zaterdag 15 september 2012

Eindelijk antwoord

Jaren geleden, om precies te zijn 4 oktober 2008, schreef ik een blogje op hyves over mysterieuze gaatjes. Dit waren destijds de reacties die ik op dat verhaaltje kreeg:

 • Huh....heb ik ook, heb ik ook!!! Herken het h e l e m a a l, maar heb gééén idee hoe en wat. Wasmachine geïnspecteerd, geen shirts met broeken tegelijk wassen, heb het allemaal geprobeerd en ik weet het gewoon domweg niet! Het valt bij mij onder de categorie: wasmachinemysterie's net als de vanishing socks (ken je dat: uiteindelijk hou je van een paar sokken telkens een enkele over ?

  Hallo Marion
 • k heb dat ook, in tshirts, jurken, hemden
  echt bijna overal zitten er wel ergens gaatjes in soms 1 dan weer 2.
  Ik vermoed dat het toch met mijn wasmachine heeft te maken, maar het is balen, nieuw shirt , wassen ja hoor weer zo'n luchtgaatje erbij. Zullen we het aan Al@din vragen?


  OLa, Nou dan zal ik het verlossende antwoord maar geven heej. Die gaatjes aan de voorkant van de shirts zit inderdaad ter hoogte van de gespen van de riemen. En natuurlijk de bovenste knoop van de spijkerbroek. Die gaatjes komen erin door slijtage. ...Lees meer
 • Hoi Marion, Ben ik even blij dat jij het in de groep gooit. Ik heb dat probleem ook en was er ook nog niet achter. 

  Hier nog één! Ik snap er ook niks van, en precies aan de onderkant van de voorkant, vrij kleine, ronde gaatjes. VREEMD.

 • Hoi Marion, Na het lezen van al die reacties ben ik er nog steeds niet uit. Ten eerste degene die gaatjes in zijn t shirt heeft draagt geen riem. Plus zitten de gaatjes op verschillende plekken. Wie kan me een verklaring geven voor gaatjes in het (jersey) beddengoed???? Ben benieuwd wie dit ook heeft. Weer de groeten,

  (na knippen en plakken krijg ik het dikgedrukt en de stipjes niet weg....zucht)

  Toen ik net met dit blog begon heb ik hem gerecycled (klik) in de hoop dat iemand zou weten hoe die gaatjes ontstonden. Helaas, het mysterie van de gaatjes in t-shirts werd nooit opgelost. Tot vandaag!!! Want wat stond er in 'onze' BNdeStem van zaterdag 15 september? Het verlossende antwoord. Dus eindelijk weten we hoe die verrekte gaatjes ontstaan............

  Ik hoop dat het artikel leesbaar is. anders moet ik het helemaal gaan overtypen en daar heb ik geen zin in. Waarom niet? Ik ben gewoon lui ;-)

12 opmerkingen:

 1. Je snapt het...dit is hier ook heel herkenbaar! Wij zaten ook naar de oorzaak te gissen, soms gebeurde het al zo snel! Mysterie opgelost, bedankt daarvoor!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je! Ik heb het ook wel eens gehad en het is altijd balen. Maar nu weten we hoe het komt. Bedankt!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig: soortgelijk artikel stond paar weken geleden in onze (regionale) krant. Irritante is dat gaatjes altijd in nieuwe t-shirts komen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha.....eindelijk het ene mysterie is opgelost! Maar nou nog die andere....die van de verdwenen sokken! ;-)
  Fijne zondag, groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh ja hier heb ik ook zo vaak last van.. zo jammer.. maar gelukkig weten we nu de oorzaak, dankjewel:)

  fijne ZONdag,
  lieve groet, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eindelijk antwoord op deze vraag.Ja het is balen als dit gebeurd in een mooi nieuw shirt.Dus voorzichtigheid is geboden.Fijne Zondag
  Gr Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eindelijk een mysterie opgelost, daar hou ik wel van. Hier ook vaak gaatjes ter hoogte van de riem, en dat is ook vaak de oorzaak. Maar idd ook op andere plekken. Now we know, how it's made!

  Fijne zondag!
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou heb ik alleen die gaatjes in mijn shirtjes en ik wist al dat het dat het van mijn riem komt, niet van alle riemen maar eentje speciaal, dus niet meer het T-shirt erover heen maar erin!Dat scheelt een hoop gaatjes.

  Maar je post die vind ik heel erg leuk, vooral de reacties

  Fijne zondag
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha, ha, wat een reacties op de gaatjes, maar gelukkig
  heb je het antwoord, ik verbaasde me ook altijd over die gaatjes hoor en dacht ook aan slijtage, maar hoe en wat wist ik ook niet...dus dank je, raadsel opgelost!!!

  Fijne dag!!!

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe interessant, zelf had ik het ook maar bij mij is het opgelost, heb geen gaatjes meer sinds ik een nieuwe wasmachine heb. Misschien ligt het daar aan, ik hoop het alleszins dat het nu weer niet opnieuw gaat beginnen.
  In ieder geval bedankt voor de uitleg.
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja ik moet je eerlijk bekennen dat ik simpelweg denk dat ik een mot in huis heb die mijn kleding lekker vindt, maar dit vind ik ook eenredelijk aannemelijk maar niet echt bevredigend antwoord. Ik heb dan nog het gevoel dat ik bij de poot genomen word als ik een duur esprit heb gekocht en er vallen binnen de korste keren gaten in ..... Ahhhh.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe herkenbaar dit heb je een mooi shirtje gekocht (wat denk je) vallen er minuscule gaatjes in. Grrr ... Heel aannemelijk dit verhaal maarre ben er niet blij mee hoor ;-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...