleding kopen dus stel het nog steeds uit.Heerlijk toch als je leventje zo gezellig voortkabbelt.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha dat t-shirt echt grappig! Action heeft leuke dingen he kan ik me ook best wel een tijdje vermaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahah dat is inderdaad géén gezicht !!!!!
  Gelukkig is de mijne wel modebewust, hij moet wel voor zijn werk.
  Gezellig om even met een vriendin bij Action rond te snuffelen en je bent duidelijk niet voor niets geweest. Alleen nog geen thermsokken ;-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen inspiratie mar wel een leuk lotje, ik zou zeggen: ga zo door :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat een foutjes ..... Er moet dus staan:
  Geen inspiratie maar wel een leuk logje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er een beeld bij ja. Mijn man heeft dat ook vaak maar ziet het gelukkig zélf. Ik heb dus t-shirts aangeschaft zonder mouwen voor hem haha.
  Oh de Action, altijd zo een gevaarlijke winkel, ik neem altijd veel te veel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, mannen en kleding. Zaterdag was mijn broer bij mij en we zouden even weg. Doe ik een sjaal om bij een jurkje, vraag ik:"staat dat wel"? Kijkt hij me met een grijns aan en zegt: "Daar heb ik geen verstand aan".
  Maar je hebt weer een mooie outfit. Lekker veel dragen!
  Een mooie dag Marion!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die mannen toch...vinden het helemaal niet erg om met de foute kledij even naar buiten te lopen, ik kan mij daar ook mateloos aan ergeren. Gelukkig zijn zij die er zich niet aan storen:-)

  Liefs
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, mannen.. die van mij kan er soms ook een beetje vreemd bij lopen als ik me er niet mee bemoei;)
  Leuk setje heb je uitgezocht, mooie kleuren bij elkaar!

  Groetjes, Lineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb dat opgelost door ipv witte shirts witte mouwloze shirts voor de huisbakker te kopen voor onder zijn overhemden; zag die modeflater helaas ook regelmatig voorbij komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...