woensdag 12 oktober 2011

Heb ik dat echt nodig??

Ik rook niet, ik brand geen kaarsjes, heb geen open haard en mijn gaskookplaat heeft automatische ontsteking. WAAROM HEB IK DAN TOCH LUCIFERS GEKOCHT????
Nou....eh....de doosjes hebben zo'n leuke afbeelding. Ik werd er hebberig van en MOEST ze kopen.
Zeg nou zelf........


....zijn ze niet enig. Gekocht bij B.ig B.azaar.

Trouwens, mijn nestkastjes die ik laatst op de rommelmarkt scoorde, heb ik binnen een plekje gegeven. Na het schoonmaken vond ik het zonde om ze buiten te hangen. Mijn pa vond nog glazen voederbakjes in zijn fietstas (hij was erbij toen ik ze kocht) dus nu zijn ze allebei compleet. Ze staan op mijn grenen commode-kast. In de onderste heb ik een nep-bloemenslinger gepropt en voor de bovenste weet ik nog niks.


De overzichtsfoto is wat rommelig. Ik zoek nog leuke kaarten om de 'echte post' te verstoppen. Weet iemand waar je die kunt kopen?


 En sommige dingen blijven altijd hetzelfde. Tenminste, hier bij mij thuis. Met een zoon van bijna 20 (14 oktober is het zover) en een zoon en dochter van ruim 17 jaar, koop ik nog steeds chocolademunten zodra ze in de winkel liggen. Daar maak ik ze heel blij mee. Maar ik stop ze allang niet meer in hun schoen.....hihi......


15 opmerkingen:

 1. Tante ekster is weer aan het verzamelen. ;o)
  Je kunt een leuk nepvogeltje in het bovenste kooitje zetten. Gezellig toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha
  volgens mij ben jij zo ongeveer de grootste verzamelaar hier in blogland :-) Maarre die lucifers zijn inderdaad érg leuk !!!!
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lucifersdoosjes ook altijd zo aanstekelijk om te kopen. Vandaag heb ik er op mijn blog gezet die ikzelf heb bekleed. Ook leuk hoor. En ja die centen, hier zijn ze er ook nog steeds gek op ook al zijn ze groot en het huis uit.
  lieve groet Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief die lucifersdoosjes! en een mooie nepvogeltje, met mooie kleurtjes in het kooitje? hier lustten de jongens ze ook zo graag die centen!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. juist de dingetjes die je niet echt nodig hebt zijn vaak zo leuk:))

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja leuk Marion, die luciferdoosjes! Maar met die chocolademunten gaat dat hier ook zo, twee meiden van ruim 17 en een zoon van bijna 20....haha

  Knuf Wicky

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooo bijna 21 alweer...oepsie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blijkbaar heb je dat echt nodig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat hje dingen koopt die je anders niet zou kopen, je brengt ons op een idee, dat is nu zo leuk aan het bloggen.
  Als ik al die ideetjes op zou volgen dan moest ik 's nachts doorgaan.
  Enne die munten, jongste wordt volgende week 19 en de oudste wordt 21, maar ik heb al pepernoten en munten naar Finland gestuurd hoor, vind het zo zielig als ze dit moet missen:))

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahhaha wat leuk die luciferdoosjes!! Maarre die munten vind toch iedereen lekker? Ik koop ze ook voor mijn kids, maar als ze even niet kijken, snoep ik er zelf ook van ...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke ;uciferdoosjes. Je kan ze natuurlijk altijd gebruiken om de kaarsjes aan te steken@ Mooie kaarten vind je op Marktplaats. Ik heb gisteren toevallig mooie oude kerstkaarten gekocht. Succes. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie vogelkooitjes! Decoratieve lucifersdozen, altijd handig toch ;)

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf hoor, mooie spulletjes en super leuk gedecoreerd.
  warme groet,
  Marianne

  P.S. de doosje zijn inderdaad leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk die doosjes! Ik ken die winkel niet.
  Grappig ik heb laatst ook zo'n kooitje op de rommelmarkt gekocht.
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...