zondag 9 december 2012

Boom nog te groot......

Kerst is hartstikke leuk, maar een boom die prikt niet. Daarom dacht ik dit jaar slim te zijn en een kleiner formaat boom te kopen. Alsof dat uitmaakt. Het prikt net zo erg en ik heb ook nog eens een vreemd gevormd modelletje uitgezocht. Maar........het begin is gemaakt.........


Dit is even een tussendoorfoto, want de spullen op het tafeltje bij de boom moeten nog anders. Ik ben ook een beetje aan het rommelen met mijn kringlooptroepjes. Helaas ben ik niet zo handig als de meesten van jullie. Mijn rommel blijft gewoon rommelig ;-)


Ik ben nog wel even bezig. Hoekje hier, tafeltje daar. Het zal weer wel een onsamenhangend geheel worden, maar dat past eigenlijk wel bij mij. Ik ben ook een beetje onsamenhangend..........

En nu hup....even de strijk wegwerken en zometeen deel 3 van de Twilight-serie kijken (toch wel mooie films). Morgen werken en dinsdag ook weer van alles te doen. Bah, kan ik pas woensdag verder met het kerstgebeuren. Hopelijk vanavond nog even bij mijn blogbuurtjes gluren en inspiratie opdoen. Tot later!!!!!!

18 opmerkingen:

  1. Maar je boom staat!! Hoewel ik een echte boom veel mooier vind, hebben wij al jaren een kunstboom. Altijd mooi van model en prikken doet ie veel minder dan een echte. Het scheelt mij ook een huwelijkscrisis haha...dat is ook de reden van aanschaf, we hadden zelden ruzie maar met het uitzoeken van de kerstboom ging het jaarlijks mis ;)!

    Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jouw boom staat tenminste al, ik kwacht altijd hééél lang...maar dat rommelen herken ik hoor, ik ben overal en nergens ee bezig en weet nooit waar ik een teveel aan dingenmeot laten..geniet lekker van Twilight en werk ze deze week.

    Lieve groetjes,
    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je boom is prachtig!!!! Ik vind het een plaatje hoor.
    Veel plezier met de film, ga denk ik ook kijken, al heb ik ze al heel vaak gezien op dvd........ Dochterlief is groot fan, vandaar.
    Lieve groetjes, Peet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattig boompjes zeg, erg gezellig weer. Ik moet ook nog beginnen hoor en bij een ander vinden we alles leuker, de spulletjes van onszelf kennen we al wel...........maar gezellig word het en daar gaat het om.........gr.Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach nee hou op, hij is echt schattig. En dat formaat is heel leuk. Trouwens elke boom heb z'n vorm, dus deze ook! Niet zeuren meid, hij is echt leuk! Enneh ... mooi versierd ook!
    Lieve groet,
    Gerreke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. haha jij hebt de boom al staan!!
    ik heb ook een begin gemaakt daar volgend morgen de foto's van maar de boom moet nog,
    bij ons ook geen echte al jaren een kunst, heerlijk juist geen geprik zit altijd meteen onder de bultjes!!
    rommelen en pruten zoasl ik altijd zeg hoortbij kerst...heerlijk en ik heb het boek een vleugje frankrijk ook nog besteld dus inspiratie genoeg!!

    lieve gr cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het een plaatje!
    Snelle groet van mij
    liefs
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind je boom prachtig, helemaal naar mijn idee met zilver!
    En je moet het helemaal doen zoals het bij jou gaat. En dus rommel je lekker gezellig aan, en dan komen de hoekjes en tafeltjes vanzelf.
    Ik doe altijd heel sober, omdat ik het alleen niet gezellig vind.
    Geniet van je werk morgen!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Niks te groot heel mooi hoor!!...liefs Ria....xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wilde ook een klein boompje, maar toch kwamen we met een net ietsie groter maatje thuis, maar wel binnen 5 minuten de perfecte boom gevonden ... dat was andere jaren toch meestal wel héél anders :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Volgens mij niet te groot, het ziet er prachtig uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Meid je boom is toch hartstikke mooi!Hier staat zo'n grote nepperd en daar ben ik wel blij mee hoor ,maar een echte is toch een stuk leuker .En versieren doe je toch zoals jij het leuk vind ,daar gaat het om.
    Groetjes Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je begin ziet er prachtig uit.......mooie boom.....er gaat toch niks boven een echte!
    Ik ben ook al het hele weekend bezig met de kerstsfeer.....het lijkt hier wel een bloemist.....overal takken, mos, dennenappels.....een grote rotzooi maar het komt goed...haha!
    Liefs van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een leuk boompje!! hier staat de boom ook, zo gezellig met dit sombere weer:) verder ben ik ook nog wat aan het rommelen met kerstdecoraties en de kaarten moeten nog geschreven.. morgen maar eens aan beginnen en dan maar wat minder wordfeuten hihi;)

    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Niks mis met je boom Marion, ik vind hem prachtig staan.
    Succes met de verdere versieringen.
    Fijn weekend.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hi Marion ..♥
    Jou BOOMPKE♥ is PRACHTIG♥ ..♥
    Heel Gezellig KERSTsfeertje♥ en het word al alleen nmaar mooier♥♫ straks met al je lieve♥ Mensen♥ om je heen..♥;)
    Fijne♫ Zondag♥ LIEFS♥ GABY♥..♥

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...