dinsdag 7 februari 2012

Quick first impression

HIJ HANGT.........

Afgelopen vrijdag, 10 minuten nadat ik mijn vorige blogje gepost had, ging de telefoon. K.arwei om te melden dat mijn felbegeerde letterbak binnen was. Yesssss.....eindelijk.
Vandaag had manlief tijd om hem op te hangen en omdat ik niet langer kon wachten, heb ik er wat spulletjes 'ingegooid' en foto's gemaakt. Zo blijft ie waarschijnlijk niet. Ik zie hier ontelbare mogelijkheden, dus er zullen nog vele letterbakblogjes volgen. Oh...was het maar kerst. Dan kan ik mij pas uitleven.

De muur waar de letterbak hangt is bijna 10 jaar helemaal leeg geweest. Nooit kwam ik iets tegen wat naar mijn zin was en zelfs nu heb ik twijfels. Niet over de letterbak hoor, die vind ik geweldig. Meer of ik de letterbak wit moet laten, omdat ik verder geen witte meubels of accessoires in huis heb. Oudste zoon riep al meteen dat ie in de kleur van de deuren moest, maar daar ben ik het niet mee eens. Eerst maar eens wennen aan dit zeer in het oog springend muurornament (hoe krijg ik ze verzonnen) en ik verwacht dat de inspiratie vanzelf zal komen. Als hier in blogland iemand een tip heeft, hoor ik die graag. Want ik zie bij veel mensen prachtig gestylde interieurs voorbij komen en ik kan, zoals jullie weten, altijd wel wat hulp gebruiken.


 De laatste dagen was ik ook wat kouwelijk. Niet gek als je buiten kijkt natuurlijk, maar ik was er heel graag op uitgetrokken met mijn cameraatje. Zondag heb ik precies 3 foto's gemaakt. Toen waren mijn handen zo koud dat ik snel doorliep naar mijn ouders voor een bakkie. De nacht daaropvolgend was meteen duidelijk waarom ik zo kouwelijk was. Fikse blaasontsteking. Snel gehandeld, maandag plasje laten onderzoeken en meteen aan de medicijnen. Vandaag gaat het stukken beter en kan ik gelukkig zonder pijn naar het toilet. Ik blijf nog maar even binnen, want het was geen pretje. Vooral niet toen ik gisteren van de apotheek thuiskwam, de wc maar net haalde en er met veel pijn 5 druppels uit wist te persen. Mijn moeder zei dat ik als klein meisje heel vaak blaasontsteking heb gehad, maar als volwassene was dit de eerste keer.....niet leuk....

Anyway, genoeg gezeikt ;-) daarover. Nu die ene foto van de 3 waar ik blij van werd........


17 opmerkingen:

 1. Wauw,wat een mooie letterbak,echt super,wat vervelend je blaasontsteking,lijkt me inderdaad geen pretje,beterschap,meis,XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een mooie letterbak en ik zou hem eerst wit houden. En dan vormt zich vanzelf in het geheel van je huis wat je er mee moet.
  De winterpret in blogland was hoog, jouw foto draagt daar ook bij.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt leuk uit Marion! Maar laat het eerst maar eens fijn voorjaar en zomer worden voordat kerst weer aan de beurt is ... beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marion, ik vind het prachtig in wit en ik heb eens verder op je blog gekeken en zag dat je ook witte lampen hebt en ook wel witte accessoires dan lijkt het mij best mooi erbij passen. Plaats eens wat foto's van je hele kamer dan kunnen wij dat beter bekijken......beterschap trouwens....groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè, beterschap!
  Bij styling-ideeën moet je niet bij mij zijn ;-)
  Maar de foto is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marion,

  Mooie letterbak, maar....waar is je vierde kampvaasje gebleven??....groetjes Anita van de B Berg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je al aan het opknappen bent. De bak zou ik nog even wit laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geen idee wat voor kleur je de bak zou moeten maken ,ik vind hem wit prachtig.Goed rondkijken wat voor kleuren je in je huiskamer hebt en daar op aanpassen misschien ,ik roep maar weer wat.Akelig blaasontsteking,even een tip neem de komende weken elke dag een vitamine C bruistablet 1000 mg ,kunnen bacterien die blaasontsteking veroorzaken niet tegen .Echt helpt heel goed!!
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja....als je het mij vraagt zou ik de letterbak wit laten en voorzien van
  accessoires die bij de interieur passen.
  Vervelend zo'n blaasontstekeing maar fijn dat het met de medicijnen alweer wat beter gaat. Ik las de tip van Elisabeth en die ga ik ook eens uitproberen.
  Wens je een fijne dag, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat een ellende hè, zo'n blaasontsteking? Ben zelf de afgelopen jaren ook een paar keer "aan de beurt" geweest, geen pretje. Gelukkig ben je al bezig met medicijnen, dan is de ellende snel voorbij hoor.
  En voor wat betreft je letterbak, zou ik gewoon wit laten! Ik vind hem heel erg leuk! Grijze en pastel-tinten passen er denk ik heel goed bij....
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is maar net wat je wil ... de spulletjes als de eye-catchers (bak wit) of juist de bak zelf (bak in kleur). Hoe dan ook, leuk issie! Groetjes Colin (ps sterkte met je blaasontsteking!)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie letterbak en ga eerst maar eens lekker wennen...veranderen en verven kan altijd nog. Ik hoop dat de blaasontsteking snel overgaat, ik heb het ooit een keer gehad en vond het een pijnlijke kwestie!

  Beterschap en een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een mooie letterbak! Het is altijd even wennen aan iets nieuws in huis, zelf zou ik hem wit laten; mooi neutraal en dan met accessoires er eventueel kleur aanbrengen...

  Beterschap! Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. blaasontsteking.. zo vervelend.. ik had het vroeger als kind ook vaak.. beterschap!
  je letterbak is heel mooi en ik zou hem eerst zo laten, een kleurtje geven kan altijd nog!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vindt het leuk die letterbak,zou het wit laten,komen de spulletjes ook beter tot zijn recht.
  beterschap hoor.
  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Marion, weet je wat mij als eerste in het oog sprong? De letters smile. Waar heb je die vandaan? Geweldig. Je kast zou ik eerst even wit laten. Even wennen en kijken wat je er precies mee wilt. Hoe druk en kleurrijk je accessoires worden. Sterkte met je blaasontsteking en je foto is inderdaad mooi. Vooral de rietsigaren die fier overeind blijven staan. Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Marion

  Ik vind de leterbak leuk en je vaasjes komen goed tot z'n recht. De vaasjes ben ik ook op de rommelmarkt tegen gekomen en dacht gelijk aan jouw. Blaasonsteking kan ongeloofelijk veel pijn doen
  Sterke ermee

  Liefs
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...