donderdag 27 september 2012

En ja hoor......

.........het 'vingertje wijzen' naar aanleiding van de rellen tijdens het 'verjaardagsfeestje' is begonnen.
Afgelopen dinsdag heb ik tenenkrommend naar een uitzending van P&W zitten kijken waar de burgemeester en korpschef zo ongeveer gefileerd werden. Wat zaten de heren presentatoren te vlassen op een schuldbekentenis. De vraagstelling was dusdanig dat burgemeester en korpschef in het strafbankje zaten. Alsof zij dit aangericht hebben..........


Nee beste Jeroen en Paul....dat hebben die relschoppers gedaan!!!

Stel hè, stel je nou eens voor dat men de treinen door had laten rijden. Wat was er dan met die treinstellen gebeurd? Of met het station waar de onverlaten 'opgevangen' zouden worden? Een alternatief feestje? Alsof dat zonder risico was geweest.
Trouwens, als we dan toch met vingertjes gaan wijzen: de reguliere media hadden ook iets minder sensatiebelust kunnen zijn in hun verslaggeving. Maar ik blijf erbij.....de vandalen zijn de schuldigen hier!!

De P.roject X oproepen schieten als paddenstoelen uit de sociale media. Gelukkig hoorde ik vanochtend een geruststellend berichtje. Op één van die feestjes was niet veel volk afgekomen. Het feit dat er zoveel gefilmd wordt schrikt blijkbaar toch af.

't Is niet dat ik alleen maar aan het piekeren ben en me kapot erger. Integendeel. Ik had genoeg afleiding deze week. Maandagochtend naar de markt met Natasja, 's middags gewerkt, 's avonds kwam mijn kapster mijn haartjes in de verf zetten. Dinsdag gezellig gewandeld met buurvrouw Miranda en woensdag, na mijn werk, heerlijk geluncht met Wicky en Gosia. Op dit soort dagen voel ik mij rijk en geniet ik met volle teugen. Een heleboel kleine geluksmomentjes bij elkaar ;-)


Ik heb mijn vriendinnen maar een beetje onherkenbaar gemaakt. Als ze het goed vinden kan ik altijd nog de onbewerkte foto plaatsen.

Ik kan er in ieder geval weer even tegen en zal vrijdag mijn huisje eens onder handen nemen. Is hard nodig....zucht.......8 opmerkingen:

 1. We hoorden van familie van mijn man, die daar woonachtig zijn, dat het heel angstaanjagend was geweest. Achteraf is alles makkelijk te beredeneren, maar ter plekke was een kleine groep raddraaiers hier verantwoordelijk voor en niemand anders!

  Succes morgen met poetsen! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vreselijk, ik hoop zoiets nooit mee te maken. Gelukkig was jouw week gevuld met leuke dingen. Veel poetsplezier morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb met verbazing naar het programma gekeken. In één woord vreselijk!
  Gelukkig gebeuren er ook nog leuke positieve dingen en daar focussen we ons dan maar op. Geniet van alles en iedereen om je heen.
  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik neem mijn petje af voor de ouders die hun kind op beelden herkend hebben en het gewoon op het politiebureau afleveren, dan maak je een statement! En wie nu schuldig is ... combi van alles bij elkaar waarschijnlijk, maar hoe dan ook, zooo zinloos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geef je groot gelijk, Marion. Al waren er 10.000 jongeren verzameld, je gaat niet rellen, stelen, vernielen, agenten bekogelen, enz. Daar is maar een schuldige voor, dat zijn de relschoppers zelf.
  Gelukkig heb je ook fijne dagen met je kinderen en vriendinnen. Het ziet er gezellig uit.
  En ja, dat huishouden, erg he! Je bent klaar en je kunt overnieuw beginnen. Dat vind ik altijd het meest frustrerend.
  Als het genieten maar overheerst.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt helemaal gelijk ... geniet van die kleine momentjes ... ik heb toevallig de herhaling bekeken van P en W ... te erg gewoon ...
  net of het hun schuld was ... fijn weekend ... groetsss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben het helemaal met je eens! De echte vandalen zijn de figuren die willens en wetens afgereisd zijn naar Haren om de boel daar te vernielen. En helemaal prima dat ze allemaal vol in beeld staan! Hoe was dat ook alweer? Iets met eigen schuld, dikke bult. Niet huilen dat je nu voor de kosten moet opdraaien.
  Ik hoop dat ik mijn kinderen nooit, maar dan ook nooit op televisie tegen zal komen terwijl ze een winkel plunderen.
  Groeten Anna Marie!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...