maandag 9 mei 2011

Moederdag kwam te vroeg dit jaar.

Althans voor mij. Dat vergt enige uitleg.....
Ik heb de afgelopen weken veel te doen gehad. Was heel erg bezig met de tuin en spulletjes hiervoor te kopen. Had die spataderbehandeling waardoor ik een paar dagen minder mobiel was. Ik was met van alles bezig behalve met mijn verlanglijstje voor Moederdag. En mijn kinderen eisen een lijstje. Liefst met een stuk of 5 dingen er op zodat ik niet precies kan weten wat ik ga krijgen.

Dit jaar was ik het dus vergeten. Op het laatste moment de folders doorgespit en ik vond iets. Ik had eigenlijk maar 1 wens. Overlegd met de kinderen of ze dat goed vonden, want ze willen het liefst alledrie apart een cadeautje geven. Gelukkig vonden ze het niet erg om dit keer een gezamenlijk cadeau te geven. Laat nu dat éne wat ik graag had willen hebben (een nieuwe compacte waterkoker, in de kleur zwart, voor een schappelijke prijs) uitverkocht zijn. Manlief was er, in opdracht van de kinderen, op af gegaan. Helaas niet meer voorradig. Aangezien dit precies 1 dag voor ons tripje Parijs was, wist ik niks meer te verzinnen en hadden de kinderen geen tijd meer om nog iets te gaan kopen.

Ach, ik vind het niet eens erg. Ik had in Parijs een nieuwe wens en dat was foto's maken waar ze alledrie opstonden. Klein beetje chantage erbij want 'jullie hebben geen cadeautje' hihihi. Toen ze klein waren, maakten we veel vaker van dat soort foto's. Een portretfoto laten maken bij een echte fotograaf zou helemaal top zijn, maar is bijna niet te doen. Baantjes, sport, studie.....we zitten al bijna nooit meer met zijn vijven tegelijk aan tafel, denk je dat een afspraak bij een fotograaf wel gaat lukken?


Nu heeft jongste zoon, van kleins af aan, de onhebbelijke gewoonte om gek te doen op familiefoto's. En helaas....puber als hij is, hij is het nog niet verleerd. De mooiste foto van mijn driespan, waarop ze alledrie leuk lachen, is niet te gebruiken om uit te vergroten.....niet 1, maar 2 middelvingers.....zucht.......


Maf kind. Maar gisteren ging hij, op zondag, wel even voor mij naar de supermarkt en da's beter dan een mooie foto of cadeautje.......

Mijn moeder wist ik wel te verrassen. Ik had een mooi Parijs-lijstje gekocht. Het was niet eens kitscherig, spijt dat ik er geen voor mijzelf heb meegebracht. Van bovenstaande foto heb ik een collage gemaakt en ik kan je zeggen.....het was een groot succes......


Mijn Parijs-blogje vind je hier

11 opmerkingen:

  1. Wat leuk !!!...heerlijk toch zo'n geschenk...in de vorm van deze foto...het zijn kanjers !! net als hun moeder......liefs Ria....xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk je foto's een mooie kinderen heb je!!
    Ze worden veel te snel groot hé...ik kreeg 3 dikke kussen van onze zoons en 2 smsjes van de dochters met fijne moederdag, kadoos hoef ik niet, ben heel erg blij met de kussen en smsjes!
    Die 2 middelvingers...heel herkenbaar, meestal don ze dat hier ook of 2 vingers achter iemands hoofd als ezelteken...;-))

    Fijne week
    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw,wat een kanjers,en een super cadeau,fijne week

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk zo die foto's
    Volgens mij krijgen ze teveel eten ze zijn zo gegroeit hi hi
    Een prachtig stel waar je trots op kan zijn

    En Parijs,je hebt genoten
    Hoe gaat die nu met je spierpijn ?

    liefs Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een verschil met jaren terug hè...logisch natuurlijk, domme opmerking misschien, maar wel leuk om te zien hoe ze veranderd zijn. Mijn dochters zijn vaak wel wat serieuzer op foto's, ik word als fotograaf vaak compleet geregisseerd hihi!

    En Parijs...zucht...ondanks de zere voeten wil ik best heel graag terug ;-)!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoi leuk dat je ook weer even bij me kwam kijken een wat een mooie kinderen heb je supper goud een dat 3 keer liefs rommy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig Marion, die van mij willen ook niet meer samen op de foto, jou is het toch gelukt!!Een mooi stel zo bij elkaar.
    Wat zal oma blij geweest zijn, dit is waat oma's leuk vinden een portret van kleinkinderen!!!

    Groetjes,Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier willen ze vooral niet meer op de foto, want ze staan er altijd 'zo stom' op ... en eigenlijk moet ik heel erg lachen om die maffe zoon van je, hoewel ik snap dat jij er even anders over denkt en gewoon een 'normale' foto wil ... heerlijk stel heb je, dat is gewoon al een moederdagcadeautje toch?! Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtig stel kinderen heb je en ze gingen toch wel ff voor je op de foto.
    Fijne week.liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schoenen komen van Antwerpen in één of ander winkeltje gekocht ;-))!

    lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig! wat een mooie foto
    sommige blijven van die kleine streken houden..Ik kom hier echt veel te weinig, maar met dit mooie weer lukt het me net om zelf een blogje te plaatsen..
    De glasspoelmiddel is ook te gebruiken voor gele vlekken, misschien dat die dan 2 nachtjes moet ..maar ja alles beter dan dat het shirt niet meer is te gebruiken toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...