woensdag 16 november 2011

Wie is er ooit.......

......naar Ladies Night van I.ntratuin geweest?
Ikke wel en ik ga noooooooooit meer!!!! Zo druk, krankzinnig gewoon. En we hadden er zo naar uit gekeken, mijn twee vriendinnen en ik. Maar het was een grote teleurstelling.

Vol goede moed reden we naar Halsteren. Luisterend naar de kerstcd die kerstgekke vriendin in de speler had gestopt. Al op de parkeerplaats was te merken hoe mega-druk het was. Ik zag het meteen al niet meer zitten, maar mijn twee vriendinnen vonden mij erg negatief. Eén van hen had zelfs heel enthousiast een grote boodschappenlijst meegenomen en dacht effe haar kerstinkopen te kunnen doen. Maar ik ken die twee meiden beter dan mijn broekzak (ahum, nou bijna dan toch) en niet veel later gaven ze mij gelijk. Voetje voor voetje kwamen we vooruit en vriendin met de verlanglijst liet al vrij snel haar kar met spulletjes achter. Er was gewoon geen doorkomen aan, toch zeker niet met een grote boodschappenkar. Onze stemming zakte naar het absolute nulpunt. Het was op de tanden bijten en proberen vooruit te komen. Nog een stapje, nog een stapje, nog een stapje. Zonder iets te bekijken, want het enige wat we nog wilden zien was de uitgang. Na veel geslenter was die uitgang dan eindelijk in zicht en bij het verlaten van de zaak kregen we als kleine pleister op de wonde een gratis goodiebag mee. Pfff....alledrie waren we blij dat we weer buiten stonden. Ik kan, in tegenstelling tot mijn vriendinnen, best goed tegen drukte, maar dit was volgens mij mijn limiet. Totaal gedesillusioneerd gingen we naar huis.


Onderweg naar huis hebben we de teleurstelling van ons afgeschud en meegezongen met de kerstcd. Ik werd als eerste thuisgebracht en we hebben de avond afgesloten met een warme bak thee en een lekkere koek. En om de deceptie van het uitje helemaal te doen vergeten heb ik alvast de cadeautjes gegeven die ik vorige week nog zo mooi had ingepakt in kerstpapier (ik weet niet meer waar ik dat papier gekocht heb....is van vorig jaar). Kan ik meteen onthullen wat er in zat. Tadaaaaa..........


Een vogeltje op een steen. Ze vonden het allebei een schattig cadeautje!! Ons volgende uitstapje plannen we op een rustige locatie..hihi. Al moet ik tussen 28 november en 3 december nog even terug naar I.ntratuin. Om die 20 % kortingszak te vullen natuurlijk!!!

Ondanks deze tegenvaller kan mijn week niet meer stuk. Een dag eerder ging ik uit eten met een paar collega's en dat was een topavond. We hebben maar liefst 4 uur lang getafeld, gebabbeld en gelachen. Helaas had ik mijn camera niet goed ingesteld dus ik plaats nu alleen maar een foto van het heerlijke Griekse eten. Vooral mijn toetje was super....chocoladetaartje...mmmmmm.18 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lokker van Intratuin-en triest dat het zo tegen viel maar gelukkig heeft de humor jullie geredt-mooie donderdag-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou bedankt voor je waarschuwing hihi....mijn zus gaat ieder jaar met een vriendin er naar toe en zei tegen mij dat ik volgend jaar ook eens mee moet gaan....(zucht) ook niets voor mij hoor.
  Gelukkig kan je nog terugkijken op een gezellige avond uit eten, het ziet er heerlijk uit.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog nooit geweest maar ik hou daar dus ook helemaal niet van, heel veel vrouwen die voor de gratis dingen komen, over elkaar heenlopen. Ik kan me zo goed voorstellen dat je het helemaal gehad had.

  Nooit meer doen, wijze les geleerd moet je maar denken. Intratuin is leuk maar op een ander tijdstip veel gezelliger.

