zaterdag 21 mei 2011

Grrrrr........#@%Kruidvat

Whooaaaaa....ik ontplof. Ik heb laatst bij Kruidvat zo'n voordeelkaart genomen en die moet op de website geregistreerd worden. Het lukt me alsmaar NIET om te registreren. WAT GAAT ER MIS??? Ik weet het niet. Dat stomme invulgeval blijft aangeven dat iets 'niet compleet is ingevuld'. Na 'tig' keer proberen geef ik het op. Dan maar geen voordeel. Ik ga voortaan wel naar Etos of de DA-drogist. De voordeelkaart ga ik ritueel verbranden of in duizend stukjes knippen.....DAT GA IK DOEN......want ik erger me kapot. Ik gooi gewoon de 26 punten die ik al gespaard heb te grabbel.....SEE IF I CARE!!!

Ik heb alles gedaan wat gevraagd word. Vul netjes het pasjesnummer in, geef naam en adresgegevens op, geboortedatum lukt ook nog wel, daarna het e-mail adres en een wachtwoord. Ik blijk niet zo'n sterk wachtwoord te hebben, maar allez, dat risico is voor mijzelf. Volgende pagina mag je voorkeuren aangeven en dan komt de vraag of je kinderen hebt. Als ik ja invul moet ik de geboortedata invullen. Aangezien ik 3 kinderen heb, waaronder een tweeling, vul ik dus de datum van oudste zoon in en twee keer dezelfde datum, van dochter en jongste zoon. Ik maar denken dat het daar misgaat en bij de tweede poging heb ik het 'geen kinderen' vakje aangevinkt, in de hoop dat ik geen foutmelding zou krijgen.
Grrrrr......ijdele hoop. Hetzelfde balkje met de foutmelding verschijnt keer op keer  bovenaan de pagina.
Dusssss.....IK BEN KLAAR MET DIE KAART!!!!!!!


ETOS, HERE I COME....gnagna......


......maar misschien probeer ik het op een later tijdstip nog eens met die kaart...........

13 opmerkingen:

 1. Ik heb ook zo'n kaart genomen maar ik moet me nog registeren. Ik heb geen kinderen dus ik hoop dat het goed gaat. Winkelse bij de ETOS! Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook zo'n kaart (nog nooit gebruikt...maar ja, you never know lol) Heb geen problemen gehad met registreren..maar ik heb ook geen kinderen... misschien willen ze geen mensen met kinderen?? GEINTJE!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oja, die kaart heb ik ook nog... had ik nou al geregistreerd of toch nog niet?
  Zal het even checken.
  .....
  Hij zit in mijn portemonne, dus ws heb ik het al gedaan...

  Ach, bij de één moet je geld geven en bij de ander moet je betalen.

  Fijn weekend, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bellen...gewoon bellen...want je blijft langs of in het kruidvat komen en dan blijft het je achtervolgen ;-)!

  Succes! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mss ben je wel geregistreerd maar geeft ie nog steeds een foutmelding aan, kan gebeuren, hoor...

  Lieve groetjes Michelle en geniet van het mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word niet goed van al die kaartjes ..... en intussen weet iedereen wat je overal wanneer koopt ....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om zulke redenen heb ik bewust nee gezegd tegen deze kaart...hihi. Ik ben er klaar mee. De bonus van Appie en mijn air miles, daar houd ik het bij. Hier bij een hobbywinkel vragen ze ook steeds of ik een puntenkaart heb. Iedere keer leg ik uit dat ik de kaart wel heb maar er niks meer mee doe. Want als je hem een jaar niet gebruikt, gelden de punten niet meer..En dat overkwam mij ook omdat ik het pasje steeds niet in de beurs had. Ze kennen me daar onderhand toch wel..na ja, sorry hoor, dan maar geen punten.
  Die 25 procent korting kan me gestolen worden..
  Ik doe niet meer mee aan deze onzin.
  Lieve groet Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem in de prullenbak gemikt, ik begrijp je reactie maar al te goed.
  Boos word ik ervan, alles keurig ingevuld en wat denk je werkt hij niet, sta ik bij de kassa niet geregistreerd mevrouw, watte??? Ik thuis kijken , wel dus, ondertussen word je overstelpt met alle dagaanbiedingen, mijn maibox zit vol met alle voordeeltjes van kruidvat, zeepje zus, pampers, NEEEEEE, wil ik niet, dus bij deze, gooi weg dat ding, drogisten genoeg!!


  Een lieve groet van een kruidvat!!!! Ja ik ontplof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Net iets voor mij....hij ligt hier ook nog ergens.
  Laat hem mooi liggen hi hi

  ps Ik ben benieuwd hoe het gaat worden,kan niet wachten.....

  liefs Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahaha, gelukkig heb ik geen voordeel kaart van de kruidvat.
  En zal er naar al de reacties van de medeblogsters ook maar geen nemen.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik neem nergens meer kaarten allemaal zo'n gedoe en je knip barst uit zijn voegen. Goed gedaan hi...hi..
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Balen zeg, misschien toch even een mailtje sturen. Vind je vaas erg mooi gedecoreerd en super je metalen dienblad. Die kun je eventueel ook nog mooi versieren met een magneetje en oude kaarten. Was ook op de antiekmarkt vanmorgen. Wel een beetje weinig kramen vond ik. Heb een rozenkransje gekocht, setje oude verzilverde cijfers voor aan serviesgoed en medaillonnetjes voor 50 cent. Ben gebracht en gehaald (Maurice was even naar BoZ) en het zonnetje scheen heerlijk. Paar bekenden tegengekomen, ik heb me wel vermaakt. En je moet afdingen op zo'n markt :-) Heel fijn weekend gewenst, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Niks zo irritant als dingen die niet doen wat ze moeten doen; ik zou hem ook allang richting kliko hebben gebonjourd ... en ik heb ook besloten al die spaarpasjes enzo eens uit mijn portemonnee te gaan halen en daar eens opruiming in te houden ... hij lijkt nu zo vol maar eigenlijk zit er niks in :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...