zaterdag 28 mei 2011

Nieuwe sandaaltjes.

Blij, gelukkig, jubelende voeten en......een gat in mijn begroting. Jaja, ik heb eindelijk nieuwe sandalen, maar ze waren helaas aan de prijzige kant. Dat heb je als je moeilijke voeten hebt. En de ellende is dat ik vorig jaar tijdens onze vakantie, in een schoenwinkel in Aigues Mortes, OOK sandaaltjes heb gepast met het comfort van pantoffels en voor een veel lagere prijs dan deze schoenen.

Waarom heb ik die dan niet gekocht??
Nou, dat zat zo........

Vlak voordat we op vakantie gingen, wandelde ik geheel argeloos tijdens de uitverkoop een schoenwinkel binnen en vond daar maar liefst 3 PAAR SCHOENEN!!! Verblind door die uitverkoopprijsjes kocht ik ze meteen maar alledrie. Twee paar 'nette' schoenen met een klein hakje en 1 paar comfortabele platte stappers. Ik was vooral verliefd op die schoenen met hakjes, want ik had in geen jaren iets elegants gekocht. We zijn nu een jaar verder en ik moet eerlijk bekennen dat 1 paar de doos nog nooit is uit geweest.....schaamschaam. Maar dat wist ik vorig jaar in Aigues Mortes nog niet...hihi.


Anyway, in die schoenwinkel kon ik niet pinnen dus ik wilde dat manlief even met cash geld kwam wapperen....... en dat deed hij niet. Omdat ik pas 3 PAAR SCHOENEN had gekocht....zucht. Mannen snappen er niks van. Je hebt comfortabele, dichte schoenen nodig, je hebt 'nette' schoenen nodig en je hebt sandalen nodig. De sandalen die ik op dat moment droeg, waren een miskoop van jaren terug. Altijd pijnlijke voeten omdat het zooltje te dun was. Ik dreigde nog dat ik 'volgende zomer waarschijnlijk met veeeeeeel duurdere sandalen zou thuiskomen', maar het mocht niet baten. Manlief was onverbiddelijk.

En vandaag.............heb ik uiteindelijk mijn dreigement waargemaakt. Niet opzettelijk hoor. Wat ik al eerder zei....ik heb heel moeilijke voeten. Heel smal (en dat bij dikke benen, ook leuk als ik laarzen moet) en overgevoelig onder de voorvoet. Mijn nieuwe sandaaltjes hebben een heerlijk voetbed en zien er stoer uit. Tenminste, dat vind ik zelf ;-)
Laat die koperen ploert maar schijnen, ik heb nu lekkere, luchtige, comfortabele sandaaltjes.......

Vandaag trouwens ook mijn schilderijtjes en tuinposter opgehangen. Vrij snel voor mijn doen. Alhoewel....die poster lag al 4 weken. 't Is die éne van de Wibra waar ik speciaal voor naar de stad was gereden en die ze toen niet hadden. Mijn ma was, toen wij naar Parijs waren, nog een keer naar de Wibra gegaan en zij had wel geluk..... Lief hè, van mijn ma!!

14 opmerkingen:

  1. Heerlijk verhaal weer Marion. Groot gelijk dat je hele dure sandaaltjes hebt gekocht, dat zal hem leren :-) Ik vind ze supermooi! Heel fijn weekend, groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als wij op vakantie gaan, snapt manlief ook nooit goed waarom er zoveel schoenen de koffer in moeten haha...tja, het ene paar staat mooi bij het ene setje en het andere paar bij het andere! Vind ik héél logisch klinken dus jouw woorden kunnen rekenen op instemmend geknik van deze kant! Ik begrijp het helemaal!!

    Bij het woord sandalen moet ik altijd aan mijn jongste dochter van nu 13 jaar denken toen ze in groep 1 van de basisschool zat. Kijk eens juf, riep ze op een ochtend toen ze de klas in liep, ik heb nieuwe schandalen!!

    Ik wens je een fijn weekend en hoop op veel zon, kun je lekker je mooie sandalen aan doen hihi!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. LEUK die sandaaltjes, die zullen echt lekker lopen! Ik heb ook heel smalle voet, vrij grote maat (41, maar ben ook 1.83 lang dus...) maar verder wel heel makkelijk..niet gevoelig...geen gekke knobbels/uitsteeksels etc. Dus eigenlijk de ideale voet hahaha. EN schoenengek op de koop toe, dus kan ik wel lekker voor een prikkie kopen :D.

    Die met die hakjes zijn echte schatjes ook. Ik loop eigenlijk altijd op hakken ...heerlijk ... ben ik nog langer :D

    Geniet van je schoenen meis♥

    Liefs van Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldig verhaal! Tip voor de volgende keer; goed gevulde portemonnee mee en manlief lekker thuislaten ;) Hopelijk krijgen we snel de zon weer te zien, dan kan je gaan genieten van je sandalen.

    Fijn weekend,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schandalig, ik bedoel sandalig, o, dit verhaal zie ik voor me. Ik ben schoenofiel...kan geen schoenenwinkel voorbij...zucht.
    Maar ze zijn beeldig hoor en ik kan me voorstellen dat ze lekker lopen. Ik heb ook iets elegants staan, staat meer in de kast dan uit de kast..wie weet ooit!!!
    geniet van je weekend.

    Lieve groetjes,Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke zomerstappers heb je Marion. Tja....mannen begrijpen die schoenentic van vrouwen niet helemaal hihi, maar 3 paar schoenen was toch ook al een hele mooie score.
    Fijn weekend en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leukkies........geniet er maar lekker van.....enne doe die schoenen die de doos nog niet uitgeweest zijn ook een keer aan joh !...haahahahhh!!...fijn weekend...liefs van mij...xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. echt een leuk sandaal met die bandjes, als de zon schijnt zal ik aan je denken, hihi...

    groet stina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hahaha, wat een leuk verhaal weer en groot gelijk dat je ze hebt gekocht!! ze zijn heel mooi, ik heb er ongeveer dezelfde maar dan in zwart.

    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk zijn ze hoor en nu maar lekker rond wandelen .Schoenen pfff tis een ramp vaak ,dus ik hoop dat jij lekker geniet van je mooie nieuwe sandaaltjes.
    Liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Operatie is inmiddels achter de rug, en goed gegaan! Gr, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ze zijn leuk enne ... ik heb zo'n mini maatje - dus lastig :-) ... en zelfs dan gewoon een schoenentic hebben, want schoenen heb je nooit genoeg en daar begrijpt de huisbakker dus echt helemaal niks van. Kom maar op met die zon, heb net nieuwe slippertjes gekocht. Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heerlijk dat je schoenen hebt gevonden die EN lekker zitten EN er nog eens leuk uitzien. Dat gaat niet altijd samen en als je ze dan vind mag je er best eens wat meer aan uitgeven toch?? Helemaal met je eens. Van sommige dingen hebben mannen gewoon geen verstand. Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...