  Fijne dag
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben één keer geweest ...
  en dat was eens maar nóóit weer !!!!!
  Echt niet normaal ...
  Ik kan me dat gevoel van jou helemaal voorstellen.
  Gewoon een door de weekse dag pakken: GEZELLIG
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had er niet van gehoord, maar zou er ook niet heen zijn gegaan. Ben 'allergisch' voor mensenmassa's ....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij onze Intratuin hebben ze gellof ik een limiet qua bezoekers die erin mogen, maar ik ga lekker 's morgens. Is het rustig, kun je mooi rondkijken, kop koffie erbij, even tijd voor jezelf. Maar soms ga ik 's middags uit school ook nog, want de kinderen vinden de Intratuin ook geweldig. Maar dus zeker niet op een avond waar allemaal dames op af komen en je eigenlijk niet kunt genieten. Veel plezier eind november. Ik hoop alleen wel voor je dat al die dames niet op dezelfde dag hun kortingszak gaan vullen. Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, dit had mijn post kunnen zijn.
  Twee jaar geleden ben ik geweest, kon mijn auto een km ver parkeren en een half uur in de rij staan voor ik binnen was..en dan nog een uur bij de kassa...dus eens en nooooit weer!
  Ik ga morgen lekker met een vriendin, rustig op een ochtend en de bon voor gratis apfelstrudel mee!
  Lijkt me beter!
  groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haahhaha!!! nou dat weet je dan ook weer.....wij hebben in december ook een ladies night in de winkel.......zal het ook zo druk worden ???? proesttt.....liefs van mij...........♥.. ♥... ♥....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt je dapper geweerd. Mensenmassa's zijn niets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat zou ook niks voor mij zijn tussen die drukte! En Grieks....mmmmmm lekker!
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Missch toch eens naar een kerstmarkt in Duitsland gaan, of is dat te ver weg voor je?

  Dat vogeltje is heel speciaal. Ik hou zo van vogeltjes. ( tijdje gespaard- van die stenen roodborstjes, pimpelmeesjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wij zijn er de eerste keer naar toe geweest...pfftt...we moesten een uur wachten voordat we binnen waren! Dat was voor ons ook de laatste keer, wij gaan wel op een rustig moment :-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier heb ik dus ook een hekel aan, bij ons zit Groenrijk op 2 kim van mijn huis, die avonden kunnen me gestolen worden en ik ga lekker heel vroeg op mijn vrije dag, lekker de ruimte met mijn karretje en geen ladies die in de weg lopen.
  Gelukkig heb jij verder heel leuke dingen gedaan, gezellig zo samen lekker genieten.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gewoon de volgende keer op een ochtend gaan, dan kun je in alle rust genieten van alle moois ;) Fijn dat je avondje uit eten wel een succes was.

  Fijne avond. Liefs, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. haha... en ik heb van veel mensen gehoord dat het gelukkig niet zo druk was als vorig jaar! Je boft dus nog :-)
  P.rijzencircus, d.olle d.waze d.agen, ik mijd ze... Ik betaal liever meer dan dat ik in een rij moet vechten voor mijn plekkie. Of ik koop het gewoon liever niet... 9 van de 10 keer zijn het spullen waar je toch wel buiten kunt. Toch? Ik vind je een held!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoewel ik graag een rondje door de i.tuin loop, bij voorkeur niet karretje aan karretje, daarom ga ik ook met een grote boog om de uitverkoop heen en loop ik op zaterdag middag niet door de appie.

  Gewoon een ladies morning plannen, lekker rustig en op je gemak door de kerstshow heen, ga ik ook doen :-) Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha, je had het natuurlijk wel een beetje kunnen weten he;) Op zulke dagen gaat Iedereen!
  Ik niet, ik ga bij voorkeur 's ochtends als er nog bijna niemand is. Kan ik lekker Rustig rondstruinen, want Intratuin is wel heel leuk!

  Groetjes, Lineke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Teveel is nooit leuk, ik heb ook een grondige hekel aan die overvolle winkels of zalen, krijg dan zelf een verstikkend gevoel...neen ook niets voor mij...

  Geef mij dan maar een doordeweekse dag dat ik lekker en rustig kan rondkijken zonder gestoord te worden.

  Volgend keer beter.... :-)

  Liefs
  marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...