dinsdag 4 oktober 2011

Shop-ergernissen.....maar soms ook niet....

You win some, you lose some. That's life.
Oeioei, dat begint zwaar. Is het niet hoor. Ik moet weer even 'zeiken' (zagen, zeuren, klagen)

Afgelopen weekend de folder van W.ibra doorgebladerd en wat kwam ik daar tegen....kwijl kwijl....geweldige spreuken op hout. Wow, ik was er helemaal weg van. Dochter ook en aangezien ik maandag moest werken en zij niet naar school hoefde, werd ze meteen ingezet voor dit shop-karweitje. Wat denk je....bij 'onze' W.ibra hadden ze andere, veel minder inspirerende spreuken....grrrrrr.
Vandaag ben ik voor de zekerheid nog even terug gegaan. Misschien dat er meer dozen met vracht waren uitgepakt. Misschien zat er toch eentje tussen die geweldig was, maar nee hoor. Helaas, pindakaas....ik heb geen leuke spreuk gevonden. Ik laat wel even zien welke ik zooooooooo leuk vond:

 

Vooral die van: CHOCOLATE IS THE ANSWER, I don't care what the question is.
Kan ik zo'n ding ook zelf maken? Hmmm.......kan het proberen natuurlijk....ooit.....

Volgende winkel was leuker. Mijn portemonnee vaart er wel bij als ze artikelen verkeerd prijzen. Ik kocht twee stuks van de Axedry deo in de aanbieding. Twee precies dezelfde artikelen. De éne was 5,99 en de andere maar liefst 2,80 goedkoper!!! Ik heb de bon als bewijs. Ik was de winkel al uit toen ik er achter kwam en ik dacht...ach, ik laat het maar zo.....hahahaha......


Nog even een ergernis. Soms ben ik te lui om reclames weg te zappen en toen hoorde ik per ongeluk dat C.1000 met dagaanbiedingen komt. Een folder die alleen geldt voor maandag en dinsdag. Zie je bij andere supermarkten ook al. En daar erger ik mij zo verschrikkelijk aan, dat het voor juist een reden is om met een grote boog om zo'n supermarkt heen te lopen. Waarom......kweetniet. Ik begrijp wel dat het een marketing-truc is, maar op mij werkt het averechts. Ik ben zo'n type van: Nou, DAN NIET!!!
Trouwens, C.1000 heeft voor mij sowieso afgedaan sinds mevr. Schouten de reclames doet. Vre-se-lijk. Ik vond die andere mevrouw, jeweetwel die blonde dame die wel eens  met de slager flirtte, 1000 keer leuker.

Hèhè, dat lucht op. Terwijl de zon op dit moment verwoede pogingen doet om door de wolken heen te breken (komt nog wel goed vandaag), ben ik weer helemaal 'zen' door mijn zeurblog...ik ben het kwijt ;-)

17 opmerkingen:

 1. Gelukkig maar dat je nu weer zen bent hihi! Ik heb een hekel aan stickers plakken bij een supermarkt, voor 10% korting of zo...dat vind ik echt vervelend. Je geeft korting of niet...maar niet met stickers. Mijn oudste dochter die in de bekendste supermarkt van Nederland een bijbaan heeft en daar kassa draait, heeft ook zo'n hekel aan die stickers. Ze moet de produkten van alle kanten bekijken (want o wee als je dat over het hoofd ziet, sommige klanten kunnen daar heel boos over worden) of ze plakken de stickers op de streepjescode...schiet ook lekker op :-(! Zo zie je maar dat iedereen zijn ergernissen heeft. Ik vond die bordjes van de Wibra trouwens ook erg grappig!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die chocolade spreuk kun je scannen en het fotootje op je blog plaatsen. Ideetje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is toch een mooi voordeel van het bloggen hihi...meteen alles eruit gooien en je bent weer helemaal Zen.
  Ik moet wel lachen hoor om je verhaal.
  Balen dat ze niet die inspirerende teksten hadden die jij voor ogen had, maar misschien knutsel je zelf iets moois.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb genoten van je zeurblog hoor. Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En daar is ie dan: De chocolade banner!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem net weer veranderd Marja...ik wil die chocolate spreuk liever in mijn sidebar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoezo ergernis????Chocoladeverslaafd, ook niet, maar wel dol op spreuken...geen Wibra in de buurt hier en anders had ik geen tijd gehad, maar ik was wel boos geworden als ze er niet lagen...grrr. waarom zo'n leuke advertentie en dan in de winkel 'nada' Ja de folders beloven zoveel, maar ondertussen.....
  Rustig aan Marjon, het komt wel goed schatje:))))Ook zo'n heerlijke reclame!!!


  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, die spreuk zo in je sidebar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. HHaahaha als je het maar kwijt bent heerlijk toch even lekker mopperen op kleine dagelijkse ergenissen ik geloof dat we allemaal wel eens last van hebben ...... fijne zen avond .....

  Groetssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij de Wibra kom ik weinig of nooit Maar ja C1000 .De weekreclamefolder komt niet erg op tijd en de dagreclame voor Maandag en Dinsdag komt helemaal niet zoals was aangekondigd Het is voor mij de supermarkt 2 min van mijn huis dus lekker makkelijk ,wie de reclame op tv doet zal me dan ook een rotzorg zijn .Ik kijk zowiezo eigenlijk geen reclame,dan ben ik ff weg
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gelukkig is mijn man de boodschappenman op zaterdag want ik word er soms ook ZIEK van. En JIJ hebt het nog niets gehad over die KIDSACTIE'S-GO GO'S. Ze maken elkaar toch hardstikke gek! Het zijn lokkertjes-en het werkt ook nog-hoe triest ook.
  En ook ik trapt er soms in-mooie week nog-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo balen he,dat tref ik ook vaak.
  Maar oooo deze heb ik gemist snik
  Wat die speciale dagen betreft,hier net zo ..dan niet grrr
  Ik ga zo ff prints maken van die bordjes lijkt me hee leuk,misschien zelf maken

  liefs Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hé, Marion. Ik hoef maar 5% bemiddelingskosten voor de bordjes. Niet vergeten, hoor. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zal er aan denken Marja.....hahahaha......

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, die ene had ik laatst op mijn blogje staan, leuk zijn ze hè! Enne ik ben ook even klaar met al die tiepetjes, niet alleen in de reclame trouwens ... zo klink ik geïrriteerd, nee toch zeker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo'n echt mopperkontje, maar met een stukje chocolade gaat het zo weer beter :-)

  Liefs
  marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nou sorry ik vind dit echt supergrappig en begrijp helemaal wat je bedoeld. Hahhaha, hoop niet dat je het erg vindt dat ik moet lachen. Het is zo herkenbaar!
  HG
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...