zondag 27 november 2011

Hmmm...kweetniet hoor....

Niet veel nieuws deze zondag. Weer eens een rommelmarkt bezocht en natuurlijk niet met lege handen thuisgekomen. Al twijfel ik of ik wel zo goed gescoord heb. Ik zag een spuitfles en vroeg naar de prijs. Was maar 3 euro en ik aarzelde geen moment. Mevrouw die het verkocht zei er al bij dat ie niet meer werkte en dat het water er altijd al in gezeten heeft. Alsof ik in zo'n spuitfles een gebruiksvoorwerp zie....duh.....tuurlijk niet...gewoon voor de sier!! Maar....nu komt het.......
Eenmaal thuis, toen ik foto's nam van mijn aanwinst, ontdekte ik dat er op de bodem van die fles een hele nieuwe levensvorm huist. Jakkie!!!!! Ik ben bang dat ik een kat in de zak heb gekocht. Ik heb vermoedens dat de dop er helemaal niet afkan en ik de fles niet met een flinke scheut chloor kan desinfecteren. Daarom was ie zo goedkoop natuurlijk. Binnenkort eens kijken of ik de dop er toch af krijg. Voorlopig staat mijn spuitfles buiten. Hij zal de winter wel niet overleven, want als dat water bevriest......


Verder kocht ik voor een habbekrats een 'opgemaakte' glazen schaal met kerstversieringen.Het zijn wel 'mijn' kleurtjes, maar wie weet, verpak ik de ballen in jute (ook van de rommelmarkt). Ik vind het geheel namelijk nogal druk in mijn vaas. En ik denk dat jute mooier combineert met de houten sterren en sneeuwvlokken die ik pas bij W.ibra kocht. Ik ben er nog niet uit.

 
Tips zijn welkom. Zowel over wat ik met die spuitfles moet doen als over het jute-ideetje, want jullie zijn vele malen creatiever dan ik ben.....

20 opmerkingen:

 1. Voor die nieuwe levensvorm heb ik geen tips ;-), het is inderdaad te hopen dat je de dop er afkrijgt!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je die fles niet een tijd in heet water leggen? Wie weet kan je de dop er dan afkrijgen...het proberen waard hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spuitfles met (ongewenste) vulling dus, hopen dat je de dop er hoe dan ook af kan krijgen! Anders wordt het toch een enkele reis glasbak vrees ik. Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had je gezicht thuis weleens willen zien...een kat in de zak, die mevrouw was erg slim, ik zou proberen de dop eraf te halen hoor..weg met die ongewenste beestjes....de ballen zijn mooi, ik denk dat jij er wel uitkomt hoor...ook jouw creativiteit is toegenomen:)))

  Geniet van de nieuwe week!!!

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb helaas geen tips voor je .Nu maar hopen dat je die dop er toch af zal krijgen.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi een koopje deze spuitfles (met inhoud)
  In veel spuitflessen blijft wat water achter.Ik heb er ook twee waar ik de dop niet vanaf kan krijgen. Dat stoort me echter niet. Beestjes zitten er nl niet in ;-)
  Succes en NIET zomaar in de glasbak deponeren hoor !!!!
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik zie alweer een nieuwe speelfilm voor me als de dop eraf gaat. Een levensvorm die de aarde gaat overheersen. Nu geen Amerikaanse stad als decor, maar gewoon in ons eigen Brabant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helaas geen tips......maar wens je wel een hele fijne week !!!......liefs van mij...........♥.. ♥... ♥....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt toch wel mooie dingen gescoord hoor. En dat leven in de fles verdwijnt wel denk ik .....
  liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jammer van die beestjes.. de fles is zo mooi!!
  als je de dop er niet afkrijgt zou ik hem lekker buiten laten staan en hopen dat ie de winter overleeft, de beestjes zijn in het voorjaar vast wel dood..

  fijne week Marion!
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha.....ik heb ook zo'n spuitfles die niet opengaat maar bij mij geen geen rare inhoud. Hij is super mooi je fles....zonde....anders gewoon binnenzetten en zeggen dat je nieuwe huisdieren hebt! haha!
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb wel eeens vaag gehoord dat je met cola wonderen kunt verichten. Ik heb er alleen geen idee van hoe je die cola tussen dop en fles kunt krijgen. Misschien de fles ondersteboven met de dop in een bakje cola of zo, en dan een tijdje laten staan. Succes ermee!!!!!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 13. weet niet wat voor nieuwe levensvorm in je spuitfles zit, maar als het helemaal afgesloten is, kan het niet overleven zou ik zeggen ??
  meestal kan de dop niet van zo'n spuitfles, maar om hem helemaal schoon te maken ? is toch ook zonde, kun je net zo goed een nieuwe fles kopen
  zou het ff afwachten als ik jou was, want 3 euro is echt een superkoopje
  fijne week gewenst
  groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha ha hamstertje
  Ik kon ook mijn doppen er niet af krijgen,Ap wel.
  Je hebt er wel twee tangen voor nodig een voor net onder de dop en de andere voor de dop.Heel voorzichtig zijn dan he.
  Je vaas tja,ik zou de voorkeur geven aan aan schaal
  Jute ha ha kom maar even bij mij kijken,misschien krijg je dan een ingeving

  liefs Maria x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. He,wat balen van de spuitfles,ik denk dat je inderdaad zoals Maria schrijft met twee tangen in de weer moet gaan anders zou ik het ook niet weten.Ik hoop dat het lukken zal,....fijne week,x.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Spijtig voor je haha maar wel leuk verhaal ik zou in ieder geval proberen of ik hem schoongemaakt krijg en zeer zeker in heet water leggen...de kerstballen vind ik erg leuk ...succes groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jakkes, dat leven in de brouwerij zat je natuurlijk niet op te wachten. Lijkt me wel leuk, kerstballen in jute verpakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb er ook 3 ondertussen en er zit ook water in, geen ongewenste diertjes...heb je wel goed gezien?? ;-)) heb zelf nog niet geprobeerd de doppen eraf te krijgen, vind ze zo leuk een beetje vies en water erin...je kan de kerstballen ook in een andere gewenst kleurtje spuiten? en anders idd beplakken met jute of oude kranten?

  fijne week
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja je begrijpt wel dat ik steeds nieuwsgieriger wordt naar waar jij al die mooie spullen laat! Hahaha, maar het zijn prachtige aanwinsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nog even iets toevoegen.
  De dop bestaat uit drie delen
  Het onderste deel bestaat uit twee,en klemmen door de bovenste om de hals
  Ap zegt dat je er iets kruipolie op moet doen,dan moet het lukken

  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...