woensdag 5 oktober 2011

Bloemetje en lieve groetjes

Mijn bloemetje op woensdag.......een bosje waar ik voor viel. De mooie kleur van de roosjes, prachtig in combinatie met die andere bloemen (ze zei het nog hoor, de mevrouw van de bloemwinkel, maar ik ben het vergeten) Ik word blij van deze 'mix-'n-match'Meer bloemen op woensdag vind je bij Een sneller kloppend hart ♥

Kom ik bij de lieve groetjes. Dat is wat ik het meest gebruik als onderschrift bij een reactie. Alleen.........het is zo niet wie ik ben. Het past niet bij mij. Het zit me zo dwars dat ik het bloggen bijna aan de wilgen heb gehangen. En het is niet dat ik jullie niet lief vind hoor. Jullie zijn allemaal geweldige blogvrienden. Alleen dat 'lieflijke' past niet bij mijn persoonlijkheid. Ik ben nogal een druktemaker, soms zeurderig, licht gestoord, niet zo serieus en zeer luidruchtig (om mijn verlegenheid te maskeren). Ikzelf zou mijzelf nooit omschrijven als 'lief', dus als ik 'lieve groetjes' typ, voelt dat voor mij alsof ik het niet meen. Ik ben heus wel meelevend en oprecht, soms zo erg dat ik niet eens kan reageren omdat het me teveel raakt en ik bang ben om een verkeerde reactie te geven. Het is vaak zo moeilijk om de juiste toonzetting te vinden. En hartelijke groetjes klinkt weer zo.......tja....ik weet eigenlijk niet......kil. En stel dat ik dan een foutje typ....krijg je per ongeluk HATElijke groetjes. Ik denk dat ik maar over ga op fijne dag/middag/avond of 'gewone' groetjes zonder iets ervoor.

Ik ben jaloers op degene die een unieke signatuur hebben (Zoals bv Sil en Anita), maar ja....wat dan het beste bij mij past is het luchtige 'toedeloe'. Die vind ik gein, maar heeft weer niks hartelijks. Bij de woensdagbloemetjes zet ik 'Fleurige groetjes' omdat ik dat vind passen bij het onderwerp.
Ach ja, ik worstel hier nog even mee door. Al ben ik wel nieuwsgierig naar jullie meningen hierover. En even voor de duidelijkheid...dit is GEEN kritiek op mijn medebloggers. Integendeel.....eerder een soort identiteitscrisis van mijzelf. Oh, enneh....tips voor een leuke groet zijn ook welkom......


Nog een reden om te willen stoppen met bloggen: Bovenstaand heb ik woensdag 5 oktober om 3 uur 's middags gepubliceerd. Het verschijnt echter niet in de leeslijst. 't Is dus 'oud nieuws'. een paar weken geleden duurde het zo'n 12 uur voordat het blogje kwam, maar dit slaat alles.....grrrrrrr......(stoom uit mijn oren)


9 opmerkingen:

 1. Ik heb last van het blogspook......vanmiddag om 3 uur dit blogje gemaakt en het komt maar niet tevoorschijn op het dashboard.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou ja ach.... een signatuur... ik zou ook graag een hele pakkende en op alles toepasbare willen hebben, maar die heb ik niet. Tot die tijd laat ik het afhangen van mijn bui en de aard van het berichtje waar ik op reageer. En soms zet ik er gewoon niks bij, omdat ze aan de foto toch al kunnen zien dat ik het ben?

  dus voor nu zeg ik sweet dreams!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook deze komt nu pas binnen.

  Lieve, hartelijke en ...... groeten van mij.

  Ik zet er bijna nooit iets onder. ;o(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha...nou, die lieve groetjes staan er bij mij ook vaak onder! Maar ik zou er verder geen probleem van maken...ook voor jezelf niet en doen waar je jezelf goed bij voelt!!

  Maar eh...van mij weer...

  juist ja...

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie hem ook nu pas hoor......raar he???....werk je met mozilla???...zo niet dan zou ik je dat zeker aanraden !!...succes liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het kan idd heel goed aan de internet-versie liggen. Ik ben destijds overgegaan naar Google Chrome, en dat gaat goed.

  Mijn signatuur: Liefs Inge
  en ik ben ook niet zo'n lieflijk type, hoor. Maar bij gebrek aan beter...

  Liefs Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg hem helemaal niet door, maar ik klikte zelf even op je blog. Ik zet meestal groeten, maar dat klinkt zo hard. Vaak staat er inderdaad lieve groeten, maar dat is inderdaad zoet en ik ben ook niet zoet. Komt wel prettig over. Succes met je crisis, niet stoppen hoor, dan gaan we je missen. Groeten Anna Marie. Of Liefs, of prettig weekeinde, of eigenlijk allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet stoppen hoor!,dat blogspook verdwijnt heus wel weer ik heb er ook een tijdje last van gehad.Wat je onder je reactie schrijft maakt toch niet uit,gewoon doen waar jij je goed bij voelt.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn blog is ondertussen al meer dan 24(!!) uur onderweg en nog niet in het dashboard te zien, probeer ik de (blog)draad een beetje op te pakken, werkt blogger me tegen :-)

  Ik ben meer van de greetzzzz (niet op blogger trouwens haha) en groetjes maar als iemand een wat serieuzer blogje heeft gemaakt, wil ik dan wel afsluiten met een 'lieve groet' ... maar het maakt toch niet uit hoe je afsluit.

  Sommigen typen alleen een reactie zonder afsluiting of naam ... ik lees daar volgens mij gewoon overheen hoor dus moet zeker geen reden zijn om te stoppen met bloggen; niet te opstandig worden hè! Greetzzzz :-) Colin

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...