vrijdag 9 september 2011

Deco at work

Zo af en toe mag ik eens 'los' op mijn werk. Jaren terug werd ik gevraagd of ik de presentatiecommissie wilde komen versterken. Nu is dat een groot en deftig woord, want omdat activiteiten op de centrale vestiging (waar ik werk) door anderen georganiseerd werden, hoefde ik alleen maar een kleine presentatie te maken. Maar wat was ik zenuwachtig. Ik kwam bij een club zeer creatieve collega's te zitten die workshops gevolgd hadden en al jaren ervaring hadden. En ik wist niet eens hoe ik zoiets aan moest pakken.
Toch was mijn allereerste presentatie best goed gelukt. Het was de promotie voor de Kinderboekenweek in 2006........


De presentatiecommissie is inmiddels opgeheven. Geen budget meer, want bibliotheken hebben het heel moeilijk door alle bezuinigingen. Dat betekent dat er op dit moment ook geen presentatie/etalage-materiaal meer gekocht wordt. Ik moet dus roeien met de riemen die ik heb en dat valt niet mee. Gelukkig heb ik een collega gevonden die mij helpt en samen fantaseren we er op los. Toen we het onderstaande tafereel maakten, hebben we dubbel gelegen van het lachen.......wie speelt er voor lijk.....och, ik ga daar wel 3 weken liggen..........


Mijn tot nu toe laatste presentatie was eigenlijk heel makkelijk. Promotiemateriaal was aanwezig en met de spulletjes die ik nog had van oudere presentaties, was het in no-time 'aangekleed'......
We hebben ook zo'n fantastisch raamwerk gekregen vorig jaar, waardoor ik niet mee op de grote trap hoef om spullen aan het plafond te bevestigen.


Dit is nog maar een kleine greep uit de presentaties die mijn collega en ik gemaakt hebben. Helaas vergeet ik wel eens foto's te maken en ben ik foto's 'kwijtgeraakt' door een gecrashte computer. Gelukkig heb ik er ooit een aantal hier geupload. Ik hoop dat de link werkt.

Dit is één van die werkzaamheden die mijn baantje bij de bieb extra leuk maken. Nu maar hopen dat ik niet wegbezuinigd wordt...........

11 opmerkingen:

 1. Knap zeg. Jij bent echt een CreaBea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, lijkt mij ook een reuze leuk werk zeg. Gisteren had ik een boete bij de bieb en was ik een beetje pissig natuurlijk. Maar nu jij het over bezuinigingen hebt, oké, is het geld ook wel weer erg welkom begrijp ik.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super hoor, en dat met zo weinig middelen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je daar toen voor benaderd werd, dat is toch een welkome afwisseling tussen alle andere werkzaamheden!!

  Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk allemaal. Ja, met weinig middelen spreek je juist je creativiteit aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En dit moois kan ik dus allemaal live bekijken :-) Heel fijn weekend, lieve groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je heerlijk creatief en wat lijkt me dat ontzettend leuk om te doen, het ziet er heel erg mooi uit. Je doet niet onder voor je collega's hoor.
  Fijn weekend en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te doen, ook al heb je problemen soms met het bij elkaar zoeken van spulletjes, vind ik je presentatie heel mooi!

  Fijn weekend
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap hoor ern erg creatief en dat met zo weinig budget. Petje af!!
  Fijn weekend, trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super dat je met geen budget en minimum aan materialen zoveel leuks maakt, altijd gezellig als je in de bieb komt en er dan zo'n themahoekje is.

  Hier is het personeel al zover wegbezuinigd dat we zelf-service uren hebben; de bieb open zonder personeel dus ... het moet niet gekker worden. Groetjes en fijn weekend, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. owwww.... dat is een stukje dat ik heel erg mis... als ex-bieper. Dus de commissie is opgeheven? Zonde... maar het bevordert wel je eigen kreativiteit. Dat dan weer wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...