zondag 9 oktober 2011

High Beer

Zondagochtend zat ik aan de telefoon de week door te nemen met mijn vriendin. Niet dat we elkaar een week niet gezien of gesproken hadden, maar alles kwam nog een keer voorbij. Eigenlijk belde ze mij om te zeggen dat ik een kortingsbon uit de Bode moest knippen voor een High Tea. Dat zijn we al een tijd van plan, maar door drukte en vermoeide lijven is er nog niet van gekomen. De kortingsbon is tot en met november geldig dus nu MOETEN we wel (van onszelf dan heej....niemand dwingt ons..hihi)

Mijn vriendin heeft een nogal levendige fantasie en ik vul haar daar vrij goed bij aan. Zij kwam met het idee dat er voor mannen een bier-variant op een High-Tea zou moeten bestaan. En toen sloeg onze fantasie op hol. Gierend van de lach zaten we op te noemen wat er dan allemaal geserveerd moest worden. Met stip bovenaan de bitterballen, maar om het meer cachet te geven zouden een quiche en kaasplankje ook niet verkeerd zijn. Mini pizza's, verschillende worstsoorten en 7 borrelnootjes.Uhh.....7 borrelnootjes. Tja, mijn oren werkten even niet goed, maar het kwam wel hilarisch over. Ik rolde van de bank van het lachen en zij kwam ook niet meer bij. Het was dus: ZEKER borrelnootjes. Aan het bierassortiment zijn we niet toegekomen.....Mijn zondag is goed begonnen met de nodige lachvitamientjes. Straks gaat mijn dochter even met mij mee naar de rommelmarkt (voor het eerst) en dat vind ik ook super.
Ik wens iedereen een geweldige zondag met veel humor. Keep smiling :-)

14 opmerkingen:

 1. Toevallig gisteren een high tea gehad met een vriendin en dochter en hemmes natuurlijk.....en ja hoor voor het eerst kregen we mini frituur hapjes geserveerd...nog nooit mee gemaakt...na al dat zoetigs enzo...was het best lekker wel even wijn erbij besteld natuurlijk...vreemd he??...liefs fijne zondag van mij.,,,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien is het wel een gat in de markt...al denk ik dat mannen minder makkelijk op afspraak voor een high beer bij elkaar komen! En dan 7 borrelnootjes, is inderdaad meer dan genoeg haha!

  Veel plezier op de rommelmarkt! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wát een levendige fantasie :-)
  Ik ben benieuwd of dit daadwerkelijk een vervolg krijgt hihi
  Veel plezier op de rommelmarkt: je struint er wat af !!!!!
  Wél even laten weten of je iets hebt gescoord ;-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn smile zit wel goed vandaag, als ik dit lees dan word ik ook vrolijk.
  Ik vind de naam ook wel leuk bedacht, high beer, echt iets voor mannen...ik heb ook nog een high tea in het verschiet, ben benieuwd wat wij krijgen, zeven.....koffieboontje???

  Geniet met je dochter, wordt vast heel leuk,
  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig om zo samen plezier te hebben aan de telefoon.Met een goede fantasie kom je heel ver,en dat is jullie wel toevertrouwd haha.Ik wil ook eens een high tea met man en dochter ,lijkt me super.
  Fijne Zondag nog,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zó gezellig, een high tea! Wij hebben die van de DE bonnetjes betaald ;-) En zo'n high beer bestaat echt, laatst gezien bij een of ander tv programma. Mijn zoon werkt in een biercafé in Breda, daar kunnen ze vast zo iets organiseren ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cool! Da's een gat in de markt. Ik heb vorig jaar een high tea party gedaan voor Josha's kiderpartijtje. Jouw kinderen zijn toch wel in de leeftijd voor een high beer party?
  Toch denk ik, dat als je het zo noemt, dat er ook meer verwacht wordt dan bier (en 7 borrelnootjes).

  natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zou een vinding zijn...high beer! Daar zouden een hoop mannen blij mee zijn, haha. Heb je nog gesoord op de rommelmarkt? Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik mag kiezen ga ik vast en zeker bij de mannen zitten. Geen zoetigheid, maar lekkere hartige hapjes! Het is een wereld idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi leuk dat je even bij me langs kwam maar bij jou ziet het er ook lekker uit groetjes rommy fijne week toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kan me indenken dat jullie een ;euk telefoongesprek hadden en wat een idee een high-beer voor de mannen.
  De hapjes die daat bijhoren lust ik ook wel hoor!!!
  Wens je een gezellige avond, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een gezellig begin van de dag en misschien is er wel een markt voor jullie idee... Nog wat leuks gescoord op de rommelmarkt?

  Fijne avond, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is nog eens een goeie variant op de High Tea hihi.....komen de mannen ook aan hun trekken.
  Heerlijk zo'n mooi begin van de dag....met een schaterlach hihi.
  Heb je nog wat leuks kunnen scoren op de rommelmarkt?
  Wens je een fijne week met veel van dit soort momenten.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hier heb je ook High Bubbels, met jawel ... borrelhapjes enzo. Enne wat zijn je aanwinsten van vandaag want jij vindt eigenlijk altijd wel iets leuks toch? Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...