donderdag 8 december 2011

Hellup.....

...WAAR IS MIJN INSPIRATIE.
Het komt echt niet goed dit jaar. Ben veel te snel afgeleid. Wel 1 probleem opgelost....de verwarming. Ik kocht een lopertje wat dus te klein bleek voor de tafel en hopla......gebruikt voor de verwarming. Alleen nog geen wit lichtsnoer. Hadden ze niet bij M.arskramer. Mijn proppen en schaal op voet van de kringloop al in gebruik....


De kerststal staat ook al en dat was een eitje. Staat al jaren op dezelfde plek.  Niet onder de boom, want dan staat ie in de weg. De kerststal met kerstgroep is voor mij heel speciaal. Heb ik gekregen toen ik 12 1/2 jaar bij de bieb werkte (was destijds al bijna 14 jaar, want zoals gezegd....ze zijn mijn eerste jaar 'kwijt')


Mijn commode wordt echt een probleem dit jaar. Zie je die mooie glazen rechts op de bovenste 2 foto's (2008 en 2010). Die zijn niet meer. Eén sneuvelde afgelopen zomer en de andere heb ik in de vernieling gedrukt in de kast....voetje eraf. Nu dus een heel andere stijl, maar ik vind het niks. Mijn sterrenmeisje is veel te iel. Had ik maar de grootste maat gekocht, krent die ik ben....zucht.....


Ik weet ook al niet wat ik met mijn theekastje moet doen. Ben de afgelopen maanden nogal druk aan het veranderen geweest en zit nu met een chronisch ruimtegebrek. Waar laat ik alles. Ik worstel me nog even door de dozen. De boom staat inmiddels, maar is nog 'kaal'. Vandaar ook mijn uitstelgedrag.....ik haat het om de lichtjes er in te doen. Wie komt mij helpen ;-)

17 opmerkingen:

 1. Ondanks dat je geen inspiratie heb ben je al aardig op weg er een sfeervol Kersthuis van te maken Marion. Leuk idee om op die manier de verwarming weg te werken.
  Wij hadden vanmorgen een lekke radiator en manlief is nog druk bezig die te herstellen, dus ik kom wel even naar je toe om je te helpen met de kerstverlichting hihi.....is me hier te koud brrrr.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja die lichtjes is altijd een krim maar ik heb een nep boom met sneeuw een 800 lichtjes super handig kon ik voor inkoop kopen want ik werk bij een kerst groot handel dus van daar al die balen op de giga krans thuis hahaha veel sucses met je lichtjes liefs rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat het even los en ga iets anders doen. Het ziet er nu al best gezellig uit en morgen is er weer een dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh die lichtjes vind ik ook het ergste.. gisteravond zag ik op tv dat er zoveel kunstbomen verkocht worden met de lichtjes er al in.. maar toch ga ik voor een echte.. dan maar even puzzelen met die lichtjes..
  toch heb je al best een aardig kerstsfeertje gecreeërd hoor!!

  succes!!
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even laten voor wat het is en dan weer verder gaan.Ik zie al heel gezellige dingen .Ik heb opeens geen enkele zin om mijn boom te zetten ,ach dat komt dan opeens wel weer denk ik maar zo.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had OOK geen zin, maar dacht gisteren: KOM OP...ff doorbijten, en nu staat het toch wel weer heel gezellig hoor :) Komt bij jou ook wel goed skatje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom helpen met de lichtjes hoor:))) Dat is bij mij favoriet, de ballen...een ramp bij mij!!
  Maar je hebt wel hel leuke hoekjes gemaakt...het komt echt wel goed bij je!!!


  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het begin is gemaakt toch! Als je eenmaal begint dan komt de inspiratie vanzelf! Succes vrouwke!
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil ook gerust komen helpen hoor;-) vind het wel grappig als ik je post lees, die krent enz... (sorry hoor...hihi) laat het gewoon effe een paar dagen zo staan en dan komt het vanzelf wel in orde...oke niet vanzelf natuurlijk je zal iets moeten doen, maar neem er even afstand van en ga morgen weer verder of overmorgen...je hebt in elk geval al een leuk begin gecreeërd de rest volgt zeker!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het moet niet hoor, laat je gevoel los en geef het de tijd, dan komt het echt wel, en volgens mij komt het juist goed als je denkt dat het niet goedkomt.

  Het ziet er trouwens wel al gezellig uit dat wat je hebt neergezet.

  Succes en het komt altijd weer goed
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier ook nog maar even reageren he..
  Komt helemaal goed,wedden..
  Morgen begin je met frisse moed

  liefs Maria xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hoeft ook niet álle dozen leeg te maken hoor, als het goed is is het goed! Misschien lukt het morgen beter, gewoon weer een nieuwe poging wagen!

  Succes! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Even op adem komen en een nachtje over slapen dan komt er vanzelf weer inspiratie en je bent toch al heel erg leuk begonnen, ziet er prachtig uit....groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. laat het effe bezinken, schatje. Ik kan alsnog even een Sil-touch eraan geven. Als je van GEK houdt tenminste!!! Morgen ziet alles d'r weer anders uit. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi, ik kom via op jouw blog!! Ah wat herkenbaar je inspiraatie kwijt..maar neem afstand. Totaal even niet mee bezig zijn...dan komt het vanzelf, let maar op!! Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je bent al verder dan ik :-). Vind het er al mooi uitzien bij jou. Even een dagje niks doen, beetje nadenken en misschien komt de inspiratie weer terug ;-).
  Fijn weekend.

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...