maandag 29 oktober 2012

Lieve blogbuurtjes

Wat ben ik blij dat ik ooit ben begonnen met bloggen. In het begin vond ik het een beetje eng, maar gaandeweg is het een vertrouwd deel van mijn leven geworden. Ik 'parkeer' mijn ergernissen, mijn angsten, mijn blije gevoel, mijn gepieker en mijn onzekerheden op mijn blog. Doordat ik alles van me af schrijf, zit mijn hoofd niet zo vol en hou ik 'plaats' over om te genieten van de kleine dingen des levens. En die kleine dingen zijn voor mij het allerbelangrijkst. Maar wat mij nog het meeste helpt zijn al die leuke, spontane en soms relativerende reacties die ik van jullie, mijn blogbuurtjes, krijg. Dat is echt hartverwarmend. Jullie reacties op het onderzoek wat ik laatst gehad heb (op mijn andere blog) en waar ik toch even zwaar van onder de indruk was, hebben mij enorm geholpen en ik was in no-time weer mijn oude, positieve zelf.

Daar moet ik trouwens nog even op terug komen......
Dat mijn afspraak bij de mdl-arts pas 3 december is ligt aan het feit dat er alleen op maandagen afspraken gepland worden. Waarom dat is zo is, weet ik niet en of ik het durf te vragen op 3 december betwijfel ik. Zal voor mij dus eeuwig een mysterie blijven ;-)

En dan nu even afsluiten met een zin die ik op Twitter voorbij zag komen en die ik met Photoscape een leuke omlijsting heb gegeven........
12 opmerkingen:

 1. Gelukkig maar dat je het bloggen zo leuk vindt, ik deel die ervaring met je hoor! Al deel ik dan misschien wat minder privé zaken en ben ik meer gericht op tuin en interieur, dat neemt niet weg dat ook ik al die lieve reacties elke keer weer enorm waarderen kan.

  Mooie woorden waar je mee afsluit, die ga ik onthouden!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat bloggen zoveel goeds voor je doet.Heel mooie woorden als afsluiting
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook heel veel plezier van het bloggen, het is een van me afschrijven, delen met anderen en naar ik merk ook een troost voor degenen die (ongeveer) hetzelfde meemaken. Ook de contacten met medebloggers zijn zó leuk, net alsof ik sommigen al heel lang en vrij goed ken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn voor jou Marion, je staat er niet alleen voor en de blogdames geven altijd positieve energie.....alles komt goed hoor....liefs Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Marion,
  Ik vind het altijd heel leuk om je logjes te lezen. Ze zijn altijd zo eerlijk en spontaan. En niet zelden schiet ik in de lach.
  Maar zelf beleef ik er ook plezier aan. En vooral bij de wederkerige bloggers, zoals wij ook zijn, krijg je ook wel een beetje vriendinnengevoel of het gevoel dat je iemand al heel lang kent.
  Slaap lekker straks!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie woorden...en wij zijn blij met jouw hoor !!!....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja mooie woorden. Ik volg je blog nog maar kort en heb net je andere blog ook eens een stuk al van gelezen. Wat we gemeen hebben, ik heb de ziekte van crohn. Geen stoma, maar wel 60 sm darm minder. Leef met je mee hoor en blijf je volgen, sterkte....................gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook ik heb veel plezier van het bloggen. Ik deel niet zoveel over mijn priveleven; ik vind het echt bijzonder dat mensen die je niet kent zo'n lieve en aardige reacties achterlaten.
  Fijne dag en liefs van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind bloggen ook geweldig. Je leert er veel van, en leert mensen kennen die je anders nooit zou tegenkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He blogbuurvrouw voor jou ook een dikke glimlach......
  Blijven bloggen en genieten!!!!

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bloggen is eigenlijk iets wat je niet aan anderen uit kunt leggen ;-)
  Het leuke is vooral de variatie. Ieder blogt op zijn eigen manier.
  Hoewel ik me al-tijd erg bewust ben wát ik plaats deel ik ook best veel.
  En inderdaad reacties kunnen soms zó HART verwarmend zijn !!!
  Dikke knuffel, big smile en met twee armen ;-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